אינעל דינדינדינדינקקקקקקקקקקקקק

אינעל דינדינדינדינקקקקקקקקקקקקק

במילה אחת : ג י ה נ ו ם ! ! ! ברגע שראיתי את המערכת שלי, מבטי תר אחר חלון..ואז גיליתי שיש סורגים בכיתה, שיש בה אגב גם שטיח מקיר לקיר ופעם היא הייתה מעבדת מחשבים /= אז יש לי מחנך מותק, שהפך למורה לפני 3 שנים והיה 12 שנה בקבע (= אבלללללללללללללללללללל מע פשר המערכת?!!??!?!?!?!??!?! כיאלו פאק.....ממתי החזירו שעות אפס??????!?!?!?!??!?! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא רוצה לנשוררררררררררררררררררררר S.O.S HELPPPPPPPPPPPPPPPPP מישהו?...

פ ו ס ט י

New member
בעעעעעעעעעעעעעע

לא מספיק שעות אפס, לא מספיק שעות שמיניות לא מספיק 4 שעות תקשורת ברצף!!! פטרו מלמדת אותנו!!! קיבינימטטטטטטטטטטטטטטטטטט אם לא מעיפים אותה אני עוברת כיתה איכס לא לומדת עם המטומטמת הזאת :S כפרע על אילן! איזה חמוד! יש לנו גם שטיח וגם רב בריח!

פ ו ס ט י

New member
הוווו הנה גילי ... פששש

איזה הופעה ... איזה נאום! =] הידעתם שגילי שלנו נואמת לפני כל בצפר?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

את היית אבל בנאום הגרוע לא??? בנגלה השנייה(= כן ככה כשהיו"ר נוטש..אנשים ציכים להחליף אותו

איפה את/ה ללמוד??????

כי הצירוף של אילן ותקשורת מוכר לי מאיפשהו...... ואיך קוראים לך?...

DidjiT

New member
זאת בת..

והיא לומדת בלאו-בק בחיפה.. או משהו כזה.. =]

DidjiT

New member
לא יודעת למה..

אבל אני דווקא דיי מרוצה מהמורים מהמערכת מהמחכנת.. והכי הכי מפייקוביץ.. אוי.. פייקוביץ..חח זו המורה להיסטוריה שלי.. מה חבל שתהיה לנו רק שנה אחת איתה! אווקי.. כאילו היא המורה הכי מכשפה שיש בבצפר... והיא גם נראית ככה, לא.. אני לא שונאת אותה אז יורדת עליה.. היא באמת נראית כמו מכשפה..חח יש לה כזה שיער תלתלים שחור יבש.. והיא מתאפרת סביב העין בצורה מפחיד והיא שמה ניטים ושרשרים כאלה על המכנסיים.. חחחח.. היא מבדרת.... כבר שנה אני מחכה שהיא תלמד אותי.. והנה.. אלוהים שמע אותי =) חחחח... והמחנכת שלי בכלל אחלה אישה... בתור מורה לספורט היא לא משהו.. אבל בתור מחנכת היא משהו בסט! חחחח.. אני ממש ממש ממש אהבתי... הולכים להוריד לי את בחירה ב'.. ככה שיהיה לי רק מגמה אחת.. אז יש יום אחד שאני מתחילה ב11.. וביום שישי אני מסיימת ב11... ו... קיצר.. ממש ממש אהבתי! אני יושבת ליד חוסה בכיתה.. שזה אני צחוקים שיש!!! חחחחח.. אוי היום היה מבדר.. המחכנת שלי הביאה תירוש..חחחח כפרות על חגית! =) קיצררררר.. אחים שלי.. אני אהבתי!

DidjiT

New member
לא יודעת למה..

אבל אני דווקא דיי מרוצה מהמורים מהמערכת מהמחכנת.. והכי הכי מפייקוביץ.. אוי.. פייקוביץ..חח זו המורה להיסטוריה שלי.. מה חבל שתהיה לנו רק שנה אחת איתה! אווקי.. כאילו היא המורה הכי מכשפה שיש בבצפר... והיא גם נראית ככה, לא.. אני לא שונאת אותה אז יורדת עליה.. היא באמת נראית כמו מכשפה..חח יש לה כזה שיער תלתלים שחור יבש.. והיא מתאפרת סביב העין בצורה מפחיד והיא שמה ניטים ושרשרים כאלה על המכנסיים.. חחחח.. היא מבדרת.... כבר שנה אני מחכה שהיא תלמד אותי.. והנה.. אלוהים שמע אותי =) חחחח... והמחנכת שלי בכלל אחלה אישה... בתור מורה לספורט היא לא משהו.. אבל בתור מחנכת היא משהו בסט! חחחח.. אני ממש ממש ממש אהבתי... הולכים להוריד לי את בחירה ב'.. ככה שיהיה לי רק מגמה אחת.. אז יש יום אחד שאני מתחילה ב11.. וביום שישי אני מסיימת ב11... ו... קיצר.. ממש ממש אהבתי! אני יושבת ליד חוסה בכיתה.. שזה אני צחוקים שיש!!! חחחחח.. אוי היום היה מבדר.. המחכנת שלי הביאה תירוש..חחחח כפרות על חגית! =) קיצררררר.. אחים שלי.. אני אהבתי!

חחחח חמודה../images/Emo6.gif

יש לי ידיד שקוראים לו תר... איזה שם יפה נכון? אממ אני דווקא פסדר... יש לנו את יום רביעי שזה יום חופשי של הביצפר ואני מתחילה כל יום באיזה 10 כי יש לי רק מגמה אחת ולכל השאר איזה 3... רק מסיימים קצת מאוחר, קטנה
יהיה פסדר מתוקה!!! הכל לטובה

הוא מחדרה במקרה..? חחח

בעיר הנוער פגשנו אחד שקוראים לו תר...מתברר שיש עוד כאלה בעולם...

כן!!!!!!!

איך אני אוהבת שדברים כאלה קורים!!! כן הוא מחדרה! די גבוה, מדבר כמו הומו, שיער חום נראה לי מחומצן כרגע, עגיל בגבה, הסתובב שם עם הילדה הכי מתוקה בעולם!- שירן, סטלנית עם ראסטות מפוצצות חרוזים ופול שחור בעיניים ובטח חולצה של אביב גפן שמדברת לאט חחח מצחיקה כזאת ועם עוד אחת עדי ו... ו.. זה הוא?!? איך אני אוהבת! ye!

יהאוווווו זו ההיא שגנבה לי ת'מצית!!

טחחחחחח איזה חמודים הםםםםםםם תר הזה עם עגיל באף? כזה כמו של פרות? לא זוכרת ת'שם של זה כע הם ממש נחמדים אבל היא חצופה....לקחה לי מצית של בוב מארלי שקיבלתי באותו לילה מידיד!!!!!!!!!!!!!!! גררררררררררר אתמול חברה שלי תיקנה אצלה ראסטות טחחחחח היא מותק אבל היא פחדה מהמבטים שלי חחחח היא אמרה שהם מפחידים אותה ושאני מאיימת חחחחח רואים שאלה חברים שלך..

טחחחחחחחחחחח!!!!!!!!

ענק!!!! מסכנה אבל גנבו לה ת'פלאפון.... ושנה שערבה גם גנבו לה את הפלאפון הקודם שלה! וגם בעיר הנוער בחיפה!! חחחח

למעלה