אינלי הודעות לנצל

shanyz

New member
מאיזה פרק זה??=( למה אני לא מכירה

את זה?? אני מורידה! =))

זה לא היה באף פרק../images/Emo3.gif

רנה שרה את זה באיזו תוכנית אירוח אם אני לא טועה...

shanyz

New member
כן?

פתאום באמצע התוכנית היא המציאה מילים ושרה?:) אגב, הורדתי את הסרטון, אבל לא שומעים..:(((( אוף.. תמיד זה קורה לי!

ברודי

New member
ואני יודעת איך תישמעי!!!

בדיוק היום טיפלתי בזה! כבר מלא זמן שאני רק רואה סרטונים ולא שומעת ומצאתי קובץ קטנטנן פיצפון ששינה לי הכווווול!!!! (אני עדיין גאה בעצמי בקשר לזה, אגב) אני פותחת איציק. צרי קשר! אגב היא אומרת שמה שאת השיר היא המציאה בעונה ה-1 משהוא כזה והתוכנית היא לפני שידור העונה ה-3 (בפעם הראשונה)

*neta*

New member
אני היחידה שבמקום לראות אותה שרה

(מכירה את זה כבר
) רואה אותה עושה פליפ מעל המנחה ?

ברודי

New member
סביר להניח ש...כן!

אני מקווה שקישרתי את זה לחלק הנכון, מה טעיתי?! (מסתכלת שוב) הי, בינכה יש לך את זה כבר... למה לשגע אותי סתם?

shanyz

New member
כן..=) גם לי יש את זה...

ברודי, את יכולה לשים את הקישור הנכון? =) בבקשה..=)

ברודי

New member
אז הקליפ שלי כן הועיל למישהוא

עצלנים! (אני יותר, אינלי כוח לתקן ת'לינק) כנסו לאתר (בפעם האלף) www.renee-oconnor.net לפינת הראיונות וזה צריך להיות קטע אחד לפני האחרון... שזה... לא זוכרת.

shanyz

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מנצל"שת: הרקולס של דיסני...

טוב, העובדה שאני פריקית של סרטי דיסני כבר דיי ידועה, מאז גיל 5 שהביאו לי את "היפהפייה והיחפן" ובאותו יום הביאו לי גם כלבה וקראתי לה ליידי (מקורי, לא?
) בכל מקרה, אם אני זוכרת נכון, לבחורונת שם, עם השיער החום, (פשוט עכשיו הורדתי כל מיני שירים מכל מיני סרטים של דיסני) קוראים לה מג, לא? זה נורא מצחיק אותי... סתם רציתי לשתף אותכם...

ברודי

New member
בעע כתבתי הודעה ארוכה...(בערך)

בקצרה- זה היה סתם בצחוק. ו...יהיה בסדר!!! נסתדר...

../images/Emo32.gif להתראות!

יש לי בייביסיטר באיזור השרון היום, עד הלילה, ואני מתארת לעצמי שמחר אני לא אספיק לעבור ליד המחשב... (אני כמובן משאירה אותו דלוק, הורדות בקאזה ושטויות). בכל מקרה, נתראה ביום ראשון אנשים!!! אנשים שהשארתי להם הודעות באייסיקיו או במסרים (נטע, שירי, ירדן, ניבה) שיחזרו אליי לפלאפון! (למי שאין שייקח מירדן או מנטע) וזהו! battle on! מיכלי.

למעלה