אווו! תודה!
C Cling And Clatter New member 28/10/07 #23 שלום מעיין!!../images/Emo24.gif אני קארין, 16 מעפולה בת כמה את? מה בדיוק גרם לך להתאהב בהם? ואנחנו פורום מאוד חמדמד!! בורכית הבאית!
שלום מעיין!!../images/Emo24.gif אני קארין, 16 מעפולה בת כמה את? מה בדיוק גרם לך להתאהב בהם? ואנחנו פורום מאוד חמדמד!! בורכית הבאית!
M M a a y a n K New member 28/10/07 #33 שלום! אני בת 19 (זה כתוב שם למעלה איפשהו בשרשור, שדרך אגב יש יותר מדי הודעות שלי בשרשור הזה... ) מה גרם לי להתאהב בהם? המוסיקה... ושוב תודה, אתם באמת פורום מאוד חמדמד!
שלום! אני בת 19 (זה כתוב שם למעלה איפשהו בשרשור, שדרך אגב יש יותר מדי הודעות שלי בשרשור הזה... ) מה גרם לי להתאהב בהם? המוסיקה... ושוב תודה, אתם באמת פורום מאוד חמדמד!
א אמבריי לנצח New member 28/10/07 #34 הא! בפורום קין אין דבר כזה יותר מדי הודעות ממשתמש אחד. אההמ. והמבין יבין
C Chrismakkah convert New member 28/10/07 #37 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה המוטו שלנו!! גית- דיברתי היום עם תפארת!!!
C Cling And Clatter New member 29/10/07 #47 מוזיקה זה כללי מדי! אפשר למשל המילים, טים אונס את הפסנתר, הקול של טום, הסגנון היחודי וכו' וכו'