אינדל פרק 1 לצפייה ישירה

• פותח הנושא נהוראי ליבוביץ
  • פורסם בתאריך
נ

נהוראי ליבוביץ

Guest

לצפייה בפרק 1 הבכורה של הסדרה החדשה אינדל לחצו כאן!

אינדל פרק 1 לצפייה ישירה, אינדל פרק 1 להורדה, אינדל פרק 1 שידור חי, אינדל פרק 1 שידור ישיר, אינדל עונה 1 פרק 1 לצפייה ישירה או להורדה, אינדל עונה 1 פרק 1 שידור חי ישיר, אנדל פרק 1 לצפייה ישירה או להורדה, אנדל עונה 1 פרק 1 לצפייה ישירה או להורדה – הפרק המלא באיכות FULL HD 1080p ובחינם, הדלפה בלעדית. תקציר הסדרה: דרמת פעולה חדשה בת שמונה פרקים העוקבת אחר חבורה של צעירים אתיופים משכונה באשדוד, היוצאת למלחמה בשוטר המקומי שמשליט טרור בשכונה, במטרה לשנות את חוקי המשחק מול הממסד. את החבורה מנהיג אינדל (יניב אלמנך, “עלומים”) בן ה-20, עבריין אתיופי מבריק, מניפולטיבי, ללא גבולות, לאורך ההצגה, 8 הדמויות הללו מכונות רק כמספרי הקומה שלהן מכיוון שמספר הקומה שלהן הוא כל מה שהן מגיעות אליו. זה עושה דה-הומניזציה, אבל ההיררכיה הזו ממלאת תפקיד חיוני בהפרדתם למען המשחק. ישנן מצלמות מרובות הפזורות בכל הסט, כמו גם בתוך החדרים של כל משתתף. כל חדר ריק ברובו, עם רק אינטרקום - להזמין כל דבר שהם רוצים לקנות - ומעלית קטנה - שמספקת את הפריטים האלה. לחדר אין שום דבר אחר להציע, מלבד סקופוביה קיצונית מכל המצלמות בתוך החדר. אין צורך , פשוטו כמשמעו , בכל כך הרבה זוויות, אבל לא משנה. זמן הוא כסף היו לי מבוגרים שאמרו לי 'זמן זה כסף' כל חיי, ואיך אני לא צריך לבזבז אותו. אם יש משהו שאנחנו לא יכולים לקבל בחזרה, זה הזמן. אנחנו לא יכולים להחזיר אותו לאחור, אנחנו לא יכולים לעצור אותו, ואנחנו בוודאי לא יכולים להריץ קדימה או להאט אותו. אנחנו צריכים לחיות כל דקה, לא משנה כמה היא מייסרת. שמחליט להקים במקום אוטונומיה בשלטון עצמי. מה שהתחיל כנקמה אישית הופך להזדמנות אמיתית לשינוי חברתי ולהקמת “ביתא ישראל”. גם עם עדן סבן, אגם רודברג, שי חי, פיליפ שאולוב, טהוניה רובל, אדם קנדה, ניבר מדר ועוד. יוצרים: אסף קורמן (“נורמלי”, שגם מביים), אינדל קבדה, אורי ויסברוד (“זגורי אימפריה”, “הקיבוצניקים”).​

למעלה