איסוף ואוספים.........

Ronnie*

New member
גם לי יש אוסף מכתבים ומזכרות

פעם הייתי ממש אובססיבית באיסוף מזכרות: כרטיסי קולנוע, מפיות ממסעדות, כל מיני פתקים (שלא לדבר על ברכות לימי הולדת או על מכתבים שלי ושל אורי מתקופת הצבא). בשנים האחרונות די הפסקתי, ואני שומרת רק דברים משמעותיים... אבל זה נורא כיף לפעמים להסתכל בדברים האלה ולהיזכר. כמו אמא שלי, אני "אספנית" באופיי ונורא קשה לי לזרוק דברים. בלי קשר, יש לי אוסף פרות, אבל זה לא בדיוק אוסף, הן מפוזרות להן בבית.

POOH*

New member
אוספים....

יש לי אוסף של כל מיני דברים של פו הדב... ספרים - בעברית ואנגלית, בובות, חולצות וסווטשרים וגם דברים יותר מיוחדים כמו 3 חמסות עם ציורים של הדמויות של פו ובבושקה שעל כל בובה יש את אחת הדמויות מפו ולאחרונה [לפני חודשיים] נוספו לאוסף גם הזמנה, מגנט, פתק הושבה ודבש שעליו מדבקה עםציור של פו...
וחוץ מזה יש לי את כל המכתבים שקיבלתי אי פעם... וגם את כל הדברים שכתבתי אי פעם [וזה די הרבה..]... POOH

dorlim

New member
אוספים....

אמנם אני משתדלת שלא לאסוף שטויות אבל איכשהו תמיד נערמים לי מלא שטויות וזבל (בעיקר של ניירת) ופעם בכמה זמן זה ממש חובה לזרוק.... הרבה פעמים קשה לי להיפרד מבגדים - אבל בסופו של דבר עושה את הצעד ... אוספים "אמיתיים" יש לי בעיקר מהילדות - מכתביות, מפיות, קלפים של העולם המופלא ועוד כל מיני ... הם נמצאים אצל אמא שלי ואני אסרתי עליה לזרוק אותם ומדי פעם זוכה לאמירה שאם אני לא לוקחת אותם - היא זורקת.... (בסוף היא עוד תממש את זה
)

danonit

New member
אני עדיין סוחבת איתי...../images/Emo108.gif

אוסף חתולי פורצלן קטנים שאספתי בכל מיני ערים באירופה בערך בגיל 10. אז הם נראו לי הדבר הכי מקסים עלי אדמות והיום הם כבר נראים לי שיא הקיטש. אבל סנטימנטים זה סנטימנטים - אז הם הולכים איתי לכל מקום... בעלי היקר הוא אספן כרוני של ג´אנק - הוא מהזן הזה של פולנים שהכל נכנס אליהם הביתה אבל שום דבר לא יוצא. כשעברנו דירה לפני חודשיים הייתי צריכה להתחנן אליו שיזרוק את כל הטי שרטים המצהיבים מכיתה ט´ ואת המכסניים של הבר מצוה. סביב כל פריט היתה דרמה בסדר גודל של סרט תורכי. בסוף הצלחתי להוציא מהבית איזה 5 שקים מלאים בזבל (אפילו שיותר מחצי מזה היה שלי)

למעלה