אינלי הודעות לנצל

ברודי

New member
אינלי הודעות לנצל ../images/Emo4.gif

אממ.. הגיע הזמן לא רק להנות מהקול של רנה שרה אלא גם לראות אותה. אז, קטע הראפ של רנה, באתר www.renee-oconnor.net זה תמיד היה שמה אבל רק עכשיו אני לפחות שמתי לב.. אז, אם מישהוא רוצה. ו.. המילים מי שרוצה לשיר איתה... There's a 6 foot woman and her name is Xena. You can bet you've never met anybody any meaner. She wears a lot of leather Armour made of brass If she flips in your direction You can bet she'll kick your ass. My best friend I call her Its a gift I'll always know. With her I fight the baddies And hope that peace remains aglow.

gabrielle

New member
* מתרגשת *../images/Emo9.gif

* מורידה את זה- למרות שיש לי את זה כבר *

../images/Emo32.gifמנצלש"ת - תמונות של ניו זילנד!

קודם כל, אני מבקשת סליחה מברודי על הניצול
מצאתי אתר שיש בו 84 עמודים עם יותר מ-1000 תמונות של ניו זילנד! אלה תמונות מדהימות, הייתי חייבת לשתף אתכן!
שימו לב בעיקר לתמונות של השקיעות ושל הזריחות, זה פשוט משהו אלוהי.

אגב...

באותו אתר, אפשר למצוא תמונות בכל נושא שרוצים, כולל וולפייפרים של זינה, צריך רק לכתוב את השם xena בשורת החיפוש, או לוסי לולס או כל שם אחר, וזה יביא את כל התמונות שקיימים באתר באותו נושא...זה אתר מעולה, מאוד מומלץ!

ברודי

New member
יש אישור.../images/Emo8.gif

חיפשתי כבר מליינתא זמן תמונות מנ"ז. ז"א מיוחדות. זה ממש מדהיםםם!!

ברודי

New member
../images/Emo12.gif omggggg

הי, פעם ראשונה שקורה לי כזה דבר. זה דורש.. חגיגה מסוימת!

אני רצינית!

בד"כ היא סתם בולעת הודעות של אנשים, אבל לך? הי הכפילה את ההודעה שלך לשלוש פעמים!

milford

New member
קישור לאתר

גם לי יש אלבום של תמונות -חלק קטן מאד ממבחר תמונות שצלמתי לפני שנה בטיול לניו זילנד (לפני ניו זילנד הייתי בהונג קונג ואחריו בסינגפור אז יש שם גם תמונות משם) וכאן, בפורום זה העלתי כמה תמונות שלא הופיעו באלבום הנ"ל אז אם תקישו את השם שלי בחיפוש אני חושבת שאפשר להגיע לתמונות האלו. אגב, השקיעות בניו זילנד , ממראה אישי, אכן מדהימות ואפילו המילה "מדהים" לא מתארת את הייחוד של השקיעות ותאמינו לי יצא לי לראות שקיעות מכל מיני סוגים ורק שקיעה אחת התקרבה ליופי מיוחד וזו היתה שקיעה שראיתי בטיסה מבנקוק לישראל וזה היה מהמם גם כן רק חבל שלא יכולתי לצלם אותה כי המצלמה לא היתה לידי אבל השקיעות בניו זילנד היו מאד מיוחדות ולא תמיד יש את השקיעה המסויימת הזו זה בא כנראה בתנאים מאד מסויימים

milford

New member
זה עובד

את אולי היחידה שהצליחה לנחש מאיפה הכינוי שלי. אכן, זה על שם המילפורד סאונד שבאי הדרומי - מקום שנחשב לאחד המקומות היפים ביותר בעולם וזה יותר פיורד ולא נחל למרות שגם זה יש שם. אגב, לא אהיה ליד המחשב כמה ימים אז לא כדאי לחכות לתשובה אם תהיינה שאלות - הן תצטרכנה לחכות עד שאחזור למחשב

*neta*

New member
60 מליון כבשים, 9 מליון פרות

0 נחשים ו1 עכבישים ארסים

יום אחד...

יום אחד הכבשים ישתלטו על ניו זילנד ואז על כל העולם. הזהרו מהכבשים!
ויש רק 4 מיליון תושבים...

למעלה