אין תלבושת אין השתתפות בבגרויות

אולי המפקחת צידדה-לא משרד החינוך!

פנה למנהלת מחוז, למקום אחר...במשרד החינוך-ותראה מה יקרה. עכשיו טוב לך עם מה שקרה? וזה מה שחשוב. ....ספר להם-נאה דורש-נאה מקיים!

זהבה נ

New member
אין תלבושת אין השתתפות בבגרויות

הקפצה של השרשור החשוב, ראו מה הצליחו התלמידים להשיג בזכות פעילות ברוכה ושמירה על זכותם. מחזיקה לכם אצבעות להצלחה בבחינות. להשתמע.

The Bugi

New member
עידכון חשוב../images/Emo70.gif המנהל הפך את ההחלטה.

לאחר דיון מועצת התלמידים עם ועד ההורים הוחלט שנבוא עם צבעי התלבושת בלבד בצירוף סיכה או קליפס עם סמל ביה"ס. מועצת התלמידים הדפיסה מיד למחרת מודעות לתלמידים שלא לקנות את החולצות מפני שועד ההורים מצא פיתרון אחר. מסתבר שהמנהל ראה בזה עירעור על סמכותו והחליט להתעלם מהחלטת ועד ההורים וקרא לתלמידי י"ב לקנות את התלבושת שכן החל מיום שלישי הם לא יכנסו לבית הספר. שוב הפעלנו את ועד ההורים וזומנה עוד באותו היום פגישה נוספת של ועד ההורים, הפעם המנהל הסכים להשתתף בה כדי למצוא פשרה. לאחר דין ודברים הוזמנו נציגי מועצת התלמידים לישיבה והוצגה בפניהם ה"פשרה": שכבת י"ב תקנה חולצות קצרות בלבד(לא יחויבו סווצ'רים) שילבשו מתחת לבגדי החורף. הבגדים העליונים יהיו בצבעי התלבושת גם הם. בקיץ נחויב להגיע עם החולצות הקצרות, במיוחד לבגרויות. מי שלא-לא יורשה להיכנס לתיכון ולגשת למגן\בגרות. יש לציין שאני היחיד שהתבטאתי בישיבה נגד הרעיון המגוחך להרים את החולצה כבמופע חשפנות כאשר אני עובר בשער בבוקר. מה גם שזו איננה פשרה-אנחנו עדיין מחויבים לקנות את התלבושת הקצרה, אמנם ללא תלבושת החורף אבל גם ככה לא חייבו את אף אחד לקנות את תלבושת החורף הארוכה כך שבאותה מידה-נשארנו עם התלבושת האחידה. המנהל אומר שהוא נוהג לפי חוזר מנכ"ל והוא רשאי למנוע כניסת תלמיד ללא תלבושת לבית הספר. לשאלתי "איפה היה חוזר המנכ"ל כשלא שיתפת את התלמידים בהחלטה על התלבושת?" הוא סירב להגיב.

The Bugi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אף אחד לא הגיב לי על ההודעת עידכון הקריטית אז באתי להדגיש את התגובה החשובה מעלי. תודה.

זהבה נ

New member
צר לי על האיחור במתן תגובתי

ולמרות זאת נעצתי את השרשור כאן למעלה ללא שיטמן למטה בפורום גם בכדי לעניין אחרים מבני הבית. מסיבות משפחתיות אני לא נמצאת כאן כפי שהייתי רוצה, בעלי מאושפז בבית חולים ואני צמודה אליו ולכן האיחור בתגובתי. במידה ואתם(חשוב שגם רוב התלמידים) מאמינים בחוסר הצדק שנעשה אתכם, אתם חייבים להילחם כדי לשנות את המצב וחשוב לערב את הקו הפתוח של משרד החינוך לפניות תלמידים, חברי ויו"ר ועדת החינוך בכנסת(אם לא השתנו בעקבות הממשלה המחודשת), ואת הממונה על זכויות תלמידיםפ במשרד החינוך וכן עותקים ללשכת השרה. חשוב לתעד כל תכתובת בנושא ולמען גם המנהל. שוב לעדכן.

The Bugi

New member
זה לא מעניין אותם,כבר בדקנו

חוששני שהפשרה הזאת כבר הוסכמה על כולם. אני בכל מקרה לא מתכוון לצאת מן הכיתה אם לא תהיה לי תלבושת. שהמנהל יבוא ויוציא אותי בכוח אם הוא רוצה. אני באתי ללמוד. בנוגע לבגרות-היא ביום חמישי ונראה אם הוא באמת יעבור בחדרי הבחינה כדי לראות שכולם עם תלבושת.

למעלה