איפה אתם עובדים הכי טוב?

mummy

New member
כבר כמה שנים טובות שיש שם את דיאדה

מרכז להורים ותינוקות, עם מסעדה שמותאמת לזאטוטים. ממש לא המקום למצוא בו שקט וריכוז

mummy

New member
../images/Emo2.gif גם על זה את רוצה להתווכח?

לחם ארז הוא חלק מהמתחם של דיאדה שמוקדש כולו לזאטוטים, ועושה את זה שם כבר כמה שנים טובות. הנה כאן. ואני מתאפקת לא להגיד כל מה שעולה לי בראש על התגובה המיליטנטנית משהו. נראה לי מיותר, את לא חושבת?

NorthernStar

New member
כשאני ישבתי באותו לחם ארז

באחד מימי השישי, המקום היה שקט ונטוש להפליא.

עוד לפני ../images/Emo13.gif

כשהבת שלי נולדה (קיץ 2005) קיבלתי הזמנה להשתתף באיזה אירוע שם. פעם אחת הספיקה לי....

מממאיה35

New member
לחם ארז בית חנה

גם מרכז ארוחות צהריים לילדים, אבל יורת מזה - אין שם שולחנות נוחים לעבודה ואל יודעת אם יש שם אינטרנט אלחוטי. לא היתי ממליצה לעבוד שם.

mummy

New member
איפה בתל אביב?

באזור אבן גבירול יש את תולעת ספרים, ברחוב המקביל לאבן גבירול בצד השני של הכיכר. מאד שקט שם, אבל לא יודעת אם יש אינטרנט אלחוטי. סביר להניח שכן. אפשר להתקשר לשאול. בטוח לא יהיו סלולרים ויהיה שקט. בכל סניף של ארקפה יש אינטרנט אלחוטי, אם את מוכנה להצפין לרמת אביב, בזה שבמרכז שוסטר יש קומה עליונה די שקטה יחסית, אפשר להיות שם הרבה ובשקט. יש את בית הקפה שבכניסה לאוניברסיטת תל אביב. אני עבדתי שם הרבה, אבל לא יודעת אם שקט זה הגדרה טובה. יש שם המולה של בית קפה רגיל. תלוי בשעות. ועוד אפשרות ברמת אביב זה בית קפה חביב וקטן ברחוב ברודצקי קצת מאחרי קניון רמת אביב, שנקרא ביתא קפה עם אוכל מעולה, אינטרנט, חשמל ולא הרבה המולה. אם תרצי עוד המלצות, תני אזורים יותר ספציפיים מאשר "תל אביב". בהצלחה!

mummy

New member
וואלה ../images/Emo13.gif אכן רעיון מצוין. גם אני בעד.

רולאדין באבן גבירול - בקומה השנייה

חמוד שם. לא מציקים יותר מדיי ודי שקט. מצד שני, לא בטוחה שיש שם חיבור אלחוטי לאינטרנט.... אבל שווה לבדוק.

ללס1

New member
חשבתי שזו בעייה שלי../images/Emo7.gif

אז תודה על השאלה,במיוחד לאור השרשורים על ההספקים הנאים של כולם, שגרמים לי הרהורים האם אני אעמוד בזה כשיגיע הזמן ! כמו שכבר כתבו כל מקום יכול להפוך לבעייתי-לכן נראה לי שזה תלוי בהלך הרוח באותו יום ובסוג המטלה. מצאתי שקשה לי יותר לעסוק בקיראה ואני נוטה לנדוד במחשבותי (אתם מבינים שאנגלית לא שפת אם-אז רמת הריכוז צריכה להיות מקסימאלית), בעוד שמכתיבה אני נהנת יותר ולכן בבית הכי נוח לי לכתוב מול כל הניירת והמחשב. אבל אני מנסה להכנס לחדר עם כל המצרכים הדרושים לקריאה: -נס קפה - כוס מים -מסטיקים -סוכריות -וכמובן לפני כן טולה מקפלת ומכניסה מדיח כדי שלא יהיו לי תירוצים לצאת... מלבד זאת עמידה בזמנים בהחלט עושה את זה-בפסח ישבתי שבועיים עד ששלחתי את הצעת המחקר.ומאז אני לא המשכתי לעשות כלום..אולי מחר...יום טוב

תלוי..

