אין שרשור ל305

Adi Levy

New member
מש"ש- פרומו לפרק הבא | ספוילר|

http://www.smallvillevirtuality.com/crypt/s3/trailers/redsky.wmv נראה מפחיד לאללה

Adi Levy

New member
מש"ש- משהו שלא שודר. זה בסדר גם אני לא ידעתי

עד לא ממזמן

redsnowhite

New member
משולש שווה שוקיים../images/Emo2.gif../images/Emo209.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

darklighter

New member
נראה מעולה!!../images/Emo58.gifמש"ש../images/Emo190.gif

אני נורא אוהבת שבעונה הזאת חזרו למוטיב האימה...זה נראה מפחיד... ובלה שם
אבל לפי הפרומו היא נראית פחות מעצבנת מבפרק 3...טוב הייתה לי הרגשה שהיא תתרכך...אבל לא בטוחה אחרי הפרק אני אוכל להגיד מה אני חושבת עליה...

the covenant

New member
בהחלט פרק טוב../images/Emo58.gif

אני חושב שזאת בהחלט הולכת להיות העונה הטובה עד עכשיו אין לי שוב פעם לחזור על מה שכולם אמרו אז אני פשוט לא אחזור בקשר לשאלה מי הבוס שלה לדעתי הוא יכול להיות מפיסטו(עוד אחת מהתגלמויות השטן) פשוט לפי ההגיון שמפיסטו היה הסיפור הראשון על קניית נשמה של מישהו ובעצם ממנו יצא המוסג"עסקה עם השטן" הכי הגיוני שזה הוא אם יביאו אותו לסידרה, מי יודע רובי מתחילה לסקרן קצת כאילו כולם יודעים עליה משהו(חוץ מאיתנו) אף אחד לא סובל אותה והיא מתחילה לעניין קצת, אבל ממש קצת

../images/Emo58.gif

מה יש לכולם מרובי?! XD היא חמודה דווקא.. אני אוהב אותה./XD ואני עדיין אומר שבוס הגדול הוא לוציפר.. למרות שמבחינת 3.4 לוציפר הוא כמו ה' רק של השדים וכל השאר..XD

darklighter

New member
פיניקס אוהב אותה!../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

והתאוריה שאמרת על מפיסטו נשמעת מאוד מעניינת...למרות שגם התאוריה על לוציפר הגיונית (נראה לי שפיניקס אמר את זה אבל אני לא בטוחה) לא שמעתי על הסיפור עם מפיסטו ואשמח אם תרחיב קצת כי עכשיו שאמרת את זה זה נשמע מאוד הגיוני...ויותר מעניין מהסיפור של לוציפר.... רובי מתחילה לסקרן קצת אבל אותי היא עדיין מעצבנת... ואני יודעת שפיניקס אוהב אותה וגם אפילו איזה 2 בנות פה חחח לי פשוט יש אישיוז עם בלונדות שהורסות סדרות מאז שהתחילה עונה 7 של סמולוויל

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

XD קארה מפיסטו הוא סוג נוסף להתגלמות של השטן(או של אחד הבנים שלו, אני לא הכי בטוח) בעיקרון הוא לקוח ממחזה של יוהן וולפגנג פון גתה הוא משמש להרבה מאוד אופרות וכל זה השם מפיסטו עצמו לא לקוח מהמחזה זה שם נרדף לשטן(או למישהו שאמור להיות שווה לו, יש הרבה חילוקי דעות לגבי זה, אף פעם לא מצאתי סיפור על איך הוא"נוצר" לעומת לוציפאר שהיה מלאך לפני כן, אני מוכן לחקור את זה לעומק) הוא מופיע בהרבה סיפורי עם ישנים אבל וולפגנג היה הראשון שבעצם העלה(על כתב כי סביר להניח שהוא לא הראשון שחשב על זה, אבל מי יודע) את המצב שבן אדם כותב חוזה עם השטן מה שאומר, שמ1800 אני מניח שמפיסטו הרחיב לו קצת את העסק ורחש לו כמה מוכרים וכך בעצם הוא לא ניגלה לאדם הפשוט אבל זאת סתם תאוריה שעלתה לי עוד בפרק על שדי הצומת ועכשיו פשוט ניראת עוד יותר הגיונית בקשר לרובי היה ברבי מידי לטעמי ובכיף הייתי מוריד לה את הראש אבל כל הקטע ששדת הצומת ישר ידעה שזאת רובי אולי רובי גם קשורה לקולט המקורי תאמת שנורא עיצבן אותי שהם החזירו את הקולט אני חושב שגם אמרתי את זה בפרק הראשון של העונה שראינו את הסכין של רובי שזה עלול רק להרוס את הסידרה ברגע שהם יפסיקו למלמל לנו בלטינית ויתכילו להשאיר עופרת מאחוריהם מה שגם יוצר מצב לא הכי הגיוני, כי מה הם עושים עם הגופות? עכשיו שיש כדור בפנים, בסופו של דבר מישהו ימצא גופה או שהם פשוט לא יגעו בקטע הזה וזה יוצר מצב לא הכי הגיוני או שאולי יגיע המצב שהם יפגשו שדים שהקולט לא הכי משפיע עליהם שזה יהיה נחמד

