אין תפריטים לשבועות?

עדיקים

Active member
שכחתי מקינוח

עוד לא יודעת מה הולכת לעשות אבל רוצה משהו עם תפוחים אז בטח אצטרך גם משהו שהילדים יאהבו, עוד לא סגורה אבל זה הכיוון. או בחושה שראיתי ונראית שווה מאוד או פאי תפוחים משגע שאני אוהבת להכין אבל זה מלא עבודה.

michalgad1

New member
ואצלינו

ממש מצומצם, נהיה רק ארבעה וגם ככה ביקשו מעט אוכל. מרק תירס פרווה קוביות סלמון עם מוקפצות עם מלא ירקות ואטריות אורז כרובית מטוגנת צהריים פאייה דגים טראט טאטן עגבניות או קפרזה פריטטה משודרגת סלט סלק וגבינת פטה בקערית טורטיה אפויה ערב שבת מרק ירקות וחזה עוף בריסקט חגיגי עוף עם תפוחי אדמה בתנור שתי המנות יהיו גם לערב וגם לצהריים יהיו גם חלות זעתר, עוגות גבינה שמרים, עוגת ריקוטה לימון, עוגת ביסקוויטים פרווה , עוגת גבינה קנויה מאפינס מנגו וסורבה מנגו (ממלא מנגו שהתרככו) גלידות ופירות

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
טעים אצל כולם! משוגעת על החג הזה

אצלנו אורחים ליל שבועות, ביתר הארוחות נהיה רק אנחנו. בזכות האורחים יכולה להכין קצת יותר חלבי מהרגיל! כרגע בתפריט: ליל שבועות: לחמים ממולאים במוצרלה ועגבניות+מרק כתום סלמון דג חריף תפ"א קטנים מבושלים ומעוכים לזניה מפורקת (מחוברת שבועות של "גד") קרפציו פלפלים ומוצרלה ברוקולי בשמ"ז לקינוח: עוגת גלידה שהביאה רינת, פירות, אייריש קרים שיכין הבן, בע"ה צהרי שישי: צ'ילי קונקורנה, נתחי חזה עוף על מחבת פסים+טורטיות ממרח שעועית חומה (לטורטיה של הצמחונית) אורז לבן קישואים ברוטב עגבניות סלט ירקות פשוט ליל שישי: בייגל עם גבינות וסלמון מעושן גלידות Ben and Jerry's צהרי שבת: מיטלוף, שאריות בשרים מאתמול. קוגל תפ"א שעועית של לאה ס אורז לבן קינוחים: עוגת גלידה שרינת המליצה עוגה לקפה עם שטרויזל לקפה של הבוקר שמרים מהפריזר חלות מארטיזן זהו. מקווה שיהיה לכולם יג שבועות משמעותי ומשפחתי. חג שמח ושבת שלום!

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
תודה חנהפ, הייתי צריכה את זה-כל דבר אפשרי משתבש מאתמול!!!!

המקפיא שבק (הייתי חייבת להפשיר אמש), הרסתי את הריקוטה (אין לי מושג איך..), קניתי מצרכים לא נכונים. מנסה לשנות את המצפו כאן..

למעלה