איפה ג'קי כשצריך אותו?

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אמרת שערוץ 14 לא מבקרים את הימין, האאאא?
ואקשה, קבלללללללללל. |מאוהב|
ערוץ 14 לדעתי הוא הערוץ הכי נכון, הכי אובייקטיבי והכי אמיתי שיש.
ערוצי 12 ו13 ואיך שהם מתנהלים...
מזכירים לי את "קול הרעם מקהיר". |חיוךרחב|

Harrington

Well-known member
מנהל
לא חסרים קולות ביקורת על הממשלה בערוץ 14. הם נשמעים שם פי כמה משנשמעים קולות תומכים בערוצים הממסדיים. אבל מה שיפה כאן שכן נותנים למרואיין לסיים את דבריו. אדמקר מנסה לקטוע את בן גביר ומגל מתעקש. זה משהו שלא קיים בערוצים 'הרגילים'. אגב לדעתי מגל הגזים בתכל'ס, על אף שהתעקש על הנ"ל ולא מספיק נתן לאב"ג להסביר (או להוכיח ככל שניתן בראיון) את דבריו.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
לא חסרים קולות ביקורת על הממשלה בערוץ 14. הם נשמעים שם פי כמה משנשמעים קולות תומכים בערוצים הממסדיים. אבל מה שיפה כאן שכן נותנים למרואיין לסיים את דבריו. אדמקר מנסה לקטוע את בן גביר ומגל מתעקש. זה משהו שלא קיים בערוצים 'הרגילים'. אגב לדעתי מגל הגזים בתכל'ס, על אף שהתעקש על הנ"ל ולא מספיק נתן לאב"ג להסביר (או להוכיח ככל שניתן בראיון) את דבריו.
אני לא חושב שמגל הגזים.
מי שהגזים כאן זה דווקא בן גביר, עם כל הכבוד שאני רחשתי לו וגם רוחש למשטרה היקרה שלנו.
אבל הוא (בן גביר) נהג הפעם שלא בחוכמה.
הוא פשוט ניצל"ש את ההזדמנות כשהוא יודע שנתניהו לא יפטר אותו.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני לא חושב שמגל הגזים.
מי שהגזים כאן זה דווקא בן גביר, עם כל הכבוד שאני רחשתי לו וגם רוחש למשטרה היקרה שלנו.
אבל הוא (בן גביר) נהג הפעם שלא בחוכמה.
הוא פשוט ניצל"ש את ההזדמנות כשהוא יודע שנתניהו לא יפטר אותו.
אתה מתייחס למהות העניין ואני מתייחס למשהו אחר. מגל, על אף שבהתחלה התעקש שהמרואיין יזכה לסיים את תשובותיו וכו', בהמשך קטע אותו בחופשיות ולא ממש איפשר לו לדבר. זה מנהג ערוצי 12-13. שם המראיינים אוהבים יותר לשמוע את קולם שלהם מאשר לאפשר למרואיין להשלים משפט והדברים ידועים. הפלוס בערוץ 14 עד היום היה, ששם לא מתנהגים כך. אז אמנם אצל מגל ברור לי שזה הגיע מהלב והקישקע והוא לא סתם התלהם שם. ועדיין. כשמביאים מרואיין לאולפן אני, בתור צופה, מעוניין לשמוע דווקא את המרואיין ולא את המראיין. השאלה מי צודק בהיבט המהותי, אם אב"ג צדק או שגה במה שעשה השבוע וכו'? שאלה אחרת לחלוטין (ואגב כך נזכיר שהיו הרבה מאוד גורמים שהיה בכוחם למנוע את הבאת ביסמוט ונתניהו למשכן באותו יום. אב"ג היה רק אחד מהם, על אף שהתשקורת מתייחסת רק אליו משום מה).

