אינויאשה.

לי Li

New member
כתה א? >_>

אז בכרטיס האישי הוספת לעצמך בטעות 10 שנים?
אה, וברוכה הבאה.

עוריט

New member
וואלה?../images/Emo6.gif

בכיתה א' עוד לא ידעתי מזה מחשב. אכן ילדה מחונכת,לבית טוב המשיכי כך! שיגדל דור שלם לאוהבי אינויאשה!! ברוכה הבאה ילדונת *חשה מבוגרת*

PakoLina

New member
בכיתה א', ו...../images/Emo187.gif

קוטבת קחה יפה בלי שגיעוט קטיב?
לא נראה לי.. לא מאמינה!

MichelleLev

New member
...

תגידו לא נראה לכם שאולי היא בטעות שכחה להוסיף את האות י' לא'? היא בכיתה י"א אנשים.. נכון? חחח

חשבתם שאולי היתה איזו טעות?

והאחריות היא שלי... ובכלל מה זה משנה בת כמה היא? אני הבת דודה הגדולה של הנסיכונת היפיפיה - וגאה מאוד לספר שלא רק שהיא בכיתה א, אבל קוראת וכותבת כבר מגיל חמש,יש לה מחשב משלה בחדר היא גם משחקת באתרי אינטרנט שההורים שלה הראו לה כבר המון זמן(עוד בימים שהיא ראתה רק "הופ").וכן - היא כותבת כמעט בלי שגיאות. היא מעריצה של איניאשה ולא מוותרת על אף פרק ובגלל זה אמא שלה עזרה לה לחפש תמונות של אינויאשה באינטרנט - וסידרה לה קיצור דרך ל"גלריה". אתמול היא הראתה לי ואז שאלה מה זה פורום ( porum כמו שהיא קראה לזה...) איזה מזל שיש כאן גם כמה אנשים נחמדים שפשוט אמרו ברוכה הבאה, וחבל שאמא שלה צדקה כשהיא כעסה על זה שפתחתי לה כרטיס (היא אמרה לי שזה לא לגילה, ושיש המון רוע).

Yoley

New member
חחח... התגובות לא היו מרוע.

פשוט התפעלו איך זה שילדה כל-כך צעירה כותבת יפה ובלי שגיאות כתיב (וגם רואה אינויאשה) - במובן החיובי.

PakoLina

New member
אויש.. אני ממש מצטערת../images/Emo4.gif../images/Emo187.gif

באמת, זה ממש לא נראה לי הגיוני שילדה בכיתה א' כותבת ככה יפה בלי שגיאות כתיב.. אני ממש ממש מצטערת אם פגעתי! ואכן, את ילדה מחונכת היטב! ברוכה הבאה לפורומנו הממכר!

HANSAMA

New member
חחח מזל טוב את הכי קטנה בפורום..

*תקנו אותי עם אני טועה*

chuchi46

New member
לנסיכת התכלת

חמודה את, גם חותי בכיתה אלף וגם היא לא מפספסת אף פרק!!!

chuchi46

New member
אהם...

אני היחידה ששמה לב שבפרטים כתוב שהיא בת 17?! לפי דעתי ילדה בכיתה א' לא מסוגלת לראות אינויאשה ולהבין, או לכתוב את מה שהיא כתבה, ואני בטוחה שההורים שלה לא רשמו אותה לפורום הזה ובטח לא רשמו אותה בגיל 17!!! אחותי, כמו שכבר אמרתי, בכיתה א', ויודעת לקרוא מהגן. אי אפשר לומר שהיא לא מוכשרת, ויכול להיות שנגה באמת מוכשרת, אבל שום ילד בכיתה א' לא יכול לחפש אתרים ופורומים באינטרנט או להבין את הסידרה הזאת לשורשיה!!!

../images/Emo45.gif

זה חמוד העבודה הזאת בעיניים, אבל בעצם זה סיפור מופלץ של מישהי, או מישהו דיי משועמם

YuviChan

New member
אולי באמת כ

מו שמישהו אמר, היא בכיתה י"א ושכחה להוסיף את ה-י',ובדרך כלל מי שבכיתה י"א הוא\היא בן\בת 17, לא??? <תקנו אותי ם אני טועה>

למעלה