אין תחליף למכוניות היפניות.

© DrorZi

New member
עכשיו הגזמת

רנו מגאן זה לא זבל של אוטו, זבל של אוטו זה טאטא. הגולף תמיד היתה יקרה לאחזקה, וזה שהיא מהשכרה לא עוזר הרבה. אחד בא למשרד שידוכין ואומר שהוא מחפש אישה השדכן עונה לו יש לי בשבילך אישה אידיאלית, בלונדינית, גבוהה, רזה, עניים כחולות, יודעת לבשל לנקות ולהז#$% (וכל אחד ישלים את התיאור האידיאלי לפי רצונו הוא) אבל מה נזכר השדכן להוסיף, פעם מזמן . . . היא היתה זונה ועכשיו כל אחד יבין את המסר איך שהוא רוצה. בידידות כמובן דרור זי

אילן די

New member
אוטו ביסס את עצמו כבר כלא אוביקטיבי

ורוני אהרנוביץ (ירום הודו) כבר אמר את זה בלי סוף. דבר שני, דרור אמר קודם ולא כל כך התייחסת - ההגדרה של מכונית טובה אינה רק אמינות. הרי אף חובב הגה לא יעדיף לאנטיס על במוו או ניסאן אלמרה על 306. וזה לא שהיפנים לא יודעים לייצר מכוניות לנהג. הם יודעים גם יודעים אבל המכוניות האלה יקרות ולא מיובאות לארץ. ואגב יש רמות מחיר שהיפנים גם עולים על האירופאים גם בנושא הזה... אבל זה לא העניין. האירופאים יודעים לבנות מכוניות שגם לא יגרמו לך למשכן את הבית וגם יתגמלו אותך בנסיעות כיף בסופ``שים.

אילן למה מי זה אהרנוביץ? אלוהים?

חבל שאין לי סורק, הייתי סורק את הסקר הזה ומראה לך.הסקר שאני מדבר עליו, נערך בארה``ב ולא ע``י מגזין אוטו. רוני אהרנוביץ יכול להגיד מה שהוא רוצה. עם עובדות לא מתווכחים. הסקר נערך בקרב בעלי מכוניות, גם יוקרתיות מכל הדגמים המובילים, ובסקר נשאלו בעלי הרכב, כמה פעמים רכבם התקלל, אחרי 100,000 ק``מ או משהו כזה. היפניות לקחו את 3 המקומות הראשונים. ודרך אגב, רובר שהגיעה למקום ה-4 פירסמה מודעת פירסומת בהסתמך על סקר זה.לא יעזור כלום. היפניות כבר שנים מוכיחות את עצמן כאמינות ביותר.

66

New member
יש בעייה קלה

אהרונוביץ` בעצמו לא הכי מדוייק ומגמתי בדברים מסויימים. לדוגמא: במשך תקופה מסויימת היה לו טור בעיתון הספורט של יום שישי בידיעות אחרונות וכל הזמן הוא השמיץ את שומאכר כאילו הוא מנצח בעזרת מתן שוחד.

אילן די

New member
חבל שלא שמת לב לציניות

בדבריי כשדיברתי על אהרנוביץ :) ודרור יודע בדיוק למה אני מתכוון. בכל זאת - צריך לקחת כל מה שכתוב באוטו בסופר ערבון מוגבל... בישראל מי שמכתיב את תוצאות המבחנים הם היבואנים והמפרסמים.

למעלה