איפה אפשר למצוא מורה שמלמד איך לפתוח את החושים האסטרליים?

תקשור זה פשוט שם כולל

אם הצלחת לקבל מסרים דרך תלפטיה, זו השמיעה העל חושית שאת מתכוונת אליה. אם עשית זאת אז קוראים לזה "שומעת". לא הכוונה כאן לשמיעת קול פיזי כי אם בתוך הראש בחושים האינטואיטיביים. .
הדבר השני שאת מדברת עליו זה חוש הידיעה. שאת יכולה לקבל עם הזמן ועם הפרקטיקה.

blackmetal5

New member
הדבר השני זה חוש הראיה

בחיים לא ראיתי ישות כשאני ערה ולא חולמת ואני לא מצליחה לפתח את החוש הזה

kikona126

New member
וזה בסדר הוא לא קיים אצל כולם

אני גם לא רואה אבל יכולה לחוש בדברים.
&nbsp
כשהיתי עושה מדיטציות או כשהשתתפתי בדמיון מודרך לא הייתי רואה, אבל הייתי מרגישה דברים בצורה מאוד חזקה.
הפעם היחידה שיצא לי לראות בזמן מדיטציה היה במדיטצית אותיות.
חוץ מזה אני רואה בחלומות.

חוש הראיה

גם את זה ניתן לפתח עם הפרקטיקה.
ואם את יכולה לשמוע אז זה מצוין. כי את יכולה למשל לראות כמה מדריכים מלווים אדם מסוים. ואז לשאול אותם אם זה נכון.
טיפ כדי לראות ישויות - לדעתי מאוד עוזר לראות ישויות כאשר האור בחדר מעומעם. ואז ניתן אפילו לראות תזוזה במרחב החדר.

דבר נוסף מאוד חשוב בפיתוח החושים המטאפיזיים שאגב מקבילים לחושים הפיזיים (חוש שמיעה, ראיה, ריח, תחושה, הטעם והידיעה) הוא לסלק חסמים ופחדים אם קיימים. כלומר, אדם שמפחד לראות ישויות, יסגור את היכולת הזו אצלו.

blackmetal5

New member
אבל השאלה היא מהי השיטה הכי טובה שיכולה לפתח את חוש הראייה

איך בדיוק מפתחים את החושים המטאפיזיים האלה
אמרו לי שאפשר עם קלפי tatva וניסיתי וראיתי שקשה מאוד בלי הדרכה צמודה של מישהו.....כל העניין הזה של פיתוח החושים המטאפיזיים נראה לי ממש קשה ונראה לי שמאוד קשה לפתח אותם לבד בלי מורה

איך לפתח חושים

תראי, הכל אפשרי. אצלי זה התרחש פתאום כאשר הבנתי שמישהו אחר מדבר איתי, ועניים מסתכלות עלי, והרגשתי נוכחות כל הזמן. ובזמנו אפילו לא ידעתי מה זה תקשור ומה קורה לי בכלל. הייתי בפחדים גדולים. עד שהתחלתי לקבל הדרכה ונכנסה לחיי חברה מתקשרת ותקשרנו יחד אותה תודעה. ואז דברים התחילו להיכנס להבנה, סדר ושליטה והביטחון שלי חזר.
מה שטוב בקבלת הדרכה זה שאת תקבלי פידבק כל הזמן אם מה ששמעת או ראית זה תקשור, או נובע ממך ומפחדייך. תלמדי איך לזהות אם התקשור הינו מתודעה גבוהה או לא. ועם איזה תודעות כדאי לדבר ועם איזה לא וכיוב'. וכן תוכלי בהדרכה, אם היא אישית, להשוות מידעים/תקשורים שהתקבלו כששואלים אותה שאלה.
יש אנשים שמפותח אצלם חוש אחד ויש שיותר. עם הזמן והתרגול החושים האלה מתחדדים יותר ואפילו מתווספים חדשים. איך שאמרתי קודם הכל עניין של תרגול.
ואם את רוצה להתחיל לבד, אז תתחילי בלהתאמן על השקטת התודעה/המוח, על ידי מדיטציה ואז אולי באופן טבעי תתחילי לקבל מסרים.

עוד לא פתחו אונבירסטה לחושים נסתרים

אני מאמין שכל ה "לימודי אסטרולוגיה "וכל מיני כילים לפתח חושים הם סתם בלוף. כל אדם הוא מורה של עצמו וזה מתחיל בשאלות כמו למה?

