RobbiesOfficialBabe
New member
אהובתי הנצחית../images/Emo23.gif
מקווה שעבר עלייך יום מיוחד
רציתי רק לאמור לך כמה שאני מטורפת עלייך! לא סתם בחרתי בך להיות אחת מנשותיי- את איכפתית, נאמנה, אוהבת, נדיבה, מצחיקה בטירוף (לא סתם אני קוראת לך גז צחוק), את חברה כ"כ מיוחדת בחיי, באמת שאין מילים לתאר עד כמה את חשובה לי.. תודה על כל כאבי הבטן שנגרמו מצחוק מטורף, על מנת היתר מהקרינה בטלפון שרק הולכת ומצטברת מדי יום, על כל שעות חפירות הנפש והפינטוזים על חלומנו הרטוב שעומד להתגשם, על הלילות שנרדמנו אחת לשנייה בטלפון ומול הסלבריטי ביג ברודר המשעמם אימים, על שאת מסכימה לסבול ולזרום בכל שיחות הקקי, על שאת מסכימה בנדיבות לחלוק איתי ב: רובי, קוקי, דיימון, אנקל ג'סי, פאק, (אחח אם רק ניל פ.ה. לא היה הומו) ואל דאגה, סטפן הוא כולו בשבילך
נותר לי רק לאחל לך את כל הטוב שבעולם- כי הוא נועד בשביל אנשים בדיוק כמוך
ובא לי גם להרחיב שאני מאחלת לך מכל הלב אושר בשפע, הצלחה ופריחה, גם קצת עושר לא יזיק (איך עוד תצליחי לממן את כל הגיחות הקטנות שלנו ללונדון??), שמחת חיים, אהבת אמת- שתמצאי את התימני החתיך שלך כבר- שיפנק ויאהב אותך עד טירוף ויעשה איתך שבט של ילדים (צריך גם לרצות את אימא קצת
), ילדים מהממים ירוקי עיניים שיחשפו את ישבנם מדי פעם (אל דאגה, נסדר שבעלך לא יחשוד מאיפה הם התגנבו
).. השיר הבא כאילו נכתב רק בשבילך
(ע"י אלכסנדר
) הפי בירת'דיי יו גורג'ס פריטי תינק
http://www.youtube.com/watch?v=PBx6MbZngEY אם כל מילה שאמרתי יכול להצחיק אותך הייתי לדבר לנצח שאלתי את השמים בדיוק מה שהיה לנו זה הראה לנצח (יחד האהבה שלי) אם השיר אני שר אלייך יכול למלא את הלב בשמחה הייתי לשיר לנצח (יחד האהבה שלי) לנצח, לנצח הייתי כל כך מאושרת אוהבת אותך (יחד האהבה שלי) תנו את האהבה שאני רוחש לך לחיות בלב שלך להיות לנצח (יחד האהבה שלי) לנצח, לנצח הייתי כל כך מאושרת אוהבת אותך אם כל מילה שאני אומר יכול לגרום לך לצחוק הייתי לדבר לנצח לנצח, לנצח הייתי כל כך מאושרת אוהבת אותך נ.ב. מי לאב יו מורי
מקווה שעבר עלייך יום מיוחד