איפה אפשר לקנות... טושים טובים לטאגים בחיפה?? כל מה שמצאתי עד היום היה זבל!
S SNK New member 31/3/07 #1 איפה אפשר לקנות... טושים טובים לטאגים בחיפה?? כל מה שמצאתי עד היום היה זבל!
M morkrom New member 31/3/07 #6 -.- אופיס דיפו. אתם לא יכולים לבדוק את כל האפשרויות לפני שאתם שואלים?
S Sief New member 31/3/07 #8 .. יש באופיס דיפו טושים שארפי מאגנום.. אבל זה אשכרה חרא.. הדיו נגמר מהר וזה יחסית יקר..
C CHEAK New member 31/3/07 #9 לא רק זה גם ביום אחד של שמש או גשם הטאג נמחק לחלוטין... שארפי מגנום זה חרא...אם כבר אופיס דיפו אז ארטליין
לא רק זה גם ביום אחד של שמש או גשם הטאג נמחק לחלוטין... שארפי מגנום זה חרא...אם כבר אופיס דיפו אז ארטליין
M morkrom New member 31/3/07 #12 אנחנו מדברים על חיפה זה שהטאג שלך יעלם אחרי יום זה המצב הנתון גם ככה, לא קשור לכמה הטוש של עמיד.
S SNK New member 31/3/07 #14 חחחחחחחח חזק אחי! בתכלאס זה כל כך נכון!! וואי הפצצתי טאגים כאלה טובים לפני שבוע ויום אחרי אני רואה את השכן המנייק שלי הולך כמו איזה מפגר עם דלי של צבע ומברשת וצובע את כל הרחוב! אידיוט אבל ד"א ארטליין גם נמחק ממש מהר!
חחחחחחחח חזק אחי! בתכלאס זה כל כך נכון!! וואי הפצצתי טאגים כאלה טובים לפני שבוע ויום אחרי אני רואה את השכן המנייק שלי הולך כמו איזה מפגר עם דלי של צבע ומברשת וצובע את כל הרחוב! אידיוט אבל ד"א ארטליין גם נמחק ממש מהר!
C CHEAK New member 1/4/07 #17 דווקא מחזיק די הרבה זמן...יחסית לחרא שיש בחנויות יש לי די הרבה טאגים שנראים כמו חדשים והם משהו כמו 8 חודשים...
דווקא מחזיק די הרבה זמן...יחסית לחרא שיש בחנויות יש לי די הרבה טאגים שנראים כמו חדשים והם משהו כמו 8 חודשים...