איפה אנחנו??

טוב אושרה !

אושרה אני חייב לציין שהקטילות שלך נהיות טובות מרגע לרגע !! ברגע שאמרת (ואני מצותת): "מי אתה ומי הפליץ אותך ?" את עלית רמה כי השתמשת במילים הבאות : הפליץ, אותך, אתה . אם היית ברמה אחת גבוהה יותר היית אומרת (ואני לא מצותת): מי אתה מי הפליץ אותך? (והיית מוסיפה:) נ.ב תגיד נכון אבאשך מוכר תותים על הכביש הישן? שימי לב על ה (ואני מצותת): אבאשך, מילה זו מציינת ערסיות (מוסיף לתוכן) אין שום קשר בין תוכן הטקסט לילד שניפגע מכל העסק

lol וזאת לא הייתה קטילה!!! אני רצינית - כתגובה לאיזו הודעה הוא כתב את זה...? זה נורא נחמד לדבר איתך באיי סי קיו ובפורום במקביל, דרך אגב! ולא כתבת עליי כל כך הרבה......

ל- GK_KK טוב, עכשיו כשיותם הבהיר לי שהיית ציני והתכוונת אליי - אני משנה את עמדתי - זאת כן הייתה קטילה!!! חמור. שנינוש מינוש גם אני אוהבת אותך בובה!!!!!

איפה אנחנו??

היום, יום שני 22 שרים הצביעו בעד תקציב המדינה. תקציב שמקצץ 6.15 מיליארד שקלים. שר האוצר: "התוכנית שאושרה - הכרחית". הכרחית, אולי. אבל השאלה הגדולה היא מאיפה מקצצים. אפשר להגדיל את המיסוי הקלוקל על העשירונים העליונים, אפשר להטיל מיסוי על הבורסה, אפשר ואפשר ואפשר אבל כלום לא עושים. סליחה, עושים והרבה! מקצצים בנכים, מקצצים בנגב ומקצצים בחלשים! גם המפלגה שנחשבת סוציאליסטית מכרה את עצמה ודעותיה. אין לנו על מי לסמוך אלא על עצמינו. האדמה בוערת תחת רגלינו. אבל אנחנו חכמים יותר, אנחנו יושבים על הכורסא בסלון עם הרגליים למעלה. אלינו האש לא תגיע. קומונרי ירושלים והנגב לא מספיקים. ושלא תעיזו להגיד שהם מייצגים אותנו. כי בתאכלס אנחנו לא עושים כלום. חושבים שאם לא נתערב האש לא תגיע אלינו. עד מתי נישאר אדישים? האם מספיק החינוך בקינים? האם מספיקה השיחה ביננו לבין עצמינו על המצב? הקיצוצים פוגעים במכוון בשכבה החלשה, בשכבה שהכי צריכה עזרה. חולמים על שלום, חולמים על שיוויון, חולמים על סוציאליזם, האם הכל בגדר חלום שנתעורר ממנו? האם מילים יפות מספיקות? האם אין דרך לשנות? האם אין לנו עוד רצון לשנות? ----------------------------- יושב על הגדר/ אריק איינשטיין יושב על הגדר, רגל פה רגל שם יושב על הגדר, בסדר עם כולם דופק חיוכים לכל הכיוונים ותמיד תמיד נמצא בעניינים. יושב על הגדר, רגל פה רגל שם יושב על הגדר, משקיף על העולם דופק חיוכים לכל הכיוונים ותמיד תמיד נמצא בעניינים. יושב על הגדר, רגל פה רגל שם יושב על הגדר, לוקח את הזמן דופק חיוכים לכל הכיוונים ותמיד תמיד נמצא בעניינים. יושב על הגדר מביט לפה, מציץ לשם קורא עיתון, שומע חדשות בזמן עוטף את עצמו במסך עשן ---------------------------------------- האם גם אנחנו יושבים על הגדר? מנווטים בין מבחנים לפעולות, משלים את עצמנו שזה הדבר שהכי חשוב. לי אולי יהיה 85 ולעשר משפחות לא יהיה מה לאכול. לסיום אצטט מעוד שיר: If you tolerate this, then your children will be next שחר קדמון קן נצר-סיונה גרעין נגן [email protected]

galiltalil

New member
קיצוץ הכרחי.

