אין שרשור פרק יומי? הרשו לי לפתוח

metuka15

New member
אין שרשור פרק יומי? הרשו לי לפתוח

היה פרק ענקקק! קגומה הורגת אותי כרגיל "שב! שב שב שב שב!!!" "מצטערת,מצטערת,מרוצה?" (בתוספת תנועות מצחיקות עוד יותר) סותה חמוד! "מצאתי לי גיבור חדש" ^^ אינו היה כל כך מתוק היום!
איזה מסכן סותה..בפרק של מחר הראו אותו בבית חולים *סניףף*

אכן פרק ענק../images/Emo99.gif

גם אותי הרג הקטע של "שב! שב שב שב שב שב!" והקטע שהיא אמרה שאינויאשה הטיפוס שהיא מחפשת היה כ"כ חמוד^^ אבל היא יצאה די דפוקה...סה"כ היא ציפתה ששום דבר לא יקרה לאבנים אם היא השאירה אותם על השולחן?

De-Panther

New member
אני שונא את הנודניק|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ההוא מבית הספר של קאגומה סתם נג'ס ואני אוהב פרקים שהם בהווה
זה הכי שווה לראות את כל האנשים לא מבינים מה קורה מסביבם... את הסבא המשוגע הזה שחושב שהדברים האלה שהוא מדביק באמת עוזרים

Lady Sohma

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo174.gifאיזה פרק חמודד^___^

מסכן אינויאשהP: כאב גב זה רעP: קאגומה:"מצטערת מצטערת, מרוצה?" אינו:"כמו שהיא אומרת, אפשר לחשוב שאני הוא זה שעשה משהו רע" XDDDD סוף חמודד*__________*

keep smiling

New member
גמני רוצה צנצנת *מיבבת* ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

יותר מחצי פרק רק בכיתי שגמני רוצה צנצנת שכ-ל הזמן נופלת ולא נשברת, ובכלל. אני רוצה צנצנת T-T הו, היה פרק חמודי ^^ הו, גושים חומים שרודפים אחרי אנשים מזכירים לי יותר את השירותים בבית הספר שלנו O.O ו..ו... שכחתי מה קרה בכל הפרק O.O

ככה קראו לערימת הרפש הזאת?

גם לי המסיכה הזכירה את גרסת ה"מאק" של המסע המופלא. כשראיתי את הסרט חטפתי בחילה וכמעט הקאתי. נשבע. עכשיו זה היה פחות מגעיל, אבל הייתי באמצע האוכל
אמרתי את זה פעם, ואני אומר את זה שוב: אינויאשה כל-כך מגניב!*.*

harar8

New member
איזה פרק מצחיק

במיוחד צחקתי כשהיא אמרה לו שב המון פעמים זה היה כזה מצחיק

אוי אוי אוי!

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD "שב שב שב שב שב שב", זה יכול להיות שימושי ביותרP: אני משמ אוהבתי שקגומה אמרה אינויאשה בשבילי ושסואה אמר "אתה הגיבור שלי"! *בוכה*! גם אני רוצה צינצנת מגניבה!!@_________@!! וגם אינויאשה או יותר טוב באר מגניבה ששם אני יפגוש את אינויאשה! אני חשובת שכל התכונות של אינויאשה אני רוצה בחבר שלי P:

De-Panther

New member
הגעתי למסקנה קטנה..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ממה שהולך בשירשור הזה אתן ממש אוהבות להכאיב לבנים

De-Panther

New member
בינתיים כולכן ממש..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

נהנתן מהקטע הזה של ה"שב שב שב שב שב שב שב שב" ואיך שקאגומה התעללה באינויאשה וגם הצחיק אותכן איך שהיא ביקשה סליחה אחרי זה אתן נהנות כשבנים סובלים צריך קצת רוח שוביניסטית בפורום

keep smiling

New member
אבלבלבלבל ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

זה היה קטע כ"כ חמוד... תגיד לי שאפילו לא חייכת שם ><" טוב, אז לא חייכת. מה זה משנה?

De-Panther

New member
האמת שזה היה אחד...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מהקטעים היחידים שהיו מצחיקים בפרק היום
אז כן... צחקתי... אבל אני גבר... אני צוחק על גברים אחרים גם סתם ככה... גם אם הם מצויירים אבל זה עדיין לא אומר שאתן ככה צריכות להתעלל בנו

keep smiling

New member
אנחנו לא ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

זה לא שאנחנו מסתובבות בעדרים ומרביצות לכל בחור שני שעובר לידנו...

De-Panther

New member
כן כן... זה מה שאתן|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

תמיד אומרות אבל בסוף אני תמיד יוצא מוכה

כנראה מסתובב עם הבחורות הלא נכונות

(<- כמו שאתה רואה אני סתם צוחקת איתך חחחח...XDDDDDDD)

למעלה