סגידה!!!
ר רעותוש02 New member 28/4/10 #7 הם באים? O___________O אומייגד!! לא הייתי איזה שבועיים במחשב כי היה לי לחץ ענקי וחזרתי אתמול מטיול שנתי! אבל אוףףףףף כנראה ב18 לאוגוסט יש לי מחנה!!! לא פייר!!!!!
הם באים? O___________O אומייגד!! לא הייתי איזה שבועיים במחשב כי היה לי לחץ ענקי וחזרתי אתמול מטיול שנתי! אבל אוףףףףף כנראה ב18 לאוגוסט יש לי מחנה!!! לא פייר!!!!!
A A Modern Myth New member 28/4/10 #8 למה לעזאזל לא כתוב באתר שלהם על ההופעה? זה מתחיל להלחיץ אותי. קופץ מה8 לאוגוסט ביפן ל22 באוסטריה. אין זכר ל18 בישראל
למה לעזאזל לא כתוב באתר שלהם על ההופעה? זה מתחיל להלחיץ אותי. קופץ מה8 לאוגוסט ביפן ל22 באוסטריה. אין זכר ל18 בישראל
S sofi1010 New member 29/4/10 #22 עמוד האירוע בפייסבוק!! http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=121608707852279&ref=ts
A A Modern Myth New member 29/4/10 #23 ../images/Emo207.gifמי שמכם בלי אוטו, איך אתם חושבים לחזור? מפגר קצת שמכל העניין אני חושבת על איך לחזור הביתה כשההופעה תסתיים... חחח הרי אוטובוסים מסתיימים בסביבות 11-12 כזה לא? מישהו יודע אם יש מצב שיהיו שם מוניות שרות?
../images/Emo207.gifמי שמכם בלי אוטו, איך אתם חושבים לחזור? מפגר קצת שמכל העניין אני חושבת על איך לחזור הביתה כשההופעה תסתיים... חחח הרי אוטובוסים מסתיימים בסביבות 11-12 כזה לא? מישהו יודע אם יש מצב שיהיו שם מוניות שרות?
B BuddhaForScarlett New member 29/4/10 #25 בדרך כלל מתגברים את הרכבות והאוטובוסים כשיש הופעות ואירועים גדולים. במיוחד שזה עוד בחופש הגדול ובכלל יהיה צורך בתחבורה ציבורית שוטפת. אני מאמינה שיהיו קווי לילה או משהו בסגנון
בדרך כלל מתגברים את הרכבות והאוטובוסים כשיש הופעות ואירועים גדולים. במיוחד שזה עוד בחופש הגדול ובכלל יהיה צורך בתחבורה ציבורית שוטפת. אני מאמינה שיהיו קווי לילה או משהו בסגנון
F Fade To Black x3 New member 29/4/10 #31 אם אתם 3,4 אנשים שנוסעים לאותו כיוון הכי פשוט זה מונית ספיישל. זה מה שאנחנו תמיד עושים ביציאות כשנתקעים בלי אוטו או כשכולם רוצים לשתות חח
אם אתם 3,4 אנשים שנוסעים לאותו כיוון הכי פשוט זה מונית ספיישל. זה מה שאנחנו תמיד עושים ביציאות כשנתקעים בלי אוטו או כשכולם רוצים לשתות חח
B BuddhaForScarlett New member 29/4/10 #35 ../images/Emo45.gif סביר להניח שאני אבוא עם אוטו ואחרי ההופעה נלך כמה בנות לבר
Y yaelc95 New member 29/4/10 #28 יש אופציה להיפגש לפני ההופעה על מנת לתפוס מקומות?? אני לא רוצה להיות הפסיכית היחידה שתחכה שם כדי להיות בשורה ראשונה
יש אופציה להיפגש לפני ההופעה על מנת לתפוס מקומות?? אני לא רוצה להיות הפסיכית היחידה שתחכה שם כדי להיות בשורה ראשונה
Y yaelc95 New member 29/4/10 #30 אני לא מכחישה! אבל אמא שלי אומרת לי שחשוב לה לדעת שאני הולכת עם עוד אנשים
B BuddhaForScarlett New member 29/4/10 #34 אנחנו נהיה שם, אני כבר אדבר איתך על שעה קרוב יותר לתאריך ההופעה.
I I AM7 New member 29/4/10 #36 אז מי חיה בסרט הא???P: וואייי אחרי כל כך הרבה זמן , איזה אושר כל מה שעשינו , כל אחד תרם , פשוט כל הכבוד לכל אחד מאיתנו! אני גאה! פשוט רציתי לבכות ששמעתי את זה...אבל זה היה יותר מדי מפדח כי הייתי באמצע ישיבה חשובה בצבא.. אז מה שעשיתי !- פשוט יצאתי ובכיתי חיחיחיחי MARS IS COMING!
אז מי חיה בסרט הא???P: וואייי אחרי כל כך הרבה זמן , איזה אושר כל מה שעשינו , כל אחד תרם , פשוט כל הכבוד לכל אחד מאיתנו! אני גאה! פשוט רציתי לבכות ששמעתי את זה...אבל זה היה יותר מדי מפדח כי הייתי באמצע ישיבה חשובה בצבא.. אז מה שעשיתי !- פשוט יצאתי ובכיתי חיחיחיחי MARS IS COMING!
I I AM7 New member 29/4/10 #38 איזהכיףאיזהכיףאיזהכיףףףףףףף לא , את מאמינה שזה קורה?!... עד אוגוסט....וואי... כמה שנים אני מחכה להם..
איזהכיףאיזהכיףאיזהכיףףףףףףף לא , את מאמינה שזה קורה?!... עד אוגוסט....וואי... כמה שנים אני מחכה להם..