מה מה? מה קשה לך להבין שאני בלהקה מלך סעודייה היקר?
M MALKAT HA PLAKAT New member 14/8/05 #27 אני שמחה. עכשיו אני מעריכה את תפקידי יותר. אתה מוזמן להגיע להופעה ולראות אותי מופיעה שם. או לחכות שייצא הדיסק הרביעי ולראות את תמונתי בעטיפה ואת השם שלי.
אני שמחה. עכשיו אני מעריכה את תפקידי יותר. אתה מוזמן להגיע להופעה ולראות אותי מופיעה שם. או לחכות שייצא הדיסק הרביעי ולראות את תמונתי בעטיפה ואת השם שלי.
2 2noa2 New member 15/8/05 #35 בנאדם,היא כן באנרגיה חולנית הייתי בהופעה האחרונה שלהם בבארבי ב24.7 [ד"א-כתבו על ההופעה הזאת ביקורות טובות,בעיקר על זוהר] ושבוע שעבר הייתי בחזרה שלהם אז תתחיל להאמין.. Damn,אני מצ'וננת]:
בנאדם,היא כן באנרגיה חולנית הייתי בהופעה האחרונה שלהם בבארבי ב24.7 [ד"א-כתבו על ההופעה הזאת ביקורות טובות,בעיקר על זוהר] ושבוע שעבר הייתי בחזרה שלהם אז תתחיל להאמין.. Damn,אני מצ'וננת]:
A AvtipuS New member 14/8/05 #28 ../images/Emo6.gif חחח אני יודע שאת באנרגיה חולנית, התכוונתי בהצלחה לרן בתפקיד החדש שלו-מלך סעודיה
M MALKAT HA PLAKAT New member 15/8/05 #34 אהה סבבה . בהצלחה רן כי אני אכן בלהקה. לכן אצפה גם ממך לתפקד כמו שצריך בתור המלך החדש
M MALKAT HA PLAKAT New member 14/8/05 #18 תשובות! גיא לא יכל להגיע עקב בעיה אישית. גם טל מטמור לא הגיע. החליף אותם מתי גוריון ,אחלה בחור.