evglev1

Well-known member
מנהל
אתה מתייחס למהות העניין ואני מתייחס למשהו אחר. מגל, על אף שבהתחלה התעקש שהמרואיין יזכה לסיים את תשובותיו וכו', בהמשך קטע אותו בחופשיות ולא ממש איפשר לו לדבר. זה מנהג ערוצי 12-13. שם המראיינים אוהבים יותר לשמוע את קולם שלהם מאשר לאפשר למרואיין להשלים משפט והדברים ידועים. הפלוס בערוץ 14 עד היום היה, ששם לא מתנהגים כך. אז אמנם אצל מגל ברור לי שזה הגיע מהלב והקישקע והוא לא סתם התלהם שם. ועדיין. כשמביאים מרואיין לאולפן אני, בתור צופה, מעוניין לשמוע דווקא את המרואיין ולא את המראיין. השאלה מי צודק בהיבט המהותי, אם אב"ג צדק או שגה במה שעשה השבוע וכו'? שאלה אחרת לחלוטין (ואגב כך נזכיר שהיו הרבה מאוד גורמים שהיה בכוחם למנוע את הבאת ביסמוט ונתניהו למשכן באותו יום. אב"ג היה רק אחד מהם, על אף שהתשקורת מתייחסת רק אליו משום מה).
לאופוזיציה יש אינטרס לנצח גם בשביל היוקרה וגם בשביל לסכל את יוזמות הממשלה, והקואליציה כשהייתה אופוזיציה לא התחשבה בשירלי פינטו שהייתה לאחר לידה וכדי לעבור את ההצבעה היה צריך להביא אותה מחדר לידות גם אז. בן גביר הוא חבר קואליציה ובמיוחד כפי שראינו בממשלת ביבי-גנץ תקציב יכול להיות הסיבה לנפילת ממשלה שבן גביר אמור לרצות לשמר.

Harrington

Well-known member
מנהל
לאופוזיציה יש אינטרס לנצח גם בשביל היוקרה וגם בשביל לסכל את יוזמות הממשלה, והקואליציה כשהייתה אופוזיציה לא התחשבה בשירלי פינטו שהייתה לאחר לידה וכדי לעבור את ההצבעה היה צריך להביא אותה מחדר לידות גם אז. בן גביר הוא חבר קואליציה ובמיוחד כפי שראינו בממשלת ביבי-גנץ תקציב יכול להיות הסיבה לנפילת ממשלה שבן גביר אמור לרצות לשמר.
סליחה על שאלת הכפירה, אבל משהו מכל זה קשור איכשהו לדברי?

Harrington

Well-known member
מנהל
חשבתי שכשדיברת על גורמים שיכלו למנוע מצב שבועז ביסמוט צריך לקום משבעה וביבי לבוא בזמן החלמה לאחר ניתוח התכוונת לאופוזיציה.
לא, ממש לא. התכוונתי לשלל הגורמים הנוספים בקואליציה, פשוט כי מעניין שהתקשורת מדברת רק על אב"ג בעוד שכאמור, הוא רחוק מלהיות היחיד בענין. אמנם גם האופוזיציה יכלה למנוע זאת כמובן, אבל לא לכך התכוונתי הפעם.

אלפיני

Well-known member

:ROFLMAO:

בן גביר הפך קוץ בתחת בהצבעות שלו בכנסת ומתנהל כאופוזיציונר.
לכן הצרצרים קיבלו הוראה מלמעלה להתחיל לתקוף אותו.

לא אובייקטיבי ולא נעלים.

פרבדה בשירות הבוס!

ובמאמר מוסגר - כפי שאמרו בזמנו על מלחמת אירן-עירק : אני מאחל הצלחה לשני הצדדים.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
:ROFLMAO:

בן גביר הפך קוץ בתחת בהצבעות שלו בכנסת ומתנהל כאופוזיציונר.
לכן הצרצרים קיבלו הוראה מלמעלה להתחיל לתקוף אותו.

לא אובייקטיבי ולא נעלים.

פרבדה בשירות הבוס!

