איפה אנחנו??

אורגזמה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif עד כמה../images/Emo35.gif

לפניכם מידע בסיסי: האם ידעתם שלחזיר יש אורגזמה של 30 דקות (30 דקות אתם קולטים!) האם ידעתם שג´וק או בעיברית תיקן יכול לחיות 9 יום בלי ראש והוא לא ימות ,הסיבה היחידה שמימנה הג´וק ימות זה מרעב! (את יודעים מה 30 דקות של אורגזמה ?! זה מלא !!!) האם ידעתם שהאריה יכול לבצע 50 משגלים ביום (לפי דעתי זו לא הכמות זו האכות (30 דקות של איכות אתם קולטים !)) האם ידעתם שפיל זו החיה היחידה שלא יכולה ליקפוץ (למי אכפת? אבל 30 דקות של אורגזמה! אתם יודעים מה יכולתי לעשות ב 30 דקות בזמן שהחזיר נהנה!) האם ידעתם שיש דגים ללא עיינים כלל (לכל אחד יש חסרונות אבל לחזיר... אין!) האם ידעתם שלבת יענה יש מוח בגודל של אגוז? (אני מכיר אנשים כאלה...) האם ידעתם שלחילזון אין מוח כלל? (תשמעו.. גם אנשים כאלה אני מכיר) אבל החזיר... הוא גאון גאון אני אומר לכם !!! 30 דקות...

MissUnKnown

New member
תודה יותם על המידע....

אגב כבר נרשמת לכנס???? ורק שתדע יש היום בחמש וחצי פעולה בקן הנקי ממש נקי אחרי חמש שעות עבודה !!! שלי ושל יהל בועז וענבל ועוד כל מיני גורמים..... ואנחנו הולכים לגדל דגים ועכברים באקווריום.....והמקרר נקי!!!! בוא ליראות

בלעעעעע א. מתי לעזאזל ניקיתם את הקן?? ויהל ואת בכלל גרות בבית חנניה.... אבל תודה לכן על המאמץ! אבל מה זאת אומרת נגדל דגים ועכברים??? מסכנים! הם לא צריכים לחיות בכלובים! ו... מישהו אשכרה העז פתוח את המקרר??? אתם בסדר תגידו לי??? א. זה כל כך מסריח ב. גדלים שם דברים!!! לא ראית את הצמר גפן הצהבהב עם הנקודות השחורות??? זה לא היה אמור להיות שם!!! אבל, איזה יופי שיש אנשים שמוכנים לעשות הקרבות כאילה.... בטח בועז...../images/Emo13.gif בטעות נרשמתי לכנס ט´ עם פלאייר של זכרון... אבל אני חושבת שבועז סידר את זה! עוד דבר אחד - לא היינו אמורים להיות בפסטיקן היום??? טוב, זה הכל, נתראה בחמש וחצי....

להוסיף

אני רוצה להוסיף: גועל גועל גועל גועל גועל גועל ועוד גועל- כל זה היה לגבי המקרר ולא, בשום אופן, לא מביאים דגים לקן !!!!!!

MissUnKnown

New member
בטח שכן...

הדגים יששחו להם במיים והעכברים יצללו ....היה נחמד....אגב אני יודעת את כל המסלול של העכבר מלמעלה...ועם את נכנסת לשירותים הוא צופה בך רק שתדעי

אנחנו גידלנו עכבר....

טוב לא בדיוק גידלנו...יותר נכון הוא ניסה לשחות בדלי שהיה מתחת לכיור אבל הוא לא הצליח והוא מת. והנבלה שלו נשארה בקן שבוע וקצת ולא ידענו מאיפה הריח בסוף הקומונר של קן שפרינצק העיף את המים+ העכבר החוצה אחרי שאף אחד אחר לא רצה לעשות את זה....

לנו יש כלב....

טוב, הוא לא בדיוק שלנו. הוא נמצא אצלנו בקן, והוא רובץ ומפריע לכולם, אבל אוכל אנחנו בעצם לא נותנים לא- כי לנו עצמנו אף פעם אין.... קוראים לא גיא על שם הקומונר לשעבר שלנו (כי אלו שעכשיו לא כל כך מוצלחים....) וזהו... וכשעושים לו קשששט- הוא בורח!

לאושרה ולקן בינימינה

אנחנו ניהיה במופת מהשעה 3 וחצי בערך אבל אם אתם רוצים אז הפסטיקן מתחיל בשעה 5 אבל אם בא לכם תגיעו ליפני!!! שניידר

לאייל! מינוש, תודה רבה על ההזמנה, אבל מסתבר שאנחנו לא חלק מרשימת המוזמנים האמיתית... המקורית אולי, אבל לא הסופית... לא נורא, בועז אמר לנו שאם אנחנו רוצים אנחנו יכולים לכת לפסטיקן שלכם, אבל מסתבר שממילא בחרנו פעולה... נ.ב. - הזכרתי אותך בהודעה שכתבתי בקשר לשחיקה של התנועה. בקשר לשמות השכבות... אבל יש לי שאלה: מתי הפסיקו להשתמש בשמות???

.....

רק רציתי לציין שבועז ועדן עשו את רוב העבודה, אני רק ישבתי..... (30 דקות?) ניקו את השירותים, סוף-סוף רואים את הצבע הלבן שלהם ושל הכיור..... (30 דקות?!?!?!?!?!? יותם אתה בטוח??????) וחוץ-מזה בועז קירצף את הריצפה יפה מאוד, יש לו עתיד....... ויותם תהנה עם החזיר וה-30 דקות..... יהל קן בנימינה..

עדיין לא בדיוק... יקירתי אני ממש מצטערת, אבל לשירותים שלנו עדיין אין משמ צבע לבן... תתנחמי בזה שכל כך הרבה זמן לא ראינו אותם במצב נורמלי (בזמנו עוד לא היית בקן שלנו, אלא בחוף הכרמל, אז למקרה שלא ידעת, למרות שאני מניחה שידעת, היה לנו בכלל קן במעמקי השיכון ומכרו אותו ושכחו להגיד לנו, ולפני כן העבירו לנו כמה פעולות שם אבל אף פעם לא נכנסתי לשירותים...) - שאני כבר לא זוכרת אם במקור הצבע שלהם היה לבן... מה שכן - מריח טוב!!! אבל בקשר למקרר - אבאאאאאאי!!!!! כל הכבוד!!! אין ריח בכלל, ואין כתמים מוזרים ומפחידים ואין את הדבר הצמרירי הזה שהיה שם עם הנקודות!!! דרך אגב, מה שכן עשית שם - ספירת המלאי - ממש לא מדוייק... חולה עלייך! עלי והגשימי (כן, 30 דקות)

למעלה