מה'תה מזיין בשכל טוש בןזונה יש לי פווול טאגים איתו שאני רואה כל בוקקר והם כמו חדשים! אז שב בלול
A acab123 New member 1/4/07 #27 מה'תה מזיין בשכל טוש בןזונה יש לי פווול טאגים איתו שאני רואה כל בוקקר והם כמו חדשים! אז שב בלול
S SNK New member 1/4/07 #28 וואו אחי תרגע קצת!! אני אומר מהארטלייל עשה כשאני כתבתי איתו! מה אתה מגן עליו כאילו זה אמא שלך! תרגע!
E enoekos New member 1/4/07 #34 ארטליין זה בן זונה! אני עדיין רואה טאגים שלי בניי שנה שעשיתי אם ארטליין...
A acab123 New member 1/4/07 #35 באמת אריאס אבל הוא אומר שנמחק לו מה אתה אומר סתם הוא אומר שזה נמחק מהשמש! בנתיים SNK נראה כאילות'מזיין בשכל קצת..
באמת אריאס אבל הוא אומר שנמחק לו מה אתה אומר סתם הוא אומר שזה נמחק מהשמש! בנתיים SNK נראה כאילות'מזיין בשכל קצת..
ו ואם אין לי כינוי XD New member 2/4/07 #37 וואו לקחת קשה אה? מאיפה לי לדעת ממה זה נחמק!? פשוט ירד מה אני יעשה?? אולי כתבתי על משטח רטוב או משו וככה זה נמחק יותר מהר (ככה גם נהרסו לי שני טושים ממש טובים כשהייתי שיכור.... חחחח) בחיי איזה קבלת פנים יפה עשית לי! אחי לא היית צריך......
וואו לקחת קשה אה? מאיפה לי לדעת ממה זה נחמק!? פשוט ירד מה אני יעשה?? אולי כתבתי על משטח רטוב או משו וככה זה נמחק יותר מהר (ככה גם נהרסו לי שני טושים ממש טובים כשהייתי שיכור.... חחחח) בחיי איזה קבלת פנים יפה עשית לי! אחי לא היית צריך......
S SNK New member 2/4/07 #39 דתדודה מעצבנתתת בתדודה שלי נכנסה דרך המחשב שלי לפורומים המציקים שלה ולא התנתקה אז בטעות הגבתי דרך השם משתמש שלה.. אז רק שתדעו שזה SNK
דתדודה מעצבנתתת בתדודה שלי נכנסה דרך המחשב שלי לפורומים המציקים שלה ולא התנתקה אז בטעות הגבתי דרך השם משתמש שלה.. אז רק שתדעו שזה SNK
A acab123 New member 2/4/07 #41 אני לקחתי קשה? עוד שניה ת'בוכה? קבלת פנים?פחחח עזוב אחי יש מצב ת'צודק יש מצב שזיינת ת'שכל חחח אין לי כח להתווכח.. יוםטוב..
אני לקחתי קשה? עוד שניה ת'בוכה? קבלת פנים?פחחח עזוב אחי יש מצב ת'צודק יש מצב שזיינת ת'שכל חחח אין לי כח להתווכח.. יוםטוב..
S Swanskee New member 2/4/07 #38 תלוי במשטח וזה תלוי על איזה משטח יש טאגים עם ארטליין שעשיתי על מתכת ואחרי שבוע כבר דהו ויש כאלה על ארונות חשמל שנשארים כבר הרבה זמן...
תלוי במשטח וזה תלוי על איזה משטח יש טאגים עם ארטליין שעשיתי על מתכת ואחרי שבוע כבר דהו ויש כאלה על ארונות חשמל שנשארים כבר הרבה זמן...
E esari New member 31/3/07 #10 דנה תמחקי את התגובה הזאת פעם הבאה שאתה אומר שמות אתה תקבל 2 דקירות בגרון