איפה אפשר לעשות ראסטות???

תציץ בטאגליינס

וקצת אחורה בפורום. יש המון שאלות "איפה" וזה נמצא שם. בקישורי הפורום יש גם קישור ל"מוסך השיער"- שם אני מניחה שתמצא תשובות להכול... ובלי קשר- זעקה נואשת לאנשים: אל תעשו ראסטות! זה מזעזע!! ראיתי את זה כבר על מישהי שאני לא מסמפטת במיוחד וזה נראה רע.
וזה יותר "שאנטי- בומבמלה" מאשר "אלטרנטיבי"...

מה קשור

אולי על מי שראית, אז יה אעשתה את זה לא משהו או לא עשתה טיפול יותר מדי זמן. ראסטות מטופחות הן נורא יפות לדעתי.

כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

../images/Emo13.gifתודה!

1. אני לא חושב שזה מזעזע. 2.גיליתי לא מזמן שיש בזה גם משהו רוחני.. 3.צ'רלי בממלכת השוקולד אחלה סרט!!

טוב...

1. כל אחד ודעתו הוא. 2. רוחני? לא יודעת. מה רוחני בלהפוך את השיער שלך לערימת ביסלי? אבל שיהיה...
3. נכון, בהחלט אחל'ה סרט.
אני מתה על הסרטים של טים ברטון...

שמעי..

1.חבר שלי הסביר לי על הראסטהפארים... שמעת על זה?? בוב מארלי, לורין היל... 2.טים ברטון הוא על הכיפאק! אני לא מכיר הרבה בימאים.. אבל הוא כרגע המועדף עלי..!

כן... ידעת שדיסני דחו אותו?

פעם לפני שהוא התפרסם כבמאי, הו אניסה להתקבל לעבודה בדיסני, אבל כנראה שהוא היה "אפל" מדי בשבילם... מצחיק, כי היום הוא אחד הבמאים היותרמ וערכים בהוליווד, ודיסני סתם חברת סרטים שכבר לא יודעת איזה אנימציות להמציא...

ארג. טיפשים. ../images/Emo4.gif

אני דווקא אוהבת את ה"אפלות" הזאתי שבו, היא נורא מיוחדת. :] נייטמר
סליפי הולו
וגם צ'רלי ומפעל השוקולד היה אדיר. :]

ושלא להזכיר את ביטלג'וס...

והסרט החדש שיצא... corpse bride שתורגם לעברית כ"כלה גוויה".

זה לא היה של הבקרוב?

אם כן אני חייבת לגרור מישהו וללכת לראות. :] אני רק צריכה לשכנע את החברות שלי שלמרות שזה אנימציה זה הולך להיות סרט טוב..

Jillian

New member
בנות בנות

שכחתן את הסרט הכי טוב "המספריים של אדאורד" אני גדלתי על הסרט הזה

אני יודעת שזה אמרו להיות סרט אדיר

(ג'וני בהפקה של טים, מה עוד צריכים?
) אבל עוד לא ראיתי אותו. :/ הזונות ביס לא משדרים אותו ולא מצאתי אותו בחנות שבה אני בדרך כלל משכירה סרטים, אבל אני מכירה עוד חנות שבה זה 99% יהיה, הבעיה היא שזה דיי רחוק ואוף.

יש קטע רוחני כלשהו..

פעם ניסיתי לחפש ולא בדיוק מצאתי חוץ מאיזה הסבר חטוף שהראסטות שצומחות עלה ראש מסמלות שלמות ואהבה ואחדות ולא יודעת :| כל הג'ה והראסטה מאן זה כבר מין קטע.

למעלה