איפה אפשר לצפות ב"תיקי ביבי" ללא VNP?

SupermanZW

Well-known member
בשביל שהשמאלנים שהכינו את הסרט יפסידו כסף מהצפייה הפיראטית :D
השלטון בישראל מנע גם צפיה בתשלום ממי שנמצא בישראל ולא משתמש בVPN, לכן נוצר מצב של חוסר ברירה. לידיעתך, יוצרי הסרט אמרו שהם מעדיפים שאנשים יצפו בסרט באופן פיראטי מאשר שלא יצפו בו כלל.

אני גאה בעצמי שבזכותי עשרות אנשים (המספר קרוב למאה) צפו בסרט, את רובם הגדול איני מכיר.

רוב הזמן נח

Well-known member
השלטון בישראל מנע גם צפיה בתשלום ממי שנמצא בישראל ולא משתמש בVPN, לכן נוצר מצב של חוסר ברירה. לידיעתך, יוצרי הסרט אמרו שהם מעדיפים שאנשים יצפו בסרט באופן פיראטי מאשר שלא יצפו בו כלל.

אני גאה בעצמי שבזכותי עשרות אנשים (המספר קרוב למאה) צפו בסרט, את רובם הגדול איני מכיר.
אין הרי שום חוק נגד ההקרנה של הסרט בארצות הברית.
אז אם יוצרי הסרט היו רוצים שכולם יצפו בו, הם עצמם היו מעלים אותו ליוטיוב.

ואז המקסימום שהיו יכולים לעשות בישראל זה לחסום את הצפייה שלו מכאן, כמו שחוסמים למשל את הערוץ של כאן 11 ביוטיוב למי שמחוץ לישראל.

SupermanZW

Well-known member
אין הרי שום חוק נגד ההקרנה של הסרט בארצות הברית.
אז אם יוצרי הסרט היו רוצים שכולם יצפו בו, הם עצמם היו מעלים אותו ליוטיוב.

ואז המקסימום שהיו יכולים לעשות בישראל זה לחסום את הצפייה שלו מכאן, כמו שחוסמים למשל את הערוץ של כאן 11 ביוטיוב למי שמחוץ לישראל.
הם בכל זאת רוצים שמי שיכול לצפות בתשלום ישלם, אבל מי שלא יכול, הם מעדיפים שיצפה פיראטי מאשר שלא יצפה כלל.

SupermanZW

Well-known member
זה של מיקרוסופט? הם לא כמו גוגל מוחקים סרטון על כל תלונה? או שאף אחד עד עכשיו לא התלונן?

מה קרה לקודם מגוגל דרייב?
זה של מיקרוסופט, גם הם מוחקים כשמתלוננים, הקודם מגוגל דרייב כבר לא פעיל. אי אפשר לדעת כמה זמן זה ישאר פעיל.

רוב הזמן נח

Well-known member
זה של מיקרוסופט, גם הם מוחקים כשמתלוננים, הקודם מגוגל דרייב כבר לא פעיל. אי אפשר לדעת כמה זמן זה ישאר פעיל.
בטוויטר מחקו ובגוגל דרייב מחקו.
אבל באתר של מיקרוסופט זה אותו הקישור מהפעם הקודמת ועדיין לא מחקו. כנראה זה שירות פחות מוכר אז לא מתלוננים. או שמתלוננים ואין שם מישהו שקורא את התלונה.

SupermanZW

Well-known member
בטוויטר מחקו ובגוגל דרייב מחקו.
אבל באתר של מיקרוסופט זה אותו הקישור מהפעם הקודמת ועדיין לא מחקו. כנראה זה שירות פחות מוכר אז לא מתלוננים. או שמתלוננים ואין שם מישהו שקורא את התלונה.
בכל אופן, יש עוד עשרות קישורים פעילים, נדאג לכך שכל המעוניין לצפות בסרט יוכל לצפות בו.

רוב הזמן נח

Well-known member
עדיין במייקרוסופט זה לא נמחק. מה זה בכלל האתר הזה? כל אחד יכול להירשם שם לחשבון מייקרוסופט ולעלות וידאו? כי נראה לי שלא ממש.
נראה לי שזה שירות לפריבילגים שיכולים לעלות שם וידאו.

בגוגל יש להם שירות רגיל עם יוטיוב וגוגל דרייב עם הרבה ניסיון בתפעול. אז יש להם כבר מנגנון שמספיקה תלונה והוידאו נמחק. פעם זה לא היה ככה. אפילו בטלגרם כבר התחילו לפעול ככה.

אז אם במיקרוסופט התחילו גם עם העניין של וידאו שאנשים מעלים, יקח להם כנראה זמן עד שהמחיקות בגלל תלונות יקרו מהר יותר והם יפתחו גם כל מיני מנגנונים שמתעסקים בזה ביעילות. כרגע לא נראה שזה המצב.

DANIAVNI

Well-known member
אני לא צפיתי ולא אצפה בתיקי ביבי
וגם בלעדיהם בטוח שמדובר במשפחת פשע
מה זה לא ברור
תסתכלו על הפרצופים
אמסלם, ביטן, סיבוני, כץ, קרעי, שמוקטריץ', גולדקנופף, אוחנה, בן גביר

אלה פרצופים לנהל מדינה ????

למעלה