איפה אפשר לקנות בשר טחון בזול באיזור ת"א

TCHM

New member
נו באמת...

הוא מנבל את הפה בכל הזדמנות ומכנה אותנו "אוכלי נבלות" ואתה פונה
אלינו בבקשה להתבטא בצורה נאותה?
ולמה זה משורשר אלי? מה נאמר? שהוא חופר והוא אכן חופר ואין בכך
כל התבטאות לא נאותה וכל מה שביקשתי שיפסיק.
 
נ

נווהשאנן

Guest
אדום אדום

אתה מדבר על הכשרות התעשייתית כמות שהיא היום. מובן שעם התפתחות התעשיה והיצור ההמוני גבר גם הצורך למוסדי כשרות למיניהם. בשונה מפעם שכל אחד לקח את העוף לשוחט העיירה ואם היתה שאלה אז לרב.
לגבי הבשר הקפוא, כיום יש לא מעט סוגים ונראה לי שאפשר למצוא בשר ללא הזרקה.
מה דעתך לגבי אדום-אדום? בשר טרי תוצרת הארץ וכשר
 
לא התקבל


בג"צ 4676/94 מיטראל נ' כנסת ישראל ,פ"ד נ(5) 15

הקישור ה-1 בגוגל: https://www.google.co.il/search?sou...gs_l=hp....0.0.0.7134...........0.igJ_HTzcACk
בקובץ וורד.
העתירה לא התקבלה.
החוק קובע לגבי בשר קפוא מיובא: חייב כשר (שחטה כשרה ומוכשר). לא מקובל להכשיר בשר אחרי הקפאה והפשרה, אלה בשר טרי בלבד.
 

prizman

New member
עקרונית היה מקובל להכשיר לאחר ההקפאה.

הכשרה אפשרית 3 ימים לאחר השחיטה אבל הקפאה מעכבת את הזמן להכשרה בהתאמה.
הסיבה היחידה שכיום זה פחות מקובל היא מתן הזדמנות לאנשי הרבנות לטייל בחו"ל ע"ח
עם ישרואל.
 
ואני חשבתי שהעיכוב בהכשרה נובע

בגלל הקרניים והזנב


אתה חי בחול, נכון?

מימתי ראיתה אנשי רבנות מישראל בשחיטה?
 

prizman

New member
ואיך אראה?

תאילנד היא יבואנית בקר, לא יצואנית.
את מעט הבשר הכשר שצורכים כאן מייבאים גם כן.
מבין מכרי הישראלים לשעבר וגם מהחברים שמגיעים לטיול מישראל אין אף אחד שאוכל כשר.
 

prizman

New member
ביטויים כמו שטויות תשמור לדברים שאתה כותב.

גם במאוריציוס אני לא חושב שיש משלחות של שוחטים מישראל.
תעבוד קצת על הבנת הנקרא אצלך.

כתבת כבר שאתה אוכל בשר כשר, תמצא לך מומחה להפרעות אכילה,
אולי זה יעזור לעוד כמה דברים מסביב.
 
בוא תתרכז בדברים שאתה מבין בהם

עם כל הכעש ואנטי שיש לך כלפי היהדות.


חבל



ולא אין לי הפרעות אכילה
 

prizman

New member
אני אתרכז במה שמתחשק לי

וכשאהיה מעוניין בהצעות לגבי נושאי התרכזות נוספים
לא אתה תהיה זה שאפנה אליו.
 
בחול הבשר בחינם, ולפעמים משלמים לך רק תיקח

תראה שטויות גם אני יוכע לכתוב (לפעמים)
חול זה לא שם בקטנה ממול זה עולם שלם

קובה בייף שמעתה? עולה כ1000 שקל לקילו והוא לא כשר
 

prizman

New member
קובה ביף יבוא מיפן עולה כאן כרגע כ 500 ש"ח אבל יש יקרים ממנו

אבל עזוב את הקובה ביף, סתם ק"ג סטייק מבשר טרי יבוא מאוסטרליה/נ"ז/ארה"ב
כי הסטייקים מבקר מקומי לא ראויים למאכל עולה כ 150-200 ש"ח.
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
למה בשר כל כך יקר בתאילנד, הם משלמים למשגיחים יותר מאתנו ?

או שפשוט מסתבר שמוצרי יבוא יקרים בכל העולם גם אם הם לא כשרים ?
 

prizman

New member
אני יכול רק לנסות לנחש את הסיבות.

אנחנו מדברים על בשר בקר מיבוא, כן?
כי אם תיקח חזיר, עוף, ברווז או בקר מגידול מקומי כולם זולים.
לבישול ארוך אין שום מניעה להשתמש בבקר גידול מקומי, הוא בסדר גמור לזה,
העניין הוא רק בסטייקים.
לא מזמן היה אצלי חבר מנ"ז משם מיובא כבש בד"כ, הוא אומר שהמחירים דומים..
מצד שני אין גידול כבש בתאילנד כך ניתן להניח שבבקר ישנם מכסי מגן שמייקרים אותו.
עוד נתון חשוב הוא שסטייקים מקומיים בהחלט יש, הם גם זולים, כך שהיבוא נעשה רק
לחלקי פרמיום שמטבעם יקרים משמעותית.
 

פוקסי99

New member
המלצה שלי

מטחנת בשר ניתן לרכוש במחיר זול יחסית כ300 שקל עם אתה מקפיא את הבשר הטרי לדעתי איכותו נופלת מכוון שזו הקפאה לא מבוקרת.
תקח נתחים זולים יחסית כמו צוואר תוסיף לזה שרירי הזרוע(לקבלת צבע יפה ותוספת זילטין ) גם הבשר אשר אתה קונה בסופר הוא מצוואר ושאריות
 
איפה אפשר לקנות בשר טחון בזול באיזור ת"א

או יפו ?
תודה מראש.
ורצוי טרי, אבל אם יש קפוא באיכות סבירה (אני ממילא מקפיא אחרי שאני קונה) אז גם בסדר.
93
יש להם את כל הבשרים שתרצה עם משלוחים
 

קבצים מצורפים

  • IMG-20230214-WA0037.jpg
    IMG-20230214-WA0037.jpg
    KB 402.2 · צפיות: 3

ויוי 25

Well-known member
איפה אפשר לקנות בשר טחון בזול באיזור ת"א

או יפו ?
תודה מראש.
ורצוי טרי, אבל אם יש קפוא באיכות סבירה (אני ממילא מקפיא אחרי שאני קונה) אז גם בסדר.
___________________________________________________________________________________
במבצע בשופרסל: משלוחים של בשרים מוזלים שמזמינים אונליין :
ראה כאן:

 

raya

Well-known member
איזה כיף להיזכר בשמות כותבים מימים עברו.....
חלק מהם כבר לא בחיים (אחד לפחות שאני יודעת).
היו ימים בפורום מתכונים.
 
למעלה