ובמאמר מוסגר - כפי שאמרו בזמנו על מלחמת אירן-עירק : אני מאחל הצלחה לשני הצדדים.
תגיד, איך קרה שהפכנו להיות כל כך מנוגדים?
הרי אתה יצאת מהרחם של חווה אמנו
וגם אני יצאתי מהרחם שלה.
אתה היית במעמד קבלת התורה בהר סיני
וגם אני הייתי שם.
אז מה קרה בדרך?
למה הפכתם להיות כל כך בלתי נסבלים? |חיוךרחב|

ולענינינו...
בערוצי התקשורת שלכם לא יעלה על הדעת שמאן דהו יתקוף את הדיפסטייט.
כי הוא מייד ימצא את עצמו מחוסר עבודה.
וכשאני מראה לכם כיצד אצלנו אין דברים כאלה, אתה מדבר על "צרצרים"?

אלפיני

Well-known member
הרי אתה יצאת מהרחם של חווה אמנו
יצאתי מהרחם של חנה אמי:p
אז מה קרה בדרך?
אין לי מושג היכן הר סיני בכלל כי הוייז התנכ"י מריץ אותי להרבה מאוד אתרים שונים.
אתה היית במעמד קבלת התורה בהר סיני
אין צילום סמראטפון של המאורע אז ממש אינני יודע.

למה הפכתם להיות כל כך בלתי נסבלים? |חיוךרחב|
כנ"ל.

ערוצי התקשורת שלכם לא יעלה על הדעת שמאן דהו יתקוף את הדיפסטייט.
מה אתה אומר?
אנחנו באופוזיציה. OPPOSE. נגד. אין לנו תפקיד ביצועי בממשלה כרגע. וביקורת הייתה גם הייתה וגם יש. כל הזמן טוענים כלפי גנץ ולפיד שהם נחמדים מדי עם ממשלת הזבל. ואנשים נשארים בתפקידם.. תתפלא.

אגב, החבר שלך קרעי עלה על רעיון חדש, לקחת כסף מערוץ ציבורי 11 על מנת לממן ערוץ פרטי - 14 . לא סתם צרצרים. צרצרים עם מימון שמנסים לפתור אותם מתשלום אגרות.

Harrington

Well-known member
מנהל
החבר שלך קרעי עלה על רעיון חדש, לקחת כסף מערוץ ציבורי 11 על מנת לממן ערוץ פרטי - 14 .
לא נכנס לדיון ביניכם, אך רק נציין לטובת הקוראים שאוהבים את האמת, העובדות והמציאות, שמדובר בערוצים 12-13 בדיוק באותה מידה שמדובר בערוץ 14.

שמחתי לעזור.

אלפיני

Well-known member
לא נכנס לדיון ביניכם, אך רק נציין לטובת הקוראים שאוהבים את האמת, העובדות והמציאות, שמדובר בערוצים 12-13 בדיוק באותה מידה שמדובר בערוץ 14.

שמחתי לעזור.
לטובת הקוראים ציין את כל מה שנכתב. הכוונה הראשונית הייתה לצ'פר את ערוץ 14 בלבד. אבל ביטן, שהוא קצת יותר אינטליגנט פוליטית מקרעי חשש ובצדק מעתירה צודקת לבג"צ.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
יצאתי מהרחם של חנה אמי:p

אין לי מושג היכן הר סיני בכלל כי הוייז התנכ"י מריץ אותי להרבה מאוד אתרים שונים.

אין צילום סמראטפון של המאורע אז ממש אינני יודע.

כנ"ל.

מה אתה אומר?
אנחנו באופוזיציה. OPPOSE. נגד. אין לנו תפקיד ביצועי בממשלה כרגע. וביקורת הייתה גם הייתה וגם יש. כל הזמן טוענים כלפי גנץ ולפיד שהם נחמדים מדי עם ממשלת הזבל. ואנשים נשארים בתפקידם.. תתפלא.

אגב, החבר שלך קרעי עלה על רעיון חדש, לקחת כסף מערוץ ציבורי 11 על מנת לממן ערוץ פרטי - 14 . לא סתם צרצרים. צרצרים עם מימון שמנסים לפתור אותם מתשלום אגרות.
תראה, דבר אחד הוא ברור לכולם.
הרייטינג של ערוץ 14 עלה לאחרונה פלאים.
ואם תרצה לדעת למה..
אז הנה לך.
הגרף המדהים שמראה: שני עשורים של צניחה בחדשות בטלוויזיה - וואלה ברנז'ה
אתה מבין?
הציבור הישראלי ברוך ה', הוא אינו מטומטם.
הוא מבין שהוליכו אותו שולל, הוא רואה את הסרחונות והלכלוכים.
אגב, מה עם "הגנב מבגדד"? (הבנשל) מזכירים את המקרה המביש בערוצים שלכם?
זה החינוך שהילד הזה קיבל בבית? |פנים|

