darklighter
New member
אין שרשור ל305../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif
כיוון שמיכל הבטיחה לעשות שרשור מושקע אני אכתוב רק את דעתי... פרק חזק ביותרררררררררררר!!!!!111 קשה לי להחליט בין הפרק הזה לפרק 2 מה הכי טוב... הרעיון של העלילה היה מאוד מקורי/מגניב עם הילדה שמבצעת מהקומה רציחות של האגדות!! [אני מחכה לרגע שגיאה תעשה על זה מאוחרי האגדה...יש שם איזה 300 אגדות] והילדה הזאת הייתה נורא יפה
ונורא דומה לשחקנית הבוגרת
הצחיק אותי במיוחד הסבתא ההיא שהרעילה את הזוג ואז ביתרה אותם זה היה כזה קורע חחחחח סבתא זפטה ממש... יו והכי קורע היה עם הצפרדע שדין אמר שלא משנה מה הוא לא מנשק את הצפרדע וכשסם התחיל לספר על כל מיני אגדות ודין אמר לו Could you be any more gay? וסם שתק ודין אמר לו Dont answer that חחחחחחחח מתאים לדין ההערת צ'נדלר [
] הזאת...והיו עוד מלא קטעים קורעים בפרק...Dean cracked me up והקטע של סם עם השדה ההיא בסוף היה ענק
מגניב שסם נהיה קשוח כזה כמו דין ואהבתי שהוא ירה בה עם הקולט החדש...למרות שהיה מגניב אם הוא היה משאיר אותה בחיים כדי שהיא תרביץ לרובי והן יהרגו אחת את השניה
ואהבתי את האולטימטום שהוא הציג לה שאו שגם דין וגם הוא יחיו או שהיא תמות... אבל ידעתי שהיא לא תסכים לזה...והאמת שהיא הייתה צריכה למות רק כי היא אמרה שהיא אשת מכירות...ואנשי מכירות צריכים למות
[בלי לפגוע באף אחד בפורום כן?] אה ומעניין מי הבוס שלה...יש למישהו ניחושים? ולשטחיות- הבנים בחליפות נראו כל כך סקס
דין היה חתיך והמראה של סם מאוד השתפר...לא סבלתי את התסרוקת שלו בעונה ראשונה ובחלק מהשנייה...אבל זו רק אני... סורי אני חייבת- תמונה שצילמתי של הבנים בחליפות
*מקווה שהתוכנה לא תעשה בעיות ולא יצא מסך שחור*
כיוון שמיכל הבטיחה לעשות שרשור מושקע אני אכתוב רק את דעתי... פרק חזק ביותרררררררררררר!!!!!111 קשה לי להחליט בין הפרק הזה לפרק 2 מה הכי טוב... הרעיון של העלילה היה מאוד מקורי/מגניב עם הילדה שמבצעת מהקומה רציחות של האגדות!! [אני מחכה לרגע שגיאה תעשה על זה מאוחרי האגדה...יש שם איזה 300 אגדות] והילדה הזאת הייתה נורא יפה