איפה אפשר לעשות ראסטות???

הקטע היחיד שאפשר להבין מזה

הוא שמישהו חזר מהודו דלוק כולו ובסרטים חבל"ז ובעקבות "הארה רוחנית" שהיתה לו, הוא חשב שהוא עציץ/ ביסלי/ משהו בסגנון...

Keitarou

New member
-.- ...

רסטות זה לא מיינסטרים ועל כן זה אלטרנטיבי... גם אם זה נופל לתוך קטגוריית שנטי.. נראה טוב או רע זה תלוי איזה רסטות ,על מי זה נמצא ומה את מחשיבה כ"נראה טוב".. בדיוק כמו כל דבר אחר בעולם בערך.. אה ורסטות זה חלק גם מדת\אמונה\דרך חיים\איך שלא תרצו לקרוא לזה והנה הפירוט לעניין... לא כל מי שעושה רסטות מאמין בזה ולא כל מי שמאמין בזה הוא בעל רסטות..

אז זהו כמו הדיון שהיה לנו על סמלים.

לא כל מי שהולך עם סמל אכן מאמין בו, אז נשאלו באותו שרשור שאלות כמו "מה הטעם ללכת עם משהו שלא מאמינים בו?" וכו'... אז אותו הדבר לגבי רסטות. אם זה אכן נשען על אמונות מסויימות ומישהו לא באמת מאמין בכל זה, למה לעשות ראסטות?

Keitarou

New member
כי זה לא בהכרח קשור לדת...

כמו שיש אנשים שהולכים עם משקפי שמש בלילה.. הם פשוט אוהבים את זה וחושבים שזה יפה.. זה שזה במקרה קשור גם לדת לא אומר שאסור ללכת עם זה סתם... לאף אחד אין מונופול על שום דבר וכל אחד יכול לעשות מה שבא לו מכל סיבה שבעולם.

נכון... אבל עדיין...

אותו הדבר לגבי צלבים- למרותשזה קשור לדת, הרבה חברי פורום הביעו סלידה מזה שאנשים הולכים עם זה "סתם"... איך אתה מסביר את זה?

Keitarou

New member
פחות או יותר...

צלב היה קיים הרבה לפני הנצרות, הנצרות פשוט אימצה אותו ,בתור יהודים למדנו לסלוד מצלבים והחינוך הזה נשאר אצלנו עד היום... וחוץ מזה שלא כולם פתוחים באותה מידה ויכול להיות שאנשים לא רוצים לספוג תגובות על זה מאנשים אחרים...

Keitarou

New member
ממ.....

מה שנחשב למיינסטרים או לא תלוי בחברה שאת מסתובבת בה.. ובארץ האנשים שהולכים עם רסטות הם לא בדיוק הזרם המרכזי פה...

ToryMaster

New member
זה רק מוכיח

שמיינסטרים נקבע על פי החברה, כמו שאמרת. החברה שאני כיביכול מסתובבת בה, באיזור שאני גרה בו, בהחלט מסתובבת עם ראסטות, הרבה מהם. ביקרת פעם בישראבלוג? בדקת כמה אנשים שם הם גות'ים, כביכול?

Keitarou

New member
אוקיי.. אזבשבילך רסטות זה מיינסטרים

ובשביל אנשים שמחשיבים את ישראבלוג בתור חברה גותים זה מיינסטרים.. בשבילי קוצים מחומצנים זה מיינסטרים...

ToryMaster

New member
אני קולטת נימה לא נעימה

אין צורך בזה, אתה יודע, אני מנסה לנהל פה דיון מתורבת. אני חושבת שבעצם אני ואתה אומרים את אותו הדבר, מיינסטרים זה עניין של חברה.

Marble Arch

New member
כשבעצם את מדברת על המיינסטרים

ב"סטרים" שלך. מיינסטרים = זרם מרכזי. "החברה שאני כיביכול מסתובבת בה, באיזור שאני גרה בו, בהחלט מסתובבת עם ראסטות, הרבה מהם."- זהו זרם כלשהו, זה שבתוך הזרם הזה של אנשים מסוג זה וזה (ולא ניכנס להגדרות מטופשות) יש הרבה ראסטות, לא הופך את הראסטות לזרם מרכזי בארץ, זה רק אומר שראסטות הן פופולאריות (ואני בכוונה משתמשת במילה הזאת) בקרב אנשי הזרם הזה.

ToryMaster

New member
המ

באיזור שלי זה בהחלט משהו מרכזי מאוד. שמעי, מיינסטרים אפשר גם להגדיר על פי יבשת. העובדה היא שאני לא ידעתי שראסטות זה משהו שלא באמת מקובל. ההגדרה היא יחסית, זה תלוי עלח פי מה את בוחרת להגדיר אותה.

Marble Arch

New member
צודקת- ובאמת על זה הדיון.

מאחר והעיר שלך היא לא זו שקובעת את האופנה בא"י, אני מניחה שאנחנו מסתכלים על הארץ כשלם, וכאן ראסטות זה לא הכי באופנה (אם כי זה גם לא מאוד זניח).

Keitarou

New member
הו, חס ושלום... ^_^

סתם התעצלתי להוסיף המון סמיילים להודעה שלי כמו שאני עושה בדרך כלל... =)

למעלה