אלפיני

Well-known member
תראה, דבר אחד הוא ברור לכולם.
הרייטינג של ערוץ 14 עלה לאחרונה פלאים.
ואם תרצה לדעת למה..
אז הנה לך.
הגרף המדהים שמראה: שני עשורים של צניחה בחדשות בטלוויזיה - וואלה ברנז'ה
אתה מבין?
הציבור הישראלי ברוך ה', הוא אינו מטומטם.
הוא מבין שהוליכו אותו שולל, הוא רואה את הסרחונות והלכלוכים.
אגב, מה עם "הגנב מבגדד"? (הבנשל) מזכירים את המקרה המביש בערוצים שלכם?
זה החינוך שהילד הזה קיבל בבית? |פנים|
ברור שיש ירידה לערוצים המסחריים. אינטרנט, רשתות חברתיות, יו טיוב, ועוד הרבה אמצעים אחרים , פלוס ציבורים שלא מתעניינים בתוכן ריאליטי מורידים את אחוזי הצפייה באופן כללי. גם התרעלה של ביבי בחסות מפלגתית/ממשלתית פונה לרשתות חברתיות .

אבל ערוץ תעמולת הצרצרים הוא לכאורה שחקן חדשות ללא הפקות. וללא הזרמות ממשלתיות הנחוצות לו כמו ויאגרה הוא אינו מתרומם והבעלים מפסיד. עליות וירידות.

כתבה להלן. https://www.the7eye.org.il/528739

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
ברור שיש ירידה לערוצים המסחריים. אינטרנט, רשתות חברתיות, יו טיוב, ועוד הרבה אמצעים אחרים , פלוס ציבורים שלא מתעניינים בתוכן ריאליטי מורידים את אחוזי הצפייה באופן כללי. גם התרעלה של ביבי בחסות מפלגתית/ממשלתית פונה לרשתות חברתיות .

אבל ערוץ תעמולת הצרצרים הוא לכאורה שחקן חדשות ללא הפקות. וללא הזרמות ממשלתיות הנחוצות לו כמו ויאגרה הוא אינו מתרומם והבעלים מפסיד. עליות וירידות.

כתבה להלן. https://www.the7eye.org.il/528739
אתה מביא כתבה מלפני 3 חודשים???
מישהו יודע מה יקרה כאן בעוד רבע שעה?
אנחנו חיים במציאות שונה ומשונה
בכל רגע נתון הכל יכול לקרות והכל יכול להתהפך.

לגבי הערוץ הנחוץ.(14)
אני מנסה להיזכר טרם הופעת הערוץ הזה
ומבין כמה חרא ערוצי השמאל האכילו אותנו.
אבל הם הגישו לנו את החרא בתוך נייר צלופן.

evglev1

Well-known member
מנהל
וראית כיצד אכלנו אותה עקב המדיניות הימנית הטיפשית הזו להמשיך עם הבלגן בהנהגה הפלסטינית דרך הפרד ומשול.
כאילו שהשמאל תמך בכיבוש עזה מהחמאס ומסירתה לאבו מאזן. וגם אם היה תומך, הציבור הישראלי לא היה מקבל שחיילים יהרגו בשביל אבו מאזן.

evglev1

Well-known member
מנהל
טוענים שלא מבקרים את ביבי, אם תוקפים את בן גביר על זה שהוא עושה לביבי בעיות ולוחץ עליו זה עוד יותר מוכיח שמדובר בערוץ תעמולה של ביבי. הרי עוד בגלגול של ערוץ 20, וכשבנט עוד היה בבית היהודי, ברוב הוויכוחים בין ביבי לבנט כשבנט ניסה למשוך את ביבי ימינה, ערוץ 20 הגן על ביבי ותקף את בנט.

למעלה