בדיוק היום טיפלתי בזה! כבר מלא זמן שאני רק רואה סרטונים ולא שומעת ומצאתי קובץ קטנטנן פיצפון ששינה לי הכווווול!!!! (אני עדיין גאה בעצמי בקשר לזה, אגב) אני פותחת איציק. צרי קשר! אגב היא אומרת שמה שאת השיר היא המציאה בעונה ה-1 משהוא כזה והתוכנית היא לפני שידור העונה ה-3 (בפעם הראשונה)
עצלנים! (אני יותר, אינלי כוח לתקן ת'לינק) כנסו לאתר (בפעם האלף) www.renee-oconnor.net לפינת הראיונות וזה צריך להיות קטע אחד לפני האחרון... שזה... לא זוכרת.
טוב, העובדה שאני פריקית של סרטי דיסני כבר דיי ידועה, מאז גיל 5 שהביאו לי את "היפהפייה והיחפן" ובאותו יום הביאו לי גם כלבה וקראתי לה ליידי (מקורי, לא?
) בכל מקרה, אם אני זוכרת נכון, לבחורונת שם, עם השיער החום, (פשוט עכשיו הורדתי כל מיני שירים מכל מיני סרטים של דיסני) קוראים לה מג, לא? זה נורא מצחיק אותי... סתם רציתי לשתף אותכם...
יש לי בייביסיטר באיזור השרון היום, עד הלילה, ואני מתארת לעצמי שמחר אני לא אספיק לעבור ליד המחשב... (אני כמובן משאירה אותו דלוק, הורדות בקאזה ושטויות). בכל מקרה, נתראה ביום ראשון אנשים!!! אנשים שהשארתי להם הודעות באייסיקיו או במסרים (נטע, שירי, ירדן, ניבה) שיחזרו אליי לפלאפון! (למי שאין שייקח מירדן או מנטע) וזהו! battle on! מיכלי.