למה בני רוצים ללמוד זאת מה הסיבה?
לכל דבר יש סיבה.

אפשר למצוא בתלמוד דברים רבים מאוד בקשר לחוש השישי ולחלומות
אך יש דברים שכתובים בשפה ארמית לא מובנת בכוונה..אך עדין כתבו את הסודות כי האמינו מי שצריך לדעת הוא ימצא פתרון לפרש את הכתוב.

אמצעים מתווכים

אכן פיתחו עם הזמן כל מיני אמצעים מתווכים לתקשר למי שאינו ניחן ביכולת הזו, כמו מטוטלת, קלפים, לוח סיאנס, וכיוב'. לדעתי כדאי לתרגל את הדיוק ולפתח קשר ישיר.

לא חדר כושר

החוש השישי לא חדר כושר בשביל לתרגל
לפחות כך אני רואה את זה.

כל הדברים שנעשו לי בחוש השישי קרו "במקרה" מכלי שהתכוונתי
פשוט חייבים לשלוט על התת -מודע.

בשנת 2008 עשיתי בדיקת דם שגרתית שבמהלכם קיבלתי סחרורת מוזרה והתעלפתי כאשר הושארתי לבד בחדר כי האחות רצה בחוץ לקרוא לעזרה, יצאתי מהחדר ראיתי אנשים יושבים בחוץ ואבא אחד אומר לבן שלו בטח יקראו לאמבולנס והמשכתי בדרך וראיתי את האחות ועוד אחות ועוד מזכירה מדברות וישר רצות לא הבנתי מה קורה..עד שחזרתי לחדר וראיתי מישהו על הרצפה שהם מחזיקים והתעוררתי מהקול שאמר"תתעורר". זה היה מסע אסטרלי מודע שלי ראשון מבלי שהתכוונתי.

בשבוע שעבר בפחד מוות שוב עברתי בדיקת דם אחרי שלא עשיתי משנת 2008 וזה עבר בשלום,עד היום לא הבנתי מה היה שונה באותו יום גורלי.
למרות שקראתי באחד הספרים שמבלי מתכוון עשיתי "טכניקת מונרו"

הדברים של החוש השישי באים ללא תרגול הם פשוט באים.

לא מדויק

יש אנשים שזה אכן קורה להם באופן ספונטני בלי כוונה. אבל לכולנו יש יכולות על-חושיות מעצם היותנו נשמות. ולכן ניתן, עם הדרכה נכונה, לעורר ולפתח אותן.
מה שקרה לך זה ממש מדהים, חווית חוויה חוץ גופית. איזה יופי. בד"כ עולות תובנות מחוויות כאלה. בתחושה שלי היה לך זיכרון מגלגולים קודמים ולכן חווית את זה.

כן ולא

בעקבות מה שקרה לי בעבר הרחוק מאוד התחלתי להתענין במיסטיקה בצורה בגיל31 ,יכול להיות שכל כך רציתי לדעת איך לעשות מסע אסטרלי זה פשוט הופיע יום אחד מבלי להתכוון לזה. ואני לא מתכוון לחזור על זה או לעשות את זה שוב.

נראה לי שקצת צדקת כי כמה ימים לפני זה בעת שהמתנתי לאוטובוס בתחנה עלה לי זיכרון מוזר של עגלות וסוסים ואנשים לובשים בגדים ארוכים ...נראה לי קצת זיכרון מתעתע כי גם כאן לא עצמתי עיניים ולא חשבתי על כלום ובטח שלא על הגלגול הקודם..
עדין הדברים האלה נראים לי קצת מוזרים.

חחח זה שמשהו לא מובן לא אומר שהוא מוזר

בתחושה שלי עלה לך ויז'ן שקשור בנסיעות. חיכית לאוטובוס והבטת על כל הרכב העוברים ושבים, ועלה לך זיכרון מחיים אחרים של עגלות וסוסים... אתה רואה את הדמיון? :)

kikona126

New member
בבר אילן יש 2 קורסים

אחד למיסטיקה יהודית (פחות מומלץ)
והשני מבוא לקבלה. אחד הקורסים היותר מרתקים! אנשים שלא לומדים באוניברסיטה מגיעים לקורס הזה. ויש בו גם חלקים מעשיים... (אם אתה הולך לשמוע איזה שיעור שים לב שהמרצה מעביר את השיעור עם עיניים עצומות)

למעלה