אינעל דינדינדינדינקקקקקקקקקקקקק

חחח היא מוסרת לך "דשדשון"

והיא אמרה משו על זה שהיא תמיד קראה לך חלי או רחלי לא הבנתי אותה אבל היא סטלה אז פסדר
מותר לה

והיא אומרת שהיא לא גנבה את המצית

היא אומרת שהיא הלוואי! ושהיא נתנה אותו ל"ידיד שלה עם הפרצופים" או משו אוי איזה סטלה

אהה ועוד משו!

(לי בבקשה אל תעיפי אותי
)
אמממ היא אומרת שהיא רוצה את האייסיקיו של דני יש בנאדם כזה? (מתים לה להמציא לעצמה שטויות....)

אהה ועוד משו!

(לי בבקשה אל תעיפי אותי מהפורום
)
היא מבקשת את האייסיקיו של דני יש בנאדם כזה? (מתאים לה להמציא עולם דמיוני של עצמה או משו.... אני לא אתפלא
)

דני?אממממ

טחחחחחחחחחח אההה אין לי שמץ מע האיי סי שלו אבל אם היא ממש רוצה אני אשיג לה.. וחחחח כן היא החליטה שמתאים לי השם רחלי/חלי....טחחחח שלחי לה ד"ש ומבטים אכזריים נתנה לידיד שלה???? רומנייההההההההההה חחח בעצם תמנייה

יפה....../images/Emo13.gif

חחח כן היא אמרה שהמבטים שלך הלחיצו אותה.... אני אמסור לה
וכן תשיגי לה... יענו אם את יכולה

אז ככה כמה דברים על היום הזה

דבר 1- לא ראיתי את זיו!!! =( התאכזבתי...זיו! לא ראית חבורה של מטורפים רצים בהפסקה עם חצאיות???? קיצר רצנו אני חברה שלי ועוד 4 בנים עם חצאיות הכי מעגניבות בכל היבצפר...חי חי חי...=) הפחדנו קצת את היודניקים אבל נאחחח! שיאכלו חרא ביום הראשון...=) דבר 2- יש לי 36 שעות!!!!!!!!!!!!! ג'יזס!!! אבל תחשבו ש-6 שעות מהן זה רק מגמה (ריקוד...=)) ככה שזה עוד איכשהו סביר... ואפשר להוריד גם את השעת חינוך של המורה שלי + שעתיים של "תכנון עבודת גמר" כי לא חייבים לבוא לזה...וגם ככה זה שכונה...אז דבסט...יש לי את ה-30 שעות ככה דבר 3- motherfuckers!!!! אני מסיימת 3 ימים רצוף (א ב ג.) בשעה 3 וחצי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אלוהים ישמרני!! =/ באסה...=/ כיאלו מה החרא הזה? אבל מיום רביעי זה רק הולך ומשתפר ...נגיד יום חמישי יש לי רק 3 שעות...=) יא מאן! דבר 4- התחלנו כבר היום "ללמוד"! מה השטויות האלו? באסה !!! דבר 5- עדי ברית לי וכל היאניקיות שמתלוננות!! נאח תאכלו *** השנה הכי קשה עומדת לפניכם...! סתם נשמות כפרעות עליכן... זו דוגרי שנה קשה אבל שיהיה לכן הכי בהצלחה אני פשוט בספק התרגשות ספק דאון על כל היום הזה... דבר 6- שתהיה לכולנו שנה טובה ומצלחת! בעזרת ג'ה!!!!

טחחחח ביץ' סתומע

איך אני שמחה שאני לא בבצפר שלך בטח אם הייתי שישיסטית הייתי ישר בורחת אחרי מחזה הריצה בחצאיות מטורפות אנשים כמוך גורמים לתלמידים לנשור בטרם עת

איזה מסכנהההה!!!

אותם שעות כמו שלי רק שאצלך זה על 5 ימים ושלי על 6... פתאום נחמד ללמוד ביום שישי

DrKasperrrr

New member
אוקיי לדעתי משהו פה מוזר.

לדעתי את לא באמת בבצפר שלי ואת סתם משקרת. בחיים שלא לא ראיתי אותך. בחיים. אבל זה מחמיא לי שאיכשהו חיפשת לראות אותי. תודה.:] ועכשיו ליום הראשון שלי, הדר שכחה לציין שצבעו את כל הכיתות בצבע צהוב זוהר שמו אותי בכיתה באיזור נפרד מכל השכבה המורה שלי הביעה את שנאתה אליי ברגע הראשון שהיא ראתה אותי זה חודשיים. באתי עם חולצה חלקה (שזה אסור) וחולצה משובצת שתסתיר את זה בקיצור היא ראתה שאני בלי חולצה אז היא ישר מעיפה אותי! מה זה מעיפה אותי אשמתי שלא הספקתי לקנות חולצות!? קיצר אמרתי לה טוב אני הולך לקנות חולצה בסוף לקחתי מהאב בית את החולצה הכי מסריחה שבחיים שלי לבשתי, סמרטוט לשעבר אז כשנכנסתי היא ראתה אותי ביד עם לוח שנה של הגימנסיה שמחלקים אז היא לקחה לי אותו בכוח מהיד, ואז כשהתיישבתי היא חילקה לי אותו כאילו מה?!?!!??!!? ויש מלא פאקציות יודניקיות וערסימים יודניקים ~חש גדול~~ והמערכת, 46 שעות, ויש עוד הרבה דברים אנ'לא זוכר עכשיו הקפיטריה סגורה לזמן הקרוב:(( דיכאון סליחה שרשמתי הרבה.

מה מה מה מהמה מה ??????????

אם כבר זיו!!! אתה זה שמשקר!!!! סתם נו אני יודעת שאתה בביצפר שלי...ולא חיפשתי אותך פשוט לא ראיתי כמעט י"אניקים בטח הסתגרם בביניין המעגניב שלכם עם המרפסת יה רייטטטט... וכן צבעו את כל הכיתות בצהוב זוהר...יאייקסס...=/ ומי המחנכת שלך?! ואותי אלוני העיף!!!!!!! אבל אז שמתי חולצה שלי אז הוא אומר לי ,אההה פתאום יש לך חולצה אה?" קירח מניאק!!! והלוח שנה שולטטטטט!!! אבל אני לא מופיעה בו...=/ אבל גן רוני אל אז אני מתנחמת בזה... חוץ מזה כשיהיו תמונות מהיום הראדשון אני יעלה ואני יראה לך...=)

DrKasperrrr

New member
אם היית קוראת את ההודעה שלי

היית רואה שאני לא נמצא בבניין המאגניב שלנו תקעו את הכיתה שלי לבד מול האודיטוריום.. המחנכת שלי אלה לב:\ לא אוהב אותה ב-כ-ל-ל

לא יודעת מי זאת אלהההה ו....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נו אז אתה בביניין שלנו יא אהבל!!! נו אתם מעגניבים יענטו וונאבי י"בניקים...=) חי חי חי כיתה אשכרה מעאפנה אבל ישר לחצר...=)

DrKasperrrr

New member
טוב טוב

מספיק לרדת עליי ותזכרי שאנחנו הראשונים שנגיע לאודיטוריום ונתפוס איזה כיסא שנרצה! ~כבוד~ ~ציניות~

למעלה