אין שרשור ל305

darklighter

New member
אין שרשור ל305../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

כיוון שמיכל הבטיחה לעשות שרשור מושקע אני אכתוב רק את דעתי... פרק חזק ביותרררררררררררר!!!!!111 קשה לי להחליט בין הפרק הזה לפרק 2 מה הכי טוב... הרעיון של העלילה היה מאוד מקורי/מגניב עם הילדה שמבצעת מהקומה רציחות של האגדות!! [אני מחכה לרגע שגיאה תעשה על זה מאוחרי האגדה...יש שם איזה 300 אגדות] והילדה הזאת הייתה נורא יפה
ונורא דומה לשחקנית הבוגרת
הצחיק אותי במיוחד הסבתא ההיא שהרעילה את הזוג ואז ביתרה אותם זה היה כזה קורע חחחחח סבתא זפטה ממש... יו והכי קורע היה עם הצפרדע שדין אמר שלא משנה מה הוא לא מנשק את הצפרדע וכשסם התחיל לספר על כל מיני אגדות ודין אמר לו Could you be any more gay? וסם שתק ודין אמר לו Dont answer that חחחחחחחח מתאים לדין ההערת צ'נדלר [
] הזאת...והיו עוד מלא קטעים קורעים בפרק...Dean cracked me up והקטע של סם עם השדה ההיא בסוף היה ענק
מגניב שסם נהיה קשוח כזה כמו דין ואהבתי שהוא ירה בה עם הקולט החדש...למרות שהיה מגניב אם הוא היה משאיר אותה בחיים כדי שהיא תרביץ לרובי והן יהרגו אחת את השניה
ואהבתי את האולטימטום שהוא הציג לה שאו שגם דין וגם הוא יחיו או שהיא תמות... אבל ידעתי שהיא לא תסכים לזה...והאמת שהיא הייתה צריכה למות רק כי היא אמרה שהיא אשת מכירות...ואנשי מכירות צריכים למות
[בלי לפגוע באף אחד בפורום כן?] אה ומעניין מי הבוס שלה...יש למישהו ניחושים? ולשטחיות- הבנים בחליפות נראו כל כך סקס
דין היה חתיך והמראה של סם מאוד השתפר...לא סבלתי את התסרוקת שלו בעונה ראשונה ובחלק מהשנייה...אבל זו רק אני... סורי אני חייבת- תמונה שצילמתי של הבנים בחליפות
*מקווה שהתוכנה לא תעשה בעיות ולא יצא מסך שחור*

darklighter

New member
../images/Emo41.gifתרגום תקציר (שלי) לעברית../images/Emo41.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

ילדה שתקועה בתרדמת ע"י אמה החורגת המרשעת גורמת לסדרה של רציחות המבוססות על האגדות שאביה מקריא לה. בינתיים, סם מנסה להוציא את דין מהעסקה בניגוד לרצונו. תרגמתי מפה http://www.tv.com/supernatural/bedtime-stories/episode/1138359/summary.html?tag=ep_list;ep_title;4 שרשור מושקע יבוא בהמשך... אגב את ה"בניגוד לרצונו" אני הוספתי....אני הולכת להוסיף את זה למאמר...

Adi Levy

New member
../images/Emo58.gif

אני דווקא לא אוהבת את הבנים בחליפות, יותר במראה הקולי הזרוק הזה היה פרק ממש יפה אהבתי את כל העלילה של האגדות, אחלה רעיון והקטע עם הצפרדע היה ממש מצחיק. ידעתם שהשדה שהופיעה בסוף היא החברה של סאם במציאות?, רואים שיש לו טעם טוב:) עוד שני פרקים יהיה פרק ממש מותח - ספויילר כשגורדון יברח מהכלא ויהפוך לערפד ויחפש את סאם כדי להרוג אותו (אם אתם זוכרים אותו מהעונה ה2, הצייד שניסה להרוג את סאם וחטף את דין.)

Adi Levy

New member
המון תמונות באיכות גבוהה מהפרק ../images/Emo58.gif

http://marishna.livejournal.com/

darklighter

New member
../images/Emo58.gif+מש"ש קטן מעליי ופה../images/Emo190.gif

אה זו היא חח אמרו שהחברה של ג'ארד תופיע בעונה הזאת...היא מאוד יפה...והוא שיחק מעולה כי כשהוא דיבר איתה והרג אותה והכל ממש לא ראו שיש לו רגשות אליהXDDD איכ גורדון ערפד
ושיעזוב את סאמי כבר
נקווה שהם ישאילו מבאפי איזה יתד נחמד או שהשתמשו בקולט שנבנה מחדש או לשם שינוי בנשק מקורי^$$^^%&&^

Adi Levy

New member
מה שבטוח יהיה מעניין:)

בנתיים בלי עין הרע זו העונה הכי טובה

../images/Emo58.gif

פרק חמוד לא יותר מזה.. ציפיתי בהתחלה לאיזה שד מהגיהנום שרוצח לפי האגדות.. אבל גם הסיפור עם הילדה היה נחמד..XD התמונה ממש קשורה לפרק כי היא הייתה ב-THEN..

darklighter

New member
אהההההההההההההההה../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

הוא היה מעצבן....איך אהבתי שדין והוא הלכו מכות

רק באסה שהם הורידו את

הסמל הזה של השטן מה-A.. דווקא אהבתי את זה..XDDD

darklighter

New member
תודה על כל התמונות../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

ולהבא רצוי לסמן ספוילר גם בכל תמונה בנפרד...לא שהם הרסו משהו אבל בכל זאת XDDD

A m e l y

New member
OMG ../images/Emo58.gif

איזה שיפור מהפרק הקודם! העלילה היתה פשוט גאונית ומקורית כרגיל... והציטוטים בפרק זהז פשוט שולטים! במיוחד "גרסת הפורנו של שלגיה"!!
והסוף פשוט .....אה!!!! אין לי מילים ! סוף סוף המניאקית הקטנה מתה!כדי שדין המטומטם לא יעשה עוד עיסקאות איתה שישלחו אותו לגיהנום.....=\ מעניין מי בעל החוזה...לוציפר?? או שעוד איזשהו שד עליון?

למעלה