אל תקבע לי את המדיניות בבקשה
אתה מתחכם וזה לא יפה להציג את זה כך.
לא הבאתי טיעונים "במסגרת מדיניות מתן המידע", ואתה יודע זאת היטב, כי כבר הסברתי לך. הבאתי נתונים שכל מטרתם היתה להראות לך שהחיסונים עלולים לגרום לפגיעה מוחית, ואתה השתכנעת שזה נכון.
יש הבדל בין מידע מפורסם, שאנו מציגים באתר, שעבר סניטציה ובדיקה של לפחות 4 עיניים, לבין תשובה כאן לשאלה ספציפית שעבורה שלפתי מהר כמה הוכחות.
אלמלא זו היתה נקודה מאד ספציפית שעבורה עשיתי את חיפוש המחקרים המהיר הזה, הייתי טורח להיכנס בעובי הקורה ולהתייחס לניתוח שלך את אותם המחקרים (בנושא העקרוני של אלומיניום בחיסונים - זה מה שעשיתי, כי זה מספיק חשוב, וראית את המסקנות).
התגובה שלך מראה ניסיון של דה-לגיטימציה דמגוגי, ולא התייחסות עניינית לדיון עצמו, וחבל.
באשר לנזקים מהחיסונים - המחקרים לא מתאימים לך, הפסיקות לפיצויים לא מתאימים לך, עדויות נפגעים לא מספיקים לך, דיווחים למערכת בארה"ב על תופעות לוואי לא רלוונטי לך, דיווחים על תופעות לוואי מעלון היצרן לא מתאימים לך, ציטוטים של רופאים לא מתאים לך, היעדר בוטה של מחקרי בטיחות בסטנדרד מדעי על חיסונים - לא מזיז לך, ילדים משותקים ומתים במדינות עולם שלישי בניסויים על חיסונים - לא נספרים אצלך. אצלך אין תופעות לוואי חמורות, לרבות פגיעות במוח, מחיסונים. (אצלך ואצל משרד הבריאות הישראלי).
יש אנשים רבים אחרים שכל המידע הנ"ל, דווקא כן מזיז להם.