אתה יודע מה דעתי - אני יודע מה דעתך, מדינות רווחה נכשלות- ומעט המדינות שמשגשגות במשטר שכזה הן מדינות שיכולות להשקיע את כל כולן בכלכלה - ולא כמו כאן, בכל השאר. הקיצוץ הכרחי מכיוון שאם לא יבוצע, מעמדנו הכלכלי, (דירוג האשראי של המדינה , יציבות פיננסית,יחס תל"ג לגירעון וכו´ וכו´) יהיה בכי רע - ומכיוון שאנו תלויים במדינות אחרות בפעילות הכלכלה שלנו אין לנו מה לעשות מלבד לדאוג לכך שלמשקיעים (קפיטליסטים זוועתיים מהסוג שכ"כ נהנים להשמיץ, תאגידים רצחניים) - זרים ומבית תהיה מראית עין של יציבות בכדי שהכלכלה תמשיך לתפקד. בנוגע לכך שאנחנו לא פועלים עד שזה נוגע בנו ולנו - הגיון פשוט..- אתה מכיר אדם שטוב לו , ויסכן את מצבו לטובת אחרים? , נוגד את טבע האדם- אלטרואיסטים ופילנטרופים הם זן נדיר, אין מה לצפות מאותו עובד שכיר , עם משכורת טובה, משפחה, ומאזדה לאנטיס שיצא מגידרו לטובת אותו מובטל מעיירת פיתוח, שהוא כל מה שהופכי לו - מזרחי , עני , לא משכיל , צעקני - ובהכללה- לא בדיוק נסיך האתוס הציוני של הישוב היהודי המיושב בדעתו שעליו נמנו הורי השכיר. הקיצוץ התקציבי הוא לא מה שייתקן את המעוות, כך גם הורדת הריבית- מצבת המובטלים מעיירות הפיתוח ומהתעשיות המסורתיות תשאר גבוהה- כך היה גם בתקופות השגשוג, בפשטות - אין סיבה להחזיק עובד ישראלי יקר שאפשר לייצר את אותו הדבר בפרומיל המחיר בירדן, סין או מזרח אירופה, סנטימנט וכלכלה חיים בדוחק זה לצד זה בעיתות שגשוג - קל וחומר בעיתות כיפור כלכליות- מדיניות כלכלית נבונה - תהיה מורכבת מחלוקה נכונה של משאבים, (ולא על חשבון כל מי שעשיר מאתנו) השקעה במערכת כלכלית נכונה מבחינת יחס השקעה \ רווח והרבה ליברליזם נושם וחיוני - שיעודד אנשים לעבוד ולהרוויח כי ידעו הם שרוב רובו של הכסף ייכנס לכיסם שלהם , ולא של אחרים. אני. או בשביל שחר (י"ב 1 המואץ המאומץ י.ש)

אההההההה!!!!!!!!! מה פה קורה פה!!!!

אינעל דין דינק! מישהו שם לב מה קורה פה! כל פעם כשעולה דיון חשוב, משכיל מעניין, שדורש טיפה מחשבה אנחנו מתחילים להתברבר על שטויות על כמה דגים יש לכל קן או כמה פעמים כל חניך מזכרון אכל בתחת אתמול! זה באמת משנה?! יודעים מה? סבבה רוצים קטעים? אחלה! שהמותק עם החזירים יפתח הודעה ושם כל שכבת בונים מחוז חיפה וצפון ידברו על למי יש יותר חיות. אבל חברה דחילק! מה?! איזו מין תנועה אנחנו שאנחנו לא מצליחים ליצור שיח תרבותי על נושא בוער, אשכרה בוער, דברים קורים מסביב, ולנו לא איכפת? גם אם ללכת ולשרוף את כל העשירים (מעניין אם יותר משני אנשים יודעים באיזה הקשר אני מדבר) זה לא הפתרון הכי טוב (כי אלה באמת ההורים שלנו)יש מה לעשות וזה אשכרה מגעיל לראות שאנשים שיגנו בחירוף נפש על זה שאנחנו תנועה עם אידאולגיה ורעיון מאחורינו, ולא איזה חוג ערוץ הילדים עם כוונות טובות, יושבים, באמת על הגדר מכסים את עצמם במין מסך עשן ומדברים על אורגזמה של חזיר. גבר, זה מצחיק, אבל מה, זה ממש לא במקום. אנשים כותבים דברים ששווים התייחסות. לא צריך להפוך את זה לבדיחה אאפשר לכתוב הודעה חדשה.

לצוות האתר ליובל וגם לשאר...

