אין
להיום

שמע..

אם אתה רוצה לשים על עצמך משהו.. אז תשים שעון או לא יודע מה... את התכשיטים תשאיר לבנות... במיוחד עגילים ודברים וכאלה... בכל מקרה לפי דעתי זה מכוער... ומראה על חוסר ביטחון גדול...

נועם m

New member
מה קשור חוסר בטחון?

יכולתי להגיד לך בדיוק ההיפך: העובדה שאתה נרתע כל כך ממשהו שחורג במעט מהנורמה, עשוייה להעיד על חוסר בטחון מסויים... סתם הרהור...

הממ אוקיי נגיד...

אבל זה מה שאני חושב.... את יכולה לחשוב אחרת..... אין לי בעיה שתחשבי מה שנראה לך... מה התכוונת במסוים...?... סתם ככה מסקרן לדעת... בנתיים לא אני ולא את מאבחנים פסיכולגיים באברבנאל...

comet9

New member
כן אבל אתה לעומתה

אמרת משהו מטומטם להפליא. עושים עגילים לא בגלל חוסר ביטחון. בטוח ככה. לא נראה לך יפה? סבבה. מפה ועד ללרמוז שאני חסר ביטחון, אחי. אתה אאוט לגמרי

comet9

New member
לא הצדקתי אותה לטובתי

הצדקתי אותה לעומתו. הוא חושב שעגילים מראים על חוסר ביטחון. אז סבבה. שיחשוב מה שהוא רוצה. לדעתי זה אאוט שהוא יחשוב ככה, כי הרוב לא עושים עגילים מתוך חוסר ביטחון. ואני מתוך הרוב. אם הייתי רוצה חיזוקים הייתי הולך לנגר. יש?

L y c a n

New member
בטח יש, אתה הוכחת את מה שאמרתי..

הצדקת אותה לעומתו לטובתך.. קיצר, התפיסה היא של כל הדברים שהם כביכול לא בנורמה, זה של בגידה במוסכמות וכל הבולשיט הזה. אבל נראה לך איכפת לי באמת? מצידי תחבר שרשרת מהפטמה לגבה, ותסתובב ככה, אם זה מה שעושה לך את היום

Cobe Anan

New member
חוסר ביטחון?!

מה עם ג'ל בשיער, גם הוא מעיד על חוסר ביטחון? ושעון שעולה אלפי שקלים? מה עם נעליים גרועות להפליא של נייקי, שעולות כמו החללית שהן מעוצבות כמוה? וסתם להנציח דמות נערצת על חשבון הזהות האישית שלך?
תחשוב על זה... נ.ב. אם אתה אוהב משהו, אז הוא יפה. עגיל זה לא רק לנשים. זהב זה לא רק לערסים. נייקי זה לא רק למתלהבים. תמיד הרגשתי קצת לא בנוח בסביבת אנשים שריריים מאד. יום אחד גיליתי שמאחורי כמה מהם מסתתרים כמה מילדי הכאפות הכי מעאפנים. גם באדי-בילדינג מעיד על חוסר ביטחון עצמי

מיטללל

New member
יש דיי והותר ../images/Emo32.gif

אבל לך מותר לפתוח שרשור תשומי :) בכ"מ 1, אני מצטערת על הקטע של העבודה אבל אמרת שזה זמני, אבל באמת בינתיים תנצל את הזמן לדברים מועילים ומהנים. בכ"מ 2, לכל אחד מותר שיהיה טעם משלה
האמת שאני משוחדת, אני ממש שונאת ששמים עגיל בכל איבר, שהוא לא אוזניים (וגם באוזניים מותר עגיל אחד, ורק לבנות) אבל העיקר שאתה אוהב את זה. תתחדש! ובגלל ההודעה המבואסת משהו, חובה עליך לחשוב על דבר אחד טוב שעברת בשבוע האחרון ושני דברים טובים שצפויים לקרות שבוע הבא.

comet9

New member
רק בשבילך!

היום עברתי חוויה לא נעימה. איבדתי את הארנק שלי באוטובוס אחרי שהוצאתי היום 2K מזומן והלכתי לקניון לקנות לי כמה דברים קניתי 3 חולצות מטי אנ טי ופולאר למי שלא יודע זה שעון דופק עם רצועה לחזה לשיעורי ספינינג. ירדתי מהאוטובוס במספרה, והסתפרתי. באתי לשלם וחטפתי את שוק חיי רצתי מהר הביתה, התקשרתי למסוף אגד בתחנה מרכזית ישנה ת"א ולמזלי ענה לי שם בחור צעיר ואדיב שקישר אותי עם הנהג. הנהג כמובן ציין בפניי שאני טיפש עם ימבה מזל שהארנק נמצא על ידו ולא על ידי מישהו אחר. להזכירכם היו בארנק 1500 מזומן. על כל מקרה, שמח וטוב לב, הנהג עבר בתחנה קרובה לביתי ומסר לי את הארנק. הודתי לו כמו שלא הודתי לאף אחד. 2 דברים טובים שיקרו לי השבוע 1 - אני מתחיל לעבוד בעבודה על פרוייקט מאד חשוב. למרות החצי משרה אני מתכוון לתת תפוקה מלאה בכמה שעות שאהיה שם. מבחינתי העבודה הזו זה הדבר הכי טוב שקרה לי לאחרונה. 2 - אחרי שנה של חיסכון מירבי וסגירת חובות, מינוסים ועיקולים, אני מקבל את הכ"א חזרה. והפעם ביקשתי את הויזה עם התמונה. אני אתן אפילו עוד אחד. רק בשבילך יש לי הרגשה מאד חזקה שאו מישהי חדשה תיכנס לי לחיים, או מישהי ישנה. על כל מקרה. יש גם דברים טובים שקורים. שלחתי לך מסר אגב. שבת שלום לכולם

RVD18

New member
מי מסתובב עם כ"כ הרבה כסף

למה צריך כ"כ הרבה? ובהצלחה בפרוייקט.

למעלה