מבטיחה לכם שאצלי זה הכי טלנובלה
אז ככה, אנחנו עושים את הסדר אצל אח של אבא שלי.
אשתו הראשונה של דוד שלי נפטרה, השנייה בגדה בו והם התגרשו ועכשיו יש לו שוב חברה (הפעם ממש ממש חמודה).
אחד מהילדים שלו הוא הומו, שלא יצא מהארון, אבל כולם יודעים. הוא אנורקטי, ובגלל זה גם לא גייסו אותו לצבא, אבל הוא עושה שירות לאומי, והוא מעולה בזה. אנחנו לאקרובים מאוד, הוא ממש נחמד ועדין, ולצערי אני בטוחה שמה שקרה לו בחים השפיע עליו לא לטובה. המשפחה שלי: |פרמידה| הורים פרודים, וזה די טרי. ככה שמדי פעם יש התקפי בכי ורגשי.
אמא נורא פולניה, שגורמת לכולם, ובעיקר לאחותי, עם בעיות האכילה (בולימיה ואנורקסיה) כל הזמן לאכול, ולהתעסק בעניין של אוכל.
גם לאמא שלי יש בעיות אכילה (בעיקר בולימיה), היא נראת כמו שלד מהלך, אבל היא מאשיהמ את הסרטן שהיה לה (וחזר), בכך שהיא כל כך רזה. אבל רובנו יודעים שזה לא נכון.
אחותי השנייה - רגשי נחיתות מטורפים, ביטחון עצמי מאוד מאוד מאוד נמוך, ועבר מלא בטיפול פסיכולוגי (לא בדיוק יודעת מה הולך שם)
אני: פרשתי מבצפר, לא מתגייסת לצבא, אין לי עתיד.. בלה בלה בלהבלה.. אהה, וגם קצת מטורפת...
סבא וסבתא. רק בשבילם אני באה לסדר! הכי מדהימים שיש. שילוב של דור השואה, העוני שהיה בשני הבתים, ואמונה בקומוניזם. מאוד משעשע.
ניצחתי את כולכם!!!!!!!!!!!!
חג שמח.