מה המצב יובל? צוות האתר אולי תתקנו את הטעות הזאתי????? שההודעה על האורגזמה של החזיר מה-21 היתחברה להודעה על החלוקת תקציבים מה-24...!!! כל עוד יש ממשלה מושחטת וחרא ושאכפת לה רק מכמה הם ירוויחו וכמה להם יהיה נוח ולשפץ את הכנסת ולהם יהיו מכוניות יותר יקרות ומזנון יותר טוב. ושלחברים שלהם יהיה יותר כסף כי הם משלמים פחות מיסים על המשכורות עתק שלהם ולא משלמים מיסים על הבורסה וכל החרא המושחט הזה!!! אז המדינה תישאר חרא כמו עכשיו ויקחו את הכסף לתרופות של הנכים כדי לקנות מכוניות פאר לעשירים. והכסף לאוכל של המובטלים ולנכים הולך לשיפוץ של המזנון שכנסת. ועוד הרבה דוגמאות...

פיצקה

New member
זההה נייייייייח

זה מה שיש לי להגיד על זה חבר. נכון שלחברי הכנסת צריכה להיות מחוייבות מצפונית כלפי העם. נכון שאסור לנקר לעם את העיניים בהעלאות בשכר אבל זה זניח. יש 120 חברי כנסת שמרוויחים 30000 שקלים בחודש. זה נראה לי בהחלט הוגן. גם אם זה לא הוגן כמה כסף זה כבר. למה אף אחד לא מזכיר באותה נשימה או לפחות כמה נשימות אחרי את בכירי הביטוח הלאומי, ישתבח שמם, שמרוויחים 80000 שקלים בחודש או את בכירי ההסתדרות הקדושים המעונים שמרוויחים 60000? אני מאחל למדינתנו היהודית הקטנה והגאה (הצלחתי לכתוב את זה) שהכסף שמתבזבז על הכנסת והממשלה תהיה החמורה שבבעיותיה. אתם תהיו מופתעים לדעת אילו אוקיינוסים של כסף נשפכים במוסד הצדקה המכונה הביטוח הלאומי. המושג "נכה" הוא מאוד גמיש, לדוגמא- כל נרקומן מזורגג במדינה הזו מקבל קצבת נכות. אז מה הפלא שהקצבאות כל כך נמוכות. אני מכיר באופן אישי נכים שפגועים קשה שעובדים ומשתכרים בכבוד. נכה יכול וצריך לעבוד. זה מה שצריך להילחם עליו. על עבודה לנכים, על הקלת תנאי החיים לנכים. לא על תקציב שיאושר בכל מקרה. דעת הציבור מעולם לא היתה לגיטימית בענייני תקציבים (ושאף אחד לא יגיד לי שעמיר פרץ מייצג את הציבור הרחב). לעומת זאת במקומות עבודה והגמשת תנאי החיים ניתן להשפיע. חברים, אני כותב את כל הדברים האלה כשגם אני בעד מסים על הון (ירושה, בורסה וחסכונות) מע"מ גבוה יותר ומסי סולידריות, במקום פגיעה באוכלוסיות החלשות. אבל בחייכם תפסיקו לקפוץ על הכותרות בעיתונים ועל כל ניקורי העיניים שהבוגרים עושים לנו. יש יותר מנקודה אחת להסתכל על הדברים האלה ויש עוד הרבה דברים שלא נוח שנדע. לילה טוב עמרי קן גבעת אלה

אני המותק עם כל החזירים

1) התאריכים היתבלבלו (שים לב שאני כתבתי על החזירים לפניו) 2) אני מבין לליבך אני לא בדיוק עשיר במיוחד ואני בקריז לא נורמלי בתוכי אבל לפי דעתי אם אנחנו נדבר על הנושא זה לא יועיל ההפך זה רק יגרום למריבות בתוך הפורם 3) אני בן-אדם שאוהב להציג את הדברים השמחים והמצחיקים שבחיים ואם זה מעצבן אותך אז סליחה (בשיא הרצינות) אבל אני מעדיף לעודד אנשים ולא להציג עובדות מעצבנות (אך נכונות.)

