../images/Emo58.gif
XD קארה מפיסטו הוא סוג נוסף להתגלמות של השטן(או של אחד הבנים שלו, אני לא הכי בטוח) בעיקרון הוא לקוח ממחזה של יוהן וולפגנג פון גתה הוא משמש להרבה מאוד אופרות וכל זה השם מפיסטו עצמו לא לקוח מהמחזה זה שם נרדף לשטן(או למישהו שאמור להיות שווה לו, יש הרבה חילוקי דעות לגבי זה, אף פעם לא מצאתי סיפור על איך הוא"נוצר" לעומת לוציפאר שהיה מלאך לפני כן, אני מוכן לחקור את זה לעומק) הוא מופיע בהרבה סיפורי עם ישנים אבל וולפגנג היה הראשון שבעצם העלה(על כתב כי סביר להניח שהוא לא הראשון שחשב על זה, אבל מי יודע) את המצב שבן אדם כותב חוזה עם השטן מה שאומר, שמ1800 אני מניח שמפיסטו הרחיב לו קצת את העסק ורחש לו כמה מוכרים וכך בעצם הוא לא ניגלה לאדם הפשוט אבל זאת סתם תאוריה שעלתה לי עוד בפרק על שדי הצומת ועכשיו פשוט ניראת עוד יותר הגיונית בקשר לרובי היה ברבי מידי לטעמי ובכיף הייתי מוריד לה את הראש אבל כל הקטע ששדת הצומת ישר ידעה שזאת רובי אולי רובי גם קשורה לקולט המקורי תאמת שנורא עיצבן אותי שהם החזירו את הקולט אני חושב שגם אמרתי את זה בפרק הראשון של העונה שראינו את הסכין של רובי שזה עלול רק להרוס את הסידרה ברגע שהם יפסיקו למלמל לנו בלטינית ויתכילו להשאיר עופרת מאחוריהם מה שגם יוצר מצב לא הכי הגיוני, כי מה הם עושים עם הגופות? עכשיו שיש כדור בפנים, בסופו של דבר מישהו ימצא גופה או שהם פשוט לא יגעו בקטע הזה וזה יוצר מצב לא הכי הגיוני או שאולי יגיע המצב שהם יפגשו שדים שהקולט לא הכי משפיע עליהם שזה יהיה נחמד