איפה איפה איפה איפה איפה העוגה????

orlyshka1

New member
איפה איפה איפה איפה איפה העוגה????

התשובה - בתנור בירוחם... כי מישהי חוגגת היום 30!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב, נשמה יקרה שלי, מקווה שיהיה לך יום הולדת מאושר ושמח, שיהיה סימן לכל השנה שתבוא בסימן של הצלחה, צחוקים ואושר. אז נתחיל במנה ראשונה? היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת למוריייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!! זה אני, פאק, מתגעגע אליך.......

orlyshka1

New member
מנה עיקרית צריכה להיות מגוונת....

אז נתחיל בדיימון, יושב בצלחת ומסתכל עליך בעיניים הכחולות שלו, ששרות לך ורק לך..... הופ הופ טראללה, מורי גדלה בשנה....

orlyshka1

New member
what up??????

החתיך הזה גם הוא יושב לך בצלחת היום הולדת, שולח לך יד להיי פייב, קדימה מורי, היי פייב עם ברני, אל תייבשי אותו..חתיך!!!!!!!!!

orlyshka1

New member
טוב, היינו בתוספות

עכשיו הזמן לסטייק אנטריקוט..... קחי את הזמן להתייחד, כמה שאת רק רוצה, עם סטייק האנטריקוט שלך....

orlyshka1

New member
טוב, זו הייתה חתיכה של עוגת שוקולד,

מה עם עוגת גבינה??

orlyshka1

New member
ועכשיו, אחרי שאכלת את ארוחת יום ההולדת המאד

טעימה שלך, ושבעת, הגיע הזמן לברכות.... נכנסת לחיי בסערה, ואחרי תקופה קצרה הבנו שאין ברירה אלא להתחייב, והתארסנו בריבוע. מהר מאד למדתי שאצלך בלב שוכן לב רחב, ונשמה גדולה עוד יותר. אני מאחלת לך את כל מה שאני מאחלת לעצמי, וזה את כל מה שתרצי ויותר. לא יכולה לחכות לקרוא לך my room mate בעוד קצת יותר משלושה חודשים... חולה עליך, גוססת עליך, מתה עליך, ובעיקר המון המון חיה איתך... אוהבת המון, יום הולדת שמח, מיסיס בארלו, אשתך.

הבה לא נשכח את עוגייה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

אני מסכימה לחלוק איתך במשמורת עליו... רק כי זאת..
תשתדלי להחזיר אותו ללא שריטות... ובמיוחד בשבילך... תשקרי.... (רואים שהוא מתרגש לשיר לך....
)

תכיני את השחלות שלך- קאז היר ווי גו../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

הנה מקבץ נאה של גברים נאים (ונעים
) שבאו לאחל לך מזל טוב
אחרי הכל- לא כל יום הופכים חוגגים יומולדת 27...

תפוזבל../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הוא לא מוכן לפרסם לך את החתיך הבא... הוא רוצה לשמור אותו לעצמו

למעלה