קיצוצים

שחר אתה יכול להיות שמח לפחות בכמה נושאים 1) זה אולי קטן אבל לפחות להרבה האנשים המצב מפריע ולא כמו שאתה מציגזאת תקרא את מגזין "ממון" של יום שלישי בידיעות. זה לא כולם אבל זה מתחיל לתפוס תאוצה. 2) זה מפריע לי לך ולעוד כמה בני נוער זה סימן טוב אתה לא יכול לצפות לתנועת המונים מידית ואני מסכים איתך הרבה אנשים מאמינים שזה לא יגיע אליהם אבל עם לא נעשה משהו המצב יפגע בכולם. וזה המקום להעלות את הנושא ובקנים ובמועצות המחוז כי המצב רע מעוד וצריך לעשות משהו. 3) אנשים "עוטפים את אצמם במסך עשן" כי זה פשוט הרבה יתר פשוט להתעלם כדי לא להיפגע והרצון להתנתק אתה צריך להבין שלא לכולם פשוט להתמודד עם הנושא הקשה הזה. ובגלל זה קל לנו לומר שקומנרי נגב וירושלים הם המיצגים שלנו כי אז אין לנו צורך להתמודד עם המצב באופן פיזי ולראות אנשים "משלנו" ולהרגיש שאנחנו עושים משהו שבצם לא. הקיצוצים הם הרע במיעוטו כי לקצץ באופן רציני מהעשירים ובצורה מידית זה בילתי אפשרי עם רוצים שהקיצוץ יעבור בכנסת ( אגב אין לממשלה רוב ) ולכן צריך להשעות הטבות שונות ולמרות שאני לא מסכים עם הדרך והצורה לפגוע בשכבות שלא יכולות להתנגד אבל הקיצוצים באים בנסיון שכמה שפחות לפגוע. שחר אני רק יכול לקוות ולנסות לעשות משהו למען שיפור המצב בהצלחה לעבודה להגנה ולשלום עלה והגשם נ.ב אני אוסיף שיובל מקן רמתיים צודק מנסים להיות רצניים וזה לא במקום לתקוע קטע מפגר על אורגזמות בנושא זה

MissUnKnown

New member
נכון....

רק הבעיה היא מה אפשר לעשות ......אכפת לנו אין משהו שאפשר לעשות ...אני מנסה דבר עם אנשים בנושא אבל אנשים נהוגים התעלם מדברים הקשים רק במצב הכי ירוד הם פותחים את העיניים ושואלים למה לא עשינו כלום??? והתשובה לשאלה הזאת כי לא רצינו לראות. אז עכשיו מה שאנחנו בעצם צריכים לעשות זה לפתוח לאנשים את העיניים שיסתכלו מסביב ולא רק מה שקרוה להם מתחת לאף, עם נצליח לזעזע כמה אנשים זה כבר טוב..אבל איך אנחנו יכולים לעשות את זה??? לדבר איתם זה לא רק מספיק??? למישהו יש הצעות??? ואגב ההודע על האורגזמה הייתה הודעה בפני עצמה והיא נכתבה לפני הרבה זמן ומשום מה בפור תפוז החליטו לחבר אותם

ChOp^SuEy

New member
מה אפשר לעשות?

להפגין? אתה חושב שהממשלה שמה זין על הפגנות? להחתים עצומות? גם זה לא מזיז להם תן לי הצעה מה לעשות ואני איתך כי גם לי נמאס אבל אנחנו חסרי אונים...

ChOp^SuEy

New member
מה אפשר לעשות?

להפגין? אתה חושב שהממשלה שמה זין עלינו ועל ההפגנות שלנו? להחתים עצומות? גם זה לצערי לא מזיז להם תן הצעה לפעולה ואני איתך כי גם לי נמאס מהמצב הזה אנחנו חסרי אונים... ליאור גמבש - קן חולון

פִּירֶה

New member
אתה באמת חושב ככה?

שכל מה שתעשה לא משנה כלום בכלל? טעות בידך ידידי. אולי תספר בדיחה וזה יעבור. והפגנות כן עוזרות... אם לא הן היו נכחדות מזמן.

MissUnKnown

New member
נכון הן עוזרות, אבל ...

צריך למצוא עוד דרכים כיד לפתוח לאנשים את העיניים

יותמוש

אתה רוצה מכות? כן מכות? יאללה מכות תזהר בב"ס....אני ארביץ לך! ואני גם אביא את כנופיית אושרה (אהובתי) ושות´....אני מזהירה אותך

מגניב!!!

וואי איזה כיף לו גם אני רוצה... זה לא פייר אין צדק בחיים.. 30 דקות רבאק זה ימבה זמן...... אתה יודע שבהודו מלמדים אותם איך לא לשפוך.... פשוט למשוך את האורגזמה כמה שיותץר ???? זה יכול להיות ימבה זמן!!!

קוראים לזה טנטרה וזה לא רק בהודו... מה שכן - נשים יכולות לגמור מלאן פעמים ובנים לא.... עוד הוכחה לזה שאנחנו שוות יותר!

למעלה