לפעמים בבית, לפעמים בספרייה. בד"כ דד-ליין דוחק עוזר לי מאוד. משתדלת להיכנס פשוט לפוקוס ומה שעוזר לי הוא לכוון את השעון המעורר לנניח עוד שעתיים ואז אחרי שעתיים עבודה נותנת לעצמי עוד 10-15 דקות אינטרנט וכו שוב בהקצבה של שעון מעורר וחוזר חלילה.

מממאיה35

New member
תלוי מה צריך לעשות

ובכל מקרה בכל מצב של איפה אני עובדת אני מוצאת הסחות, כי אין ברירה, זה חלק מהעבודה, לא? אם אני צריכה לעשות חישובים ועיבוד נתונים - זה בשולחן שלי בחדר הסטודנטים שלנו (אי אפשר ממש ללמוד שם
) אם אני צריכה לקרוא מאמרים - זה או בחדר סטודנטים (כשאני לבד) או שאני לוקחת את כל ערימת המאמרים לחדר ישיבות שיש לנו בקומה (אם פנוי) או שאני לוקחת את כל ערימת המאמרים ולא מגיעה לפקולטה אלא הולכת לאיזה בית קפה. לכתוב - כמעט תמיד בבתי קפה, אם כי לפעמים גם בבית זה אפשרי, אבל יש משהו יותר נחמד לי בבתי קפה (הסחות ושאני לא לבד). לבדוק מבחנים ועבודות - אך ורק בבית קפה.

ghatto

New member
הרע במיעוטו הוא בבית

שבו יש לי את המקרר שליוהמיטבח שלי אם אני רעב ואת המיטה שלי אם בא לי להניח את הראש. הייתה תקופה לא מזמן שלא היה לי בית וזה היה מבאס במיוחד. עבדתי במישרד ולאט לאט הוא הפך יותר ויותר ביתי כולל גרביים מלוכלכים מתחת לשולחן וזה שבאיזשהו שלב לא יכולתי לזכור איפה הנעליים שלי.

gilgalad

New member
מממ...לא מצאתי עדיין

תלוי ביום ותלוי מה. בד"כ ספריה ממש לא הולך. או שקט מדי או רועש מדי או פשוט לא נוח. בבית יותר נוח לכתוב ולקרוא ובמעבדה בד"כ רק עבודת מעבדה.

אצלי זה כנראה קצת שונה מאצל כולכם - לי

אין אופציות. אני עובדת רק בבית. אין לי אפשרויות אחרות, מכל מיני סיבות, בעיקר טכניות. וכמו כולם - חדר העבודה והמחשב והמכתבה הם המקומות שבהם אני נודדת משולחן אח דלאחר. מוצאת לעצמי כמובן הסחות - כי אם על המחשב - אז האינטרנט והפורום פתוחים ואם על שולחן העבודה - הטלפון והנייד תמיד זמינים ואם בליל ה- אז תמיד קר לי , וזו סיבה טובה ללכת להביא כוס תה כל כמה דקות. היה שלב שקניתי לי קומקומצ'יק מיוחד לחדר העובדה, אבל בתוך שלושה ימי פעולה נשבר לו הלחצן שאחראי על הרתחת המים, וחזרתי למודל ההליכ הלמטבח... וכמו שכבר כתבו כאן - הבית תמיד מזמן מכונות כביס,ה ניקיון, ובמקרה שלי - גם הרבה דברים אחרים של עבודה... שאינה דווקא עבודת המחקר (וזה עושה את הדברים קשים יותר, כי סדר העדיפויות והדד-לים הקשיחהוא דווקא לדברים שאינם מחקר) אבל - כמו שכבר נאמר - דד-לין ומוזה הם מה שקובע אצלי. אם יש דד ליין (למשל עכישו כשאני חייבת לשאת הרצאה על פרק מהדוקטורט, כשעוד אין לי אפילו מסד נתונים לבסס עליו את ההרצאה...) המצב הוא קריטי, ואני עובדת במרץ. ומכיון שיש דדליין, ומכיון שהודעתי לעצמי שחייבים לעמוד בלו"ז - אני גם משתדלת שתהיה לי מוזה. מנתקת טלפונים, מודיעה לכולם שאני נוארא עסוקה ולא נותנת לכלום להפריע לי. אםילו לא לארוחת צהרים.

למעלה