איפה אני יכול למצוא סקייטבורד שטח?

Romkin

New member
אני רואה אור בקצה המנהרה....

בהחלט נעים מאד... אני נכנסתי לתחום של מאונטיין בורד וקייט לאחר תקופה של כישלונות צורבים למצוא מקום נוח לגלישה downhill. רכשתי עפיפון כוח יד שניה מידידי החדש אופיר ממרכז הארץ והתחלטי ללמוד. הצרה היא, שמאז שנגעתי בעפיפון אין רוח בחופים הנפלאים של חיפה
. אז קודם כל, טוב לדעת שיש קהילה של גולשי מאונטיין בורד (או דיירטבורד) וכמובן אני איתכם (כל רגע שאני מחוץ לטכניון). יש לי המון שאלות עליך, אני אשלח לך אותם בפרטי מחר... כל טוב ולילה טוב ישראל...

natyh

New member
הי רומן

קיבלתי את השאלות ויכול לענות לך על כולן , אגב אל תתיאש מחופי חיפה פשוט צריך לחכות קצת למערביות והכל יהיה טוב רק מה לעשות החופים בכל הארץ הם לא המקום הכי טוב לדברים הללו למעשה המקום הטוב הוא דוקא מגרשי החניה הענקיים ליד החופים שם השטח קשה ובמערביות אפשר לטוס עליהם , אז צריך לחכות לחורף לזמן בו אף אחד לא מוציא את האף מהבית בגלל הרוחות המטורפות והגשם ואז מגרשי החניה רקים , המקום הכי טוב בארץ בכל מקרה הוא המנחת בערד ואחריו אזור אשלים שבטה בנגב שם אפשר לגמוע קילומטרים ללא הפסקה , בשבת אני מתכנן לבדוק את אזור עין גדי אתאם עם עידן ואודיע פה בפורום אם יסתדר ומקום אותו ניסיתי לבדוק מספר פעמים אבל הרוח אף פעם לא התאימה לי באיזור נחל כיסוי ליד מעלה שחרות מעל אילת . בענין הדירטסרפר תראה המוצר הזה הוא בארבע דרגות טוב יותר מכל מאונטייןבורד שקיים בשוק אבל הוא יקר מאד , ולא מתאים כל כך לקייט בגלל שלקייט אתה צריך משהו טווין טיפ או אחרת משהו דו כיווני והדירט סרפר הוא חד כיווני אפשר להסתדר איתו בסיבובים אבל זה לא הדבר האדיאלי והוא פחות מתאים לנחיתות אחרי קפיצות בגלל חוסר היציבות , בכל מקרה על החופים ברוח חלשה הדירטסרפר רץ הכי מהר בגלל הגלגלים הגדולים שלו.

Romkin

New member
טוב, אני בנתיים מוותר על נסעיות

ארוכות כסטודנט בטכניון - זמן חופשי אינו הצד החזק שלי אבל כשאתה מתכנן לרדת לים בחיפה, שלח לי הודעה או הכי טוב תתקשר עלי ל- 0544627791 ואני אנסה להגיעה.

thornydevil

New member
גם אני רוצה .....

נניח שאני רוצה להיכנס לספורט המטורף הזה של לחבר לגופי כנף\מצנח בחלק העליון ו- Mountainboard לחלק התחתון ... איך מתחילים איפה לומדים...... כו'.... וכו'.......

Romkin

New member
קודם כל אתה מחפש מטורפים כמוך

אחר כך, אוסף טיפים ויורד לחוף ללמוד. יש ביה"ס לקייטסורפינג שמלמדים גלישה על מנטיינבורד לפני כניסה למים. אני אישית בנתיים מנסה ללמוד בכוחות עצמי תוך כדי הנחייה מרחוק ע"י אנשים שיודעים. צור איתי קשר אם אתה מעוניין.

Romkin

New member
לי ??

לא אמרתי לך ? יש לי עפיפון כוח NASA 4.8 מטר חזק כמו שד... אבל גם משתולל כמוהו (או שלי יש בעיות שליטה
)

thornydevil

New member
איך אני מוצא אותך ?

מייל, משהו ? חוץ מזה אני גר בצפון ... (ליד נהריה) יש מקום באזור להתאמן ? יש לי קייט, אין לי מושג איזה או מה מי מו ..... הוא של אחי שטס לארה"ב לחודשים הקרובים... אז בנתיים אני יכו לנצל אותו ...

למעלה