איפה אפשר להוריד פרק 3 של עבודה ערבית

../images/Emo124.gif מהנהלת קשת נמסר

בשבועיים הקרובים ישודר "נולד למעוד"
במקום "עבודה ערבית"
...... אוףףףףףףףףף.......
ידעתי טוב מאד למה לא כדאי לבנות על טלויזיה....

ksimeroni

New member
אני אגיד לך מה זה....

קבוצה של אליטיסטים שחצנים גילתה שאין לה מספיק כסף, אז היא החליטה לגרוף כספים על חשבונה של האינטיליגנציה של תושבי מדינת ישראל, ולדרדר לרמת שפל את ההגיון, השכל, הרוחניות והמוסר של תושביה, למען בצע כסף, פרסום ותהילה נלוזים. לשם כך הם חברו לידידם משכבר הימים, צביקה הדר
שהפך השם יודע איך, ליקיר ערוץ 2, כדי שיסדר גם להם איזו קומבינה כמו לחבריהם מהברנז'ה המוזיקלית (אלק ברנז'ה ואלק מוזיקלית...
) וכך נתקענו עם חבורה של ליצנים שמרכיבים את "פאנל השופטים", שיורדים על חבורה של הבלים שמתעוותים לנו על המסך, ומקבלים בהכנעה את דעותיהם ה"מקצועיות" של כמה מובטלים שמקושרים לאליטה... הבנת?

בעעע שילכו לעזאזל

עד שיש משהו נחמד לראות ישר מורידים אותו. נראה לי שזה עצבן מישהו, לא יודע, או שהרייטינג לא היה מספיק גבוה לחברות שמפרסמות. שבוע שעבר הם הזיזו את השעה בלי שאף אחד ידע, ועכשיו דוחים לשבועיים? מעניין מה יקרה עוד שבועיים, איזה סדרה תבער לשדר בדיוק אז.

THE WIZARD 55

New member
באתר יש את עבודה ערבית פרק 4

אני אחפש לך אחרי שכל המשפחה המורחבת תעלם לי מכאן

מוחמד5

New member
../images/Emo10.gif

מהבוקר אנחנו מחכים לראות את הפרק הרביעי , קראנו את התגובה של מנהל הפורום שם. בצהריים קראנו ידיעה על הורדת (הקפאת שידור הסדרה ). הפרק הראשון היה מצחיק , שאר הפרקים בכלל לא .. מלבד הקטע עם הגננת.

THE WIZARD 55

New member
מוחמד זה לא אמור להצחיק

הוא חכם, ירד על הערבים בפרק הראשון נתו קטעים טובים, ולאט לאט הכניס את האפליה לדעתי תוכנית טובה,היו כמה קטעים חמודים עם הסבא והילדה, פרצוף 67..אבל, העיקר שמסרים יעברו..

פרצוף 67 זה פרפראזה על "פרצוף 9 באב"

שזה ביטוי שיהודים (בעיקר דתיים) משתמשים בו.

THE WIZARD 55

New member
כן, זה היה קטע טוב

אהבתי גם את הקטע שהסבא יעני מלמד את הנכדה את הקטע שהתערבו על שטיפת כלים, אז הוא קנה מדיח.. יש קטעים חמודים, לא צחוק היסטרי, אבל מסרים מאוד חשובים, חבל שהורידו אותה

לא אמרו שהורידו אותה לגמרי...

רק שבשבועיים הבאים ישדרו "נולד למעוד" במקום... (וזה מספיק מעצבן...
את מי מעניין השטויות האחרות בטלויזיה?) גם הבנתי שבנגלה הראשונה כבר צולמו 5 פרקים, וכבר הוחלט שתהיה עונה נוספת. אז אל ייאוש..

THE WIZARD 55

New member
נו, זה מצחיק נולד לרקוד

אני אוהבת לרקוד, אני אוהבת לראות אנשים רוקדים בפרט אני אוהבת רק את המבחנים, האנשים ההזויים אחר כך כבר לא מעניין אותי

למעלה