רוב הזמן נח
Well-known member
תבקש שיכינו לך עותק של הסרט שיכיל רק את הצילומים מחדרי החקירות. בלי כל הדרוקר שעשו מסביבו. זה יהיה הרבה יותר קצר.שלא תדע מצרות .
תבקש שיכינו לך עותק של הסרט שיכיל רק את הצילומים מחדרי החקירות. בלי כל הדרוקר שעשו מסביבו. זה יהיה הרבה יותר קצר.שלא תדע מצרות .
זה קובץ של 5.73 GBאצלי. הורדתי אותו למחשב שלי, אבל טרם הספיקותי לצפות.
בשביל הקישור שנתנומעניין אותי, אבל לא מוכן להתקין VNP
רובם כבר לא פעילים. אנשי הצנזורה עושים לילות כימים כדי למנוע מישראלים לצפות בסרט, ככל יכולתם (זה ממש מעט, אבל בכל זאת מתאמצים). הבאתי כאן קישור שעדיין פעיל, אני לא יודע לכמה זמן.בכל הלינקים שכבר הביאו כאן בשרשורים בעבר.
אולי צריך לשנות DNS אבל זה עניין שגם ככה צריך לעשות בלי קשר לנושא הזה.
בגללכם יוצרי הסרט מאבדים הכנסות. הרי זה סרט שצריך לשלם בשביל לצפות בו. הם לא יצרו את הסרט בהתנדבות.רובם כבר לא פעילים. אנשי הצנזורה עושים לילות כימים כדי למנוע מישראלים לצפות בסרט, ככל יכולתם (זה ממש מעט, אבל בכל זאת מתאמצים). הבאתי כאן קישור שעדיין פעיל, אני לא יודע לכמה זמן.
אני משתדל לדאוג לכך שכל ישראלי שאני מגלה שמעוניין לצפות בסרט אך עדיין לא צפה יוכל לצפות בו. לקח לי פחות מדקה למצוא לינק פעיל, ויש אנשים שעובדים כבר 3 חודשים בקדחתנות בניסיון כושל (כך על פי התוצאות) למנוע מישראלים לצפות. כמוני (ואני מתכוון למי שבאופן פעיל מספקים לינקים למעוניינים) יש עוד מאות עד אלפים בפייסבוק, בX, ובאפליקציות מסרים. כל המאמצים של המנסים להסתיר הם לשווא ולא תצלח דרכם.
השלטון מנסה לגרום לכך שגם בתשלום לא יוכלו לצפות בסרט מישראל. אני פשוט בחרתי צד, את הצד עמו אני תמיד מזדהה, האזרח הפשוט.בגללכם יוצרי הסרט מאבדים הכנסות. הרי זה סרט שצריך לשלם בשביל לצפות בו. הם לא יצרו את הסרט בהתנדבות.
מלבד זה, זה סרט ארוך. והרי מה שמעצבן את גורמי השלטון וגורם להם לרדוף אחריו בשביל שימחק מהמרשתת, זה רק הקטעים האסורים לפרסום שמצולמים מחדר החקירות, ולא כל הפרשנויות שנוספו לו שהפכו את הסרט לפרק במקור של רביב דרוקר.
יש גם את האתרהשלטון מנסה לגרום לכך שגם בתשלום לא יוכלו לצפות בסרט מישראל. אני פשוט בחרתי צד, את הצד עמו אני תמיד מזדהה, האזרח הפשוט.
אגב, שני דברים חשובים על אתר ugetube.com.השלטון מנסה לגרום לכך שגם בתשלום לא יוכלו לצפות בסרט מישראל. אני פשוט בחרתי צד, את הצד עמו אני תמיד מזדהה, האזרח הפשוט.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.