איפה אתם עושים את החג?

noname202

New member
אצל סבא וסבתא

פיו...לא כדאי שאני אתחיל, כי זה לא ייגמר כ"כ מהר..

noname202

New member
ממ..בקצרה.

ליל סדר עם הרבה יותר מדי מוזמנים: בצד של אמא - אחות של אמא מנסה לברוח כמה שיותר מהר אל ההורים של בעלה, שנותרה בהם טיפת שפיות. סבתא עם 3 בנות הדודה שלי [הן קטנות - יש להן תירוץ] בריקודים והצגות מטופשות, דוד שלי מקשיב לסבתא שלי [הוא בן 24] ועדיין מסכים להתחפש לאליהו הנביא, ארבעה אנשים שלא קשורים למשפחה ולא מכירים את הזוועות של סבתא שלי מקרוב יושבים מזועזעים לידינו, אני, אשתו של דוד שלי ואבא שלי מנסים לזרז את העניינים ולקצר את הסדר. בצד של אבא - חבורת אנשים יושבים מול שולחן, אוכלת, מספרת ושומעת בדיחות לא מצחיקות. אסון
[וזה בקצרה, לא הייתם שם - לא קלטתם את הזוועה במו עיניכם, למזלכם
]

Nimst

New member
סבתא

עם יותר מדי אנשים שלא כיף איתם. נתנחם באחותי והבנות המושלמות שלה

תמיר1991

New member
חזרתי לפני שעה../images/Emo3.gif

היה לא כ"כ נורא, למען האמת. סבתא [מצד אמא], אמא, אבא, האחים הקטנים ואני, בת-דודה שלי עם בעלה והילדות, בן-דוד שלי עם אשתו והילדה, ובהתחלה היה גם דוד שלי עם אשתו והילדים. וזו רק חצי מהמשפחה, החצי השני עם החצי השני או בחו"ל
שוב, סדר פסח הוא נחמד וזה, ואז מגיע האוכל, שובעים ולמי יש כוח לשאר. אבל נחמד, העברתי את סוף הסדר בקריאת עיתוני פסח [המוסף לחג של מעריב ממש טוב השנה] ופרשתי הביתה עוד לפני הסוף. יציאות משפחתיות של לעג או בושה? למזל, אין שום דבר, לפחות לא משהו שצף על פני השטח. אני מרוצה מהצד של אמא
תמיר.

DirtySpirit

New member
אצל הדודים[כולם הולכים לדודים|:]../images/Emo3.gif

היה נחמד, לא היו יותר מדי פאדיחות משפחתיות כאלוD:

גיל14

New member
הכי טוב היה

האגדה עם הפרסומות, מלפני 7 שנים. סיפור אמיתי: "אולמי ורסאי - אירוע מיוחד למביני עניין!"

דיידי

New member
המשפחה שלי לא כזאת מעניינת...

אבל דיברתי עם מישהו שמביא אליו בפסח 170 אנשים (!!!!!!!) יש לו 63 בני דודים!! קצת מפחיד..

הא, יצאתי החכם

מכירים את "מצה זו שאנו אוכלים על שום מה על שום.." הגרסה של אחותי: "מצה זו שאנו אוכלים משהו-משהו" כן, חכם.

the last anigma

New member
היינו בבית...

בגירסה די מצומצמת... אני, ההורים, דוד שלי, אישתו ו2 בני הדודים שלי. אישתו של דוד שלי היא מהאנשים האלה שנתפסים למשהו ומציקים לך כל הערב... אז בגלל שצחקתי קצת מהבדיחות שלה אחרי ששתיתי כוס אחת של יין היא החליטה שהשתכרתי (כל כך לא).... כדי להשתיק אותה עברתי לתירוש.. אבל זה לא עזר.. היא החליטה שאני שיכורה ולא עזר לי כל הערב....
מה שכן.. אח שלי היה חסר לי... בעע לפחות בראש השנה נהיה איתו בארה"ב....

the last anigma

New member
אה... וקיבלתי את התם ../images/Emo6.gif

ובת דודה שלי את הרשע... בלי הרבה התנגדות...

למעלה