darklighter

New member
תודע על המידע ו../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

גם על רובי והקולט המקורי נשמעת תאוריה טובה...וסוף סוף בן שלא אוהב אותה חח אין לך מושג כמה אני סוגדת לך עכשיו חח וכן מסכימה איתך על הקולט כבר דיברנו על זה...ולך תדע אולי הבוס של שדת הצומת יהיה חסין לקולט? [חח אני בונה על זה] ואני לא חושבת שנשארות גופות אחרי שיורים בקולט אני חושבת שהם נשרפים ומגיעים חזרה לגהנום או משהו כזה או סתם הופכים לאבק... וגם אתה שונא את קארה? [אני משום מה טוענת שצריך לכתוב את זה קרה או קירה אבל באתרי תרגום החליטו שזה קארה...אבל איך שלא מאייתים את זה היא מעצבנת]

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

שום דבר לא קורה לגופה חוץ מזה שהיא מהבהבת לכמה רגעים ומי יודע מה קורה לה בפנים אבל חיצונית לא קורה לה כלום מלבד החור של הכדור כי זה בסה"כ כדור של אקדח שיורה בבן אדם זה שהאקדח קצת מוכשף ופשוט יש ישות נוספת בגוף של הבן אדם לא אומר שקורה משהו לגופה עצמה לא יכול לסבול את קארה היא גם שחקנית גרוע והיא כל כך מעצבנת!

darklighter

New member
אה טוב שהבהרתם../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

משום מה היה נדמה לי שהם נעלמים
אני רגילה למכושפות יותר מדי... מסכימה עם ה-3 שורות אחרונות.

../images/Emo58.gif

מה יש לכם?! קארה חמודה דווקא.. אם יש בלונדינית נדחפת ומעצבנת זאת עם כבר בילי ממכושפות..XD

darklighter

New member
גם היא../images/Emo122.gif ושוב ../images/Emo58.gifלסמולוויל7 וSN../images/Emo190.gif

קארה מעצבנת כי היא כל הזמן חושפת כמעט את עצמה ואת קלארק ויש פרקים לפעמים שמתרכזים הרבה בה ופחות בדברים יותר חשובים והיא גם מעצבנת כזאת באופי וגם גנבה לקלואי את ג'ימי
בכלל הפרצוף שלה מעצבן עוד שראיתי אותה בפתיח של 701 החלטתי שהיא מעצבנת אותי ולא טעיתי... הפרקים היחידים שאהבתי בסמולוויל עד עכשיו זה הפרק 704 עם השחקן מלואיס וקלארק ופרק 705 שלא היה בו את קארה בכלל והוא היה מעניין למרות שהיה קצת מועתק מ218 של סופרנטורל...

../images/Emo58.gif

אבל את צריכה לזכור שהיא בת 17.. XD חוץ מזה בניגוד לקאל-אל.. היא גדלה בכוכב אחר, אז היא לא מבינה עדיין למה היא צריכה להשתלב..XDDDD היא לא גנבה לקלואי את ג'ימי... קלואי הייתה צריכה ללמוד מקלארק, ולספר לג'ימי את האמת..XD והעלילה של 7.5 לא בדיוק מועתקת.. הרי, הסיפור של "המלאך הלוחם" (או איך שלא יקראו לו..XD) הוא בעצם הסיפור של קאל-אל..XD

למעלה