בשביל מה?איפה אפשר לצפות ב"תיקי ביבי" ללא VNP?
בשביל שהשמאלנים שהכינו את הסרט יפסידו כסף מהצפייה הפיראטיתבשביל מה?
השלטון בישראל מנע גם צפיה בתשלום ממי שנמצא בישראל ולא משתמש בVPN, לכן נוצר מצב של חוסר ברירה. לידיעתך, יוצרי הסרט אמרו שהם מעדיפים שאנשים יצפו בסרט באופן פיראטי מאשר שלא יצפו בו כלל.בשביל שהשמאלנים שהכינו את הסרט יפסידו כסף מהצפייה הפיראטית
אין הרי שום חוק נגד ההקרנה של הסרט בארצות הברית.השלטון בישראל מנע גם צפיה בתשלום ממי שנמצא בישראל ולא משתמש בVPN, לכן נוצר מצב של חוסר ברירה. לידיעתך, יוצרי הסרט אמרו שהם מעדיפים שאנשים יצפו בסרט באופן פיראטי מאשר שלא יצפו בו כלל.
אני גאה בעצמי שבזכותי עשרות אנשים (המספר קרוב למאה) צפו בסרט, את רובם הגדול איני מכיר.
הם בכל זאת רוצים שמי שיכול לצפות בתשלום ישלם, אבל מי שלא יכול, הם מעדיפים שיצפה פיראטי מאשר שלא יצפה כלל.אין הרי שום חוק נגד ההקרנה של הסרט בארצות הברית.
אז אם יוצרי הסרט היו רוצים שכולם יצפו בו, הם עצמם היו מעלים אותו ליוטיוב.
ואז המקסימום שהיו יכולים לעשות בישראל זה לחסום את הצפייה שלו מכאן, כמו שחוסמים למשל את הערוץ של כאן 11 ביוטיוב למי שמחוץ לישראל.
אתה דיברת איתם?הם בכל זאת רוצים שמי שיכול לצפות בתשלום ישלם, אבל מי שלא יכול, הם מעדיפים שיצפה פיראטי מאשר שלא יצפה כלל.
גם קראתי את זה וגם שמעתי את המפיקה אומרת את זה בקולה בוידאו.אתה דיברת איתם?
תודה סופרמן. אתה גדול !!!!!!!!!!!
זה של מיקרוסופט? הם לא כמו גוגל מוחקים סרטון על כל תלונה? או שאף אחד עד עכשיו לא התלונן?
זה של מיקרוסופט, גם הם מוחקים כשמתלוננים, הקודם מגוגל דרייב כבר לא פעיל. אי אפשר לדעת כמה זמן זה ישאר פעיל.זה של מיקרוסופט? הם לא כמו גוגל מוחקים סרטון על כל תלונה? או שאף אחד עד עכשיו לא התלונן?
מה קרה לקודם מגוגל דרייב?
בטוויטר מחקו ובגוגל דרייב מחקו.זה של מיקרוסופט, גם הם מוחקים כשמתלוננים, הקודם מגוגל דרייב כבר לא פעיל. אי אפשר לדעת כמה זמן זה ישאר פעיל.
בכל אופן, יש עוד עשרות קישורים פעילים, נדאג לכך שכל המעוניין לצפות בסרט יוכל לצפות בו.בטוויטר מחקו ובגוגל דרייב מחקו.
אבל באתר של מיקרוסופט זה אותו הקישור מהפעם הקודמת ועדיין לא מחקו. כנראה זה שירות פחות מוכר אז לא מתלוננים. או שמתלוננים ואין שם מישהו שקורא את התלונה.
עדיין במייקרוסופט זה לא נמחק. מה זה בכלל האתר הזה? כל אחד יכול להירשם שם לחשבון מייקרוסופט ולעלות וידאו? כי נראה לי שלא ממש.זה של מיקרוסופט, גם הם מוחקים כשמתלוננים, הקודם מגוגל דרייב כבר לא פעיל. אי אפשר לדעת כמה זמן זה ישאר פעיל.
אני לא צפיתי ולא אצפה בתיקי ביבי
אצלי. הורדתי אותו למחשב שלי, אבל טרם הספיקותי לצפות.
שלא תדע מצרות .אצלי. הורדתי אותו למחשב שלי, אבל טרם הספיקותי לצפות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.