אין שרשור פרק יומי? הרשו לי לפתוח

פרק גאוני!

אהבתי שאינו מנסה לזוז מהריצפה בבית של קאדה ושקגומה דיברה עם הבישי ההוא על יבלות והכל נצץ באופן מנוגד כזה.

פרק גאוני!

אהבתי שאינו מנסה לזוז מהריצפה בבית של קאדה ושקגומה דיברה עם הבישי ההוא על יבלות והכל נצץ באופן מנוגד כזה.

Sakura Kinomoto

New member
כן היה ממש מצחיק

אבל במנגה קגומה בעטה את אינויאשה לתוך הבאר...טיהיהי והכתוביות ממש מעצבנות!! היא לא אמרה שאינויאשה זה הטיפוס שלה! היא אמרה שהטיפוס שלה הוא בדיוק ההיפך מאינויאשה!!!

איזה פרק יפהההה!!!!!!!!!

מה אינויאשה לא יעשה בשביל השיקון נו טאמה האלה???? הרג אותי הקטע של "שב שב שב שב שב" :))

BaBy AnImE

New member
הו פרק ענק ../images/Emo99.gif

אהבתי את ההתחלה, אבל קאגומה לא התחשבה באינויאשה כל כך... מיילא לא היה נוחת לו סלע על הגב O.O קאגומה שוב מראה כמה היא טיפשה... מפלצות רודפות אחרי האבנים האלה והיא משאירה אותן על השולחן כתיבה בחדר בלי השגחה? חבל ששיפו לא הגיע, הוא היה יכול להסתדר יפה עם סותה. למה הסבא שמר את המסכה הזו אם הוא ידע שזה מה שהיא מסוגלת לעולל? אני במקום קאגומה הייתי מתאהבת באינויאשה כמה פרקים לפני זה...

6565

New member
אני לא מבינה...

מה כל כך רומנטי בזה שהילד הזה נתן לה סנדלים שעוזרים כשיש פטריות ברגלים?.. אוף וחבל ששיפו לא היה...

keep smiling

New member
זה לא ../images/Emo3.gif ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

זה פשוט שהוא כאילו הכי חתיך בבצפר~ אז הן התרגשו שהיא קיבלה ממנו משהו בכלל P:

BaBy AnImE

New member
חתיך בצפר? XDDDDD

גם אם הוא הופיע רק לכמה שניות, היו יכולים לצייר אותו חתיך בצפר לפחות... -.-''

כי הוא חשב שיש לה יבלות, אז זה נחשב

רומנטי, כי הוא דואג לה ורוצה שתחלים. וגם יש את מה שקיפי אמרה...

גהה

New member
רעים!

אני פספסתי את הפרק!!

De-Panther

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifסובל מפיצול..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אישיות גמני גמני גמני גמני...

ff5

New member
ממ...

היה קטע אחרי שקגומה הלכה, הראו את סותה ועוד אינויאשה קטן, מה זה היה? סותה הראה את קאגומה מספרת על אינויאשה, אבל מתי היה הקטע הזה שהוא מספר עליו? פרק נחמד, בסה"כ.^^

ff5

New member
אה ומה זה קסואה?

ולא ראיתי את ההתחלה.. מישהו יכול להסביר לי למה הוא רצה לחסום לה את המעבר?

למעלה