איפה אתם לפסח?

iris mom of two

New member
איפה אתם לפסח?

אז, נתחיל איתי. עוד חצי שעה אני יוצאת ללוגן (שדה התעופה בבוסטון) לאסוף את אמא שבאה מהארץ (אבא טס בנפרד, והוא בניו יורק אצל אחותי). סדר אצלי, כרגיל. כל החגים אצלי. אחותי ובן אחותי (אמא שלו בארץ) יבואו גם כך שבינתיים אנחנו רק 8. הזמנתי את משפחתו של אלי אבל בגלל שהסדר ביום שני ולמחרת עובדים ולומדים הם לא יבואו (יעשו סדר בנפרד). אני אפילו לא התחלתי לעשות קניות, אז לכל הבוסטוניות ביננו, אני ביום שני הבא מגיעה לבוצ'רי, אנא ממכם תשמרו לי קצת דברים
.

saritoosh22

New member
רוני של יובל ומאיה

מחפשים אותך, בפורום הורים ותומים (לשעבר הגיל הרך בבית ובגן).

../images/Emo124.gif היי שריתוש, מה המצב?

מה שלומכם שם בארץ? הבנתי שמבחינת מזג האוויר כרגע, הוא די מזכיר לך את הבית שלך כאן, לא?
מקווה שאתם נהנים ומכייפים לכם.

saritoosh22

New member
בערך, אצלנו בבית יותר חם מהארץ

אקלימית. חום אנושי, כאן חם יותר, כי אין כמו חיבוק של הבית. נשיקות.

שריתוש ../images/Emo124.gif

אם את נכנסת לשם את יכולה למסור את געגועיי הכנים. יש לי בעיה עם הפורטל של BSH משום מה כבר המון זמן (חודשים ארוכים). אני מצליחה להכנס לשם אבל זה לוקח המווווון זמן וכל הודעה זה שעה. סיוט. אני מנסה כל פעם מחדש
חבל לי נורא, זה פורום ההורים הכי מוצלח שהייתי בו. מאז שאני בבית ולא עובדת (בעבודה הייתי נכנסת בלי בעיות) אין לי כל כך גישה. תודה מתוקה!

saritoosh22

New member
רוני, אני אמסור לכולםן

בראשון לאפריל ייתקיים מפגש פורום לכבוד ההגעה שלי, אני אמסור אישית.

lindens

New member
אצלנו בבית באוסטרליה

עם כמה חברים ישראלים...מקווה שיהיה נחמד.

claireme

New member
אוי ואבוי מה שהולך להיות בבוצ'רי

שיהייה חג שמח...!!!!!

אצלי הולכים להיות 23 מסובין ../images/Emo13.gif

אנחנו נארח כאן עוד 4 משפחות של חברים, והולך להיות שמייח
כבר נפגשנו כדי להחליט מי מביא מה, ומה קונים לילדים וכו'. אנחנו עושים לעצמינו חיים קלים: ניגשים לחנות הקרובה של ציוד למסיבות, קונים מפות חד-פעמיות וכלים חד-פעמיים בשני צבעים תואמים, ובסוף הערב הכל הולך לפח. גם רב כלי ההגשה הם חד-פעמיים. פחות בלאגן לפני, פחות בלאגן אחרי. רק הסכו"ם והצלחות למנה האחרונה הם "אמיתיים". קניות עוד לא התחלתי (חוץ מסילאן בשביל החרוסת, שלגמרי במקרה מצאתי בחנות של הפרסי) , אבל אני ממש לא לחוצה מהעניין. אפשר להשיג כאן הכל, בלי בעיה, גם ממש ברגע האחרון.

אצלי יש "רק" 12 איש...

