אינפורמציה ללוחצים/בוכיים/מתרגשים ומתקשים

אינפורמציה ללוחצים/בוכיים/מתרגשים ומתקשים

בואו ננשום עמוק.. לשאוף ולנשוף.. לכל הלחוצים וההיסטריים למיניהם - זה יהיה שרשור אינפורמציה קטן כדי לעזור לכולכם להבין מה מי מו איך ולמה מתי הם באים- 18 לאוגוסט 2010 תחילת מופע/פתיחת שערים 20:15 לפי הדרן. עוד לא סגור לאן- ביתן 1 בגני התערוכה כתובת: שדרות רוקח 101 ת"א דרכי הגעה- רכבת למרכז הירידים ולחילופין באוטובוס - קווים 28 ו-27 של דן או 521 של אגד כרטיסים- כרטיס עולה כ-220 שקלים. לבעלי לאומי קארד- הנחה של 30 ש"ח תמורת 1500 נק' (אם אני לא טועה) ניתן לרכוש כרטיסים ב"הדרן" באתר- http://www.hadran.co.il/ או לחילופין בטלפון- 03-5215200 או לחילופין בקופות שלהם - אבן גבירול 90 ת"א שאלות?

TyrAnnyA

New member
הגעה

כל מי שחושש מלא להגיע בזמן/ללכת לאיבוד/לא למצוא את המקום וכדומה- אנא הגיבו גם פה. אם תהיה כמות מספקת של אנשים- נארגן הסעה מסודרת של חברי הפורום.

XoLilMissLolaoX

New member
אוייי נשמע מעולה!!!

אבל אני יותר חוששת מהחזרה....איך ומתי (זו תהיה הופעה חיה ראשונה שלי ככה שאין לי מושג בדברים האלה...חחח)

XoLilMissLolaoX

New member
אההה אז סבבה....

כי אני בת 17 ואמא שלי אומרת לי כזה אבל זה יגמר ב1/ 2 בלילה לא?? איך תחזרי?....בגלל זה...חחחח

את תעברי את זה בשלום ובביטחון D;

Memories מסימפל פלאן אוגוסט האחרון D: גם אני הייתי לחוצה ומודאגת ובאתי ב2 כדי לעמוד שורה ראשונה (בחום !! בשמש !! עם השבק ס' !!) אבל הסתדרתי אחלה וקיבלתי touch מדיוויד ומפיירי שהביא גם נגיעה בדיסק והחזיק לי את היד במשפט החלומי מהשיר האהוב עליי..3>3> וחטפו לי מהיד את המקל של המתופף (a.k.a צ'אקושש D;) איך הם הצליחו ?!?! קיצר חזרתי חיה D:

Love Metal 666

New member
חח וואו../images/Emo6.gif../images/Emo242.gif

אני חדשה והכל, אבל עדיין אני מרגישה קצת זקנה מהדיבורים האלה... איכשהו יצא שצברתי ניסיון לא רע בהופעות מאז גיל... 14 (אוונסנס... רק עכשיו קלטתי שההופעה של אוונסנס היתה ההופעה הראשונה שלי..). אל תדאגו בקשר לכלום, הכל יהיה בסדר
כל העניין הזה די ספונטני, לפחות מהניסיון שלי, ובסוף הכל מסתדר כמו שצריך וכולם חוזרים הביתה עייפים ומזיעים אבל עם חיוך ענק על הפנים והמון חוויות וחופרים על זה לפחות חודש אחר כך, אם לא יותר
ועדיין, הסעה יכולה להיות מאוד שימושית
או אפילו לארגן כמה בנות עם רישיון שיסיעו, זה מה שאני תמיד עושה עם החברים שלי, זה מאוד נוח... (חוק לחיים - חברים עם רישיון זה שימושי. מאוד.) אפשר להישאר אח"כ כמה שרוצים ופשוט לדבר על ההופעה ודברים אחרים, לא צריך למהר לתפוס אוטובוס או משהו... היתה הופעה שנשארנו אח"כ במגרש חניה איזה שעה וחצי ועשינו שטויות, ואז ברגע של שיגעון החלטנו ללכת לאיזה פאב מוזר וחשוך עם מטאל בפול ווליום ונשארנו שם עד 2-3 לפנות בוקר

ווהוווווווווווווווו

אז זה נכון!
אחותי סיפרה לי וישר רצתי לכאן לבדוק.. איזה יופייי! בנות אתן גדולות!!!!!
כמה זמן לא הייתי פה.... ואוו.. התגעגעתי! איזה כיף! :))))))))))

חוץ מזה שזה מעין עכשיו...../images/Emo6.gif

כל הכבוד רונה! :)) שנים, הא? שנים!!! יש לך פייס אומשהו?

עכשיו בחייך,

זכרת אותי או סתם הצצת? בטח שיש לי, rona berry dery את באה להופעה, נכון? חייבת לראות אותך! התגעגעתי אלייך,ילדה..

חחחחחחח אני בהלם!!

ברור שזוכרת, זה היה תמיד רונע כזה לא? הגזמת.. יש לי אפילו תמספר שלך;) אני מוסיפה.. ואני מתה לבוא..מאמינה שארכוש כרטיס בקרוב. גם אני3>

../images/Emo210.gif אני אשכרה ניכנסתי לראות שזה לא היה חלום

פאק אני לא מאמינה, אני פשוט מאושרת *~* וואי אבל הייתי בטוחה זה יעלה הרבה יותר :O טוב, את זה אני יוכל לממן לבד בלי עזרת הורים XD

למעלה