איפה אפשר למצוא מורה שמלמד איך לפתוח את החושים האסטרליים?

blackmetal5

New member
איפה אפשר למצוא מורה שמלמד איך לפתוח את החושים האסטרליים?

אני רוצה להיות מסוגלת לראות ולשמוע ישויות מהמימדים האסטרליים אך אני לא מצליחה לפתוח את החושים האסטרליים שלי לבד.... איפה אפשר למצוא מורה שמלמד איך לפתוח את החושים האסטרליים?

תודה

kikona126

New member
מה את מנסה לעשות?

לפעמים מספיק לקרוא איזה ספר שיפתח אותך לזה. או אפילו איזה הערה (או הארה של מרצה באוניברסיטה) שתפתח את זה.

blackmetal5

New member
עשיתי מראה שחורה שאפשר להסתכל בה כמו שמסתכלים בכדור בדולח

וגם מצאתי קלפי tatva שאפשר לעשות איתם כל מיני תרגילים אבל לא הצלחתי עד עכשיו לפתוח את הראיה האסטרלית שלי

kikona126

New member
או קיי

לא מכירה לא את זה ולא את זה.

תנסי לעבוד עם הדמיון שלך, נסי לדמיין לעצמך שאת "שולחת" את עצמך לסלון בבית (נתחיל מקטן). תשבי בחדר ותתארי לעצמך מה שהולך בסלון בבית, הטלויזיה דלוקה, את הולכת אחרי הספה, ממש ככה. כל פעם תנסי להגדיל את המרחק עוד קצת. עד שתנסי לשלוח את עצמך מספר ימים קדימה (לדוגמא יושבת ועושה בחינה באוניברסיטה)

לי עוזר לשכב במיטה על הגב, עם הידים מתחת לחזה (ללא הצלבה של האצבעות, משום מה ביהדות טוענים שזה לא טוב, אז אני נמנעת מזה) ואני עוצמת את העיניים. ההרגשה שיוצאים מהגוף היא מעין הרגשה של סחרור.

ביום בו עשיתי את זה לראשונה במודע הלכתי לראות את הבחינה במבוא לקבלה שלמדת באוניברסיטה (וזה בגלל שהמרצה בשיעור אמר שמי שרוצה לדעת מה השאלות בבחינה שיזרוק את הגוף שלו לשם ויראה אותה... אני ידעתי את כל השאלות של הבחינה
) לפני כן כל הפעמים היו ללא מודע.

kikona126

New member
אני לא יודעת אם בזה מדובר

אני לא למדתי את הדברים האלו. הם פשוט קורים לי

Critical Thinking

Well-known member
עם כל הכבוד לטענה על יכולות אסטראליות - לא עולה לטעון.

אם יכולת, כעדותך, לנצל כשרון יציאה אסטראלית לצורך אישי, "אגואיסטי" ("צפיה" מוקדמת בשאלות מבחן, על מנת להצליח בו) - מדוע לא תעשי משהו למען המולדת?!
צאי לטייל באופן אסטראלי אל מפקדתו של חסאן נסראללה, קראי פקודות יום משולחנו וסיכומי דיון על פעולות איבה מתוכננות, ודווחי על ממצאיך ליחידות של צה"ל העוסקות במודיעין מסכל !

kikona126

New member
קריטיקל

ובוא נגיד שאני אעשה את זה, אתה חושב שמישהו יקשיב? יאמין? הרי הם בדיוק כמוך... יבוא יום בו אנשים יגלו את התכונה הזאת בהם והם יתחילו להקשיב לה....
&nbsp
ותאמין לי כבר ראיתי דברים שאתה אפילו לא חושב עליהם, אחד מהם הוא הפיגוע בפריז, עד עכשיו אישתו של אח שלי לא מדברת איתי בטוענה שאני מכשפה
&nbsp
&nbsp

Critical Thinking

Well-known member
אכן, אין לי מה לעשות עם טענותיך כל עוד אינן בנות-בחינה.

אולם את יכולת לעשות משהו למען המדינה, ולהיכנס באופן אסטראלי למפקדה של חסאן נסראללה ולהביא משם מידע רב-תועלת עבור המודיעין המסכל שלנו.
מה מעכב בעדך מעשות זאת?

"יבוא יום בו אנשים יגלו את התכונה הזאת בהם והם יתחילו להקשיב לה"?
כל עוד החוויה שאת מתארת היא "אישית" ולא "פומבית", ועלי לקבל אותה או לדחותה - אין לי ברירה אלא לדחותה, מחמת עמדתי העקרונית שהיא ספקנות כלפי טענות ליכולות פאראנורמליות, אם אינן בנות בחינה.

"כבר ראיתי דברים שאתה אפילו לא חושב עליהם, אחד מהם הוא הפיגוע בפריז"?
אין ערך לטענה שלאחר מעשה, שכן לא עולה לטעון.
ברגע שלטענתך היה לך "חזיון מוקדם" אודות פיגוע בפריס - היה עליך להתריע לרשויות.