השנה, אבא מגיע עם חברתו ואחי הקטן, מגיעים ביום חמישי הבא. החבר הכי טוב שלי כמובן גם הוא מגיע, אני ותבור נהיה, הבת של החברה של אבא עם בעלה, מרב והיקר ועוד זוג חברים. חוצמזה הזמנתי עוד 2 זוגות חברים שעוד צריכים להודיע לי אם כן או לא. כמו תמיד, כמובן יהיה שמח מאוד! כל הבישולים עליי כמובן
ואצלנו הסדר הוא באוירה פורמלית עם מפיות כותנה לבנות מגוהצות, כלים וסכו"ם מיוחדים לחג ובכלל המון המון חגיגיות נפלאה! אויש כמה שאני אוהבת את פסח, וכמובן, זה יום ההולדת הראשון של תבור!

תשתקי, את צריכה לאפות

את הכלה, וחסר לך שאת מוציאה אותה מהתנור לפני שהיא אפויה מספיק, שלא תצא פיתה.

ליילה

New member
מתברר שאני בשלב שהיא כבר

לא יכולה לצאת לא אפויה מספיק... מקסימום תצא אפויה מדי... אבל אנחנו אוהבים כהים

ליילה

New member
יופי שריתוש... תדרכי לי על היבלות..

האמת שהיום היינו אצל הרופאה, שהודיעה לי בחגיגיות שאם אני לא מתחילה עכשיו לעשות כל פעולת זרוז אפשרית, ביום התל"מ הולכים ליילד אותי בכל מקרה. מתברר שעוד תופעת לוואי נפלאה של הסכרת היא הזדקנות של השליה, ולכן לא נותנים לי לעבור את התל"מ, כדי שהתינוק לא יירעב לו בבטן. אז לכל המנוסות - אני צריכה את כל שיטות הזרוז הבייתיות הידועות לכן (כי ממש לא בא לי פיטוצין או קיסרי). על סקס אני יודעת, אבל מה עוד??

sashkashurik

New member
הבנתי שהעיקר להגיע לאורגזמה. ../images/Emo3.gif

אתמול קראתי בספר PREGNANCY BOOK על המיתוס שיש איזה הורמון בזרע של גבר שכביכול מזרז לידה. הם כתבו שם שזה אכן נכון, אבל גבר אחד לא יכול לייצר כמות כזו של זרע שתכיל כמות כזו של ההורמון הזה, מה שהופך את כל העניין למיתוס, לדעתי. אבל ממה ששמענו לאחרונה על המיילדת שמביאה לאורגזמה, נראה לי שפה קבור ה
. בהצלחה!

איזה מישהי בפורום השכן סיפרה

שמאז ההריון לוקח לה איזה חמש שניות להגיע.... לפי זה התינוק שלה כבר מזמן מזמן היה צריך להיות בחוץ. לא נורא...תרכבו קצת.

sashkashurik

New member
תשמע, לכל דבר יש עיתוי!

כמובן שאפשר להגיע לאורגזמה תוך כדי ההיריון, והתינוק לא יוולד, אחרת היה אסור בכלל לקיים יחסי מין (ויש כאלה שאסור להן, אגב). אבל לקראת הלידה ככה, בימים האחרונים, לדעתי, זה רק יעזור לזירוז קצת.

מרקושה

New member
מתי התל"מ??

להלן השיטות שאני מכירה,חוץ מסקס: לצעוד על חול ים -זה אמור לעשות רפלקסולוגיה בכאילו שאמורה לזרז את הלידה.אפשר כמובן ללכת על האופציה היותר הגיונית:רפלקסולוגיה:אז יש שתי גישות האחת אומרת לעסות את הבוהן,מהצד של כף הרגל,והשניה אומרת לעסות דוקא את הקרסול,המקום של העצם.תני ליקר משימה שילך על בטוח ויעבוד כבר על כל כף הרגל...מגיע לך! אכילת חצילים (בטח שמעת על ההברקה הזאת...
),צעידות,הליכות (הכל רק לא לשבת רגל על רגל...),ריקודי בטן (או סתם נענועי האגן)כדי לגרום לעובר להתחיל להתברג לו במקום..., זה מה שאני זוכרת עכשיו,אם יצוץ עוד משהו-מבטיחה לכתוב!! יקירתי,מחזיקה לך אצבעות!!

למעלה