"עד עכשיו אישתו של אח שלי לא מדברת איתי בטוענה שאני מכשפה"?
אינני חושב שיש לך יכולות פאראנורמליות, מכיוון שאני מזהה כי כל הטענות שלך עשויות להיות בחוכמה שלאחר מעשה, ובעצם יכולותיך לחוש "תחושות מקדימות" אינן ניתנות לאימות מכיוון שמתפרסמות רק לאחר מעשה...

kikona126

New member
קריטיקל לא שווה לי

להשקיע בך אנרגיה ולהכנס לתוך העומס וההתנגדות החסרת משמעות שלך.
מי שמכיר אותי יודע מה אני יודעת ומה לא.
אני לא צריכה להוכיח את עצמי. אם אתה לא מאמין אל תאמין אבל תשאיר את זה אצלך.
&nbsp
ובקשר להתרעה, יש משהו שלמדתי מילד קטן שמת, שראיתי את המוות שלו יומיים לפני כן, (וכן תאריך החלום עם החלום מתועדים, ומן הסתם תאריך המוות גם) "הגיע זמן" אין לנו את הזכות להתערב בדברים האלו. יש עת לכל דבר, עת לחיים ועת למוות. גם במקרה של הילד וגם במקרה של חבר טוב שגם כן נהרג בתאונת דרכים לא יכלתי לעשות כלום, כי "הגיע הזמן" הם סיימו את התפקיד שלהם כאן.

Critical Thinking

Well-known member
את יכולה לטעון מה שבא לך, שכן לא עולה לטעון, אך אין מה לעשות

עם טענותיך כל עוד אינן בנות בחינה...

blackmetal5

New member
את שוכבת במיטה ועוצמת את העיניים ואז מדמיינת

שאת שולחת את עצמך לסלון וזה גורם לך לצאת מהגוף? לא ממש הבנתי

פיתוח החושים המטאפיזיים

היי יקרה,
ברוכים הבאים לעולם הנסתר שטומן בחובו את השלם.
בשאלתך, את מדברת בעצם על פיתוח יכולות התקשור שלך.
ניתן כמובן ללכת לקורסים ללימוד תקשור, אני אישית מאוד אוהבת את התטא הילינג כבסיס טוב להתפתחות בכל המרחב הבלתי נראה/נתפס.
ובכל זאת כמה טיפים לפיתוח החושים האינטואיטיביים שלך.
הכל מתחיל ביכולת הקשבה פנימית, ביכולת שלך להגיע לשלווה בתוכך, שתחבר אותך לעצמך, לבריאה, לאלוהות.
כאשר תגיעי לרמה מדיטטיבית גבוהה, לריכוז עמוק, לשקט פנימי, תוכלי להתחבר לאחד, לאינסוף, תוכלי להרגיש נוכחות, לשמוע ולראות ישויות שלא מגולמות בגוף פיזי, או כל תודעה אחרת באשר היא, החל מצמחים, חפצים, נפטרים, ישויות אור, מדריכים, מלאכים, חייזרים, הבורא וכיוב'.

blackmetal5

New member
זה לא בדיוק תקשור

אני מדברת על clairvoyance
אני יודעת איך לזמן ישויות אבל הבעיה היא שאני לא מסוגלת לראות ולשמוע אותם ככה שאני צריכה לפתח אצלי clairvoyance ו
clairaudience
והייתי פעם בקורס תקשור ושם לא לימדו את זה ורק לימדו איך לזמן ישויות ולקבל מהם מסרים דרך טלפתיה ככה שמה שחסר לי עכשיו זה היכולות של clairvoyance ו clairaudience.

Critical Thinking

Well-known member
תני נא דוגמא. אילו ישויות את יודעת לזמן?

איזו אינפורמציה את "רוכשת" מ"זימון" כזה, אם אינך יכולה לראות או לשמוע אותן?

blackmetal5

New member
אפשר לזמן את כל סוגי הישויות

קוראים לזה evocation וקראתי הרבה ספרים בנושא רק שעדיין לא זימנתי כי חסרים לי הכישורים של clairvoyance

Critical Thinking

Well-known member
הייתי מתקן ומנסח במדויק יותר, בזו הלשון:

אפשר לטעון ש"אפשר לזמן את כל סוגי הישויות", זאת מכיוון שלא עולה לטעון, ואם טענת - מי יחלוק עליך? האם קיימת דרך לאדם זולתך לאמת או להפריך את טענתך זו?
זה מה שיפה במיסטיקה.
הכל הולך...ועליך לקבל את טענת הקולגה, בלא פקפוק...

גלעד220

New member
כל הטענות שאינם מבוססות אמנם אפשר להפריך, אך כשהמטרה הושגה

כל הטענות שאינם מבוססות אמנם אפשר להפריך, אך כשהמטרה הושגה - האדם בא על סיפוקו.
אם אדם השיג מטרות באמצעות תקשור - הכוונה למטרות אמיתיות בשטח, אזי הוא נהנה מהתקשור ולא מרגיש שום צורך להוכיח את זה.

Critical Thinking

Well-known member
אין לי בעיה אם חווית תקשור עם ישות, רכשת תובנה כלשהי בעקבות

התקשור, בחרת אופן פעולה מסוים, מתוך אופני פעולה אחדים אפשריים, הודות לתובנה שרכשת, וצלחה דרכך.
הענין הוא שזו היתה יכולה להיות הצלחה אקראית.
אין להסיק מכך שאתה אכן מתקשר עם ישויות, זאת מכיוון שאפשר ומדובר בתהליכים נוירופסיכואלקטרוכימיים במוחך, ושום ישות לא הקימה באמת קשר עימך...

למעלה