איפה ג'קי כשצריך אותו?

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
טוענים שלא מבקרים את ביבי, אם תוקפים את בן גביר על זה שהוא עושה לביבי בעיות ולוחץ עליו זה עוד יותר מוכיח שמדובר בערוץ תעמולה של ביבי. הרי עוד בגלגול של ערוץ 20, וכשבנט עוד היה בבית היהודי, ברוב הוויכוחים בין ביבי לבנט כשבנט ניסה למשוך את ביבי ימינה, ערוץ 20 הגן על ביבי ותקף את בנט.
מתי סופסוף תבין
שאין שום קשר בין בנט לבית היהודי.
ברגע שהוא עשה שותפות עם מנסור עבאס שם זה נגמר.
הבית היהודי הקיא אותו מתוכו.
וכולנו עד היום לא מפסיקים להקיא מהגועל.

evglev1

Well-known member
מנהל
מתי סופסוף תבין
שאין שום קשר בין בנט לבית היהודי.
ברגע שהוא עשה שותפות עם מנסור עבאס שם זה נגמר.
הבית היהודי הקיא אותו מתוכו.
וכולנו עד היום לא מפסיקים להקיא מהגועל.
אני מדבר על העבר כשעוד היה ערוץ 20 והבית היהודי ובנט היה סמן ימני בממשלת ביבי בכנסת ה-20. בכנסת ה-20, ערוץ 20 הגן על ביבי מביקורת מימין מצד בנט וליברמן שרי החינוך והביטחון בממשלתו ועכשיו ערוץ 14 מגן על ביבי מביקורת של בן גביר מימין. מעולם נטען שהערוץ לא מבקר את הימין, כשיש וויכוח בימין בין ביבי לבן גביר, גם מי שימני לא יכול להיות נייטראלי ולא לתמוך באחד הצדדים. הטענה שערוץ 14 לא מבקר את ביבי ומגן על ביבי מביקורת הן מימין והן משמאל. וזה נכון לפחות לגבי ינון מגל ויעקב ברדוגו גם אם הקדוש ברוך הוא יחזור לדבר אלינו ויגיד שביבי טועה, ינון מגל ויעקב ברדוגו יסבירו שהקדוש ברוך הוא טועה וביבי צודק.

אמרת שערוץ 14 לא מבקרים את הימין, האאאא?
ואקשה, קבלללללללללל. |מאוהב|
ערוץ 14 לדעתי הוא הערוץ הכי נכון, הכי אובייקטיבי והכי אמיתי שיש.
ערוצי 12 ו13 ואיך שהם מתנהלים...
מזכירים לי את "קול הרעם מקהיר". |חיוךרחב|
ערוץ 14 הוא ביביסטי לא ימני.

ריקי זו אני

Well-known member
אנשי שמאל מובהקים, רל"בים למינהם... שברי לך שאין להם בשלט לא את הספרה 4 ולא את הספרה 1... יודעים בדיוק מה ומי בערוץ החורג. ואני מבינה אותם... בהחלט.
נתחיל ביחס של ערוצי התבהלה למשל... למחירים שמרקיעים שחקים של המשקאות הקלים... הרי מה? הכתבת הנכבדת שמראה לנו מראה רציני, מסוגלת להגיד אות אחת... לא מילה כנגד בעל הבית שלה???
אז נכון... הכי קל להתנער ולדבר על ה'שופרות של ביבי'... ככה זה נח, וכך החברה הקרובה... לא תחשוד.
בערוץ אחר או באותו ערוץ ישנו פרשן מאוד... מאוד מכובד. מאוד מכובד... נו? אז הוא בכל מילה שלו טועה. לא מצליח חודשים לפגוע בתחזית שלו...
נו? אז הערוץ יספר לצופיו שהם אידיוטים שימושיים?
אז מתברר שיותר ויותר גונבים הצצה... ועוד הצצה...

Harrington

Well-known member
מנהל
באותו ערוץ ישנו פרשן מאוד... מאוד מכובד. מאוד מכובד... נו? אז הוא בכל מילה שלו טועה. לא מצליח חודשים לפגוע בתחזית שלו...
אם מישהו יבדוק פעם את רמת נכונות הפרשנויות והתחזיות של הפרשנים, הוא יפסיק כנראה לצרוך תקשורת על אתר :). אבל תכל'ס כולם מקשיבים ואף אחד לא בודק, וכך נוצרים לך פרשני תקשורת, חלקם יוגדר מתישהו כ"בכירים", על אף שהבנתם בפוליטיקה ובכלל לרבות בנושא שהם בעצמם מסקרים, אפסית עד לא קיימת כלל.

evglev1

Well-known member
מנהל
אם מישהו יבדוק פעם את רמת נכונות הפרשנויות והתחזיות של הפרשנים, הוא יפסיק כנראה לצרוך תקשורת על אתר :). אבל תכל'ס כולם מקשיבים ואף אחד לא בודק, וכך נוצרים לך פרשני תקשורת, חלקם יוגדר מתישהו כ"בכירים", על אף שהבנתם בפוליטיקה ובכלל לרבות בנושא שהם בעצמם מסקרים, אפסית עד לא קיימת כלל.
כן במיוחד השיטה שלדבר על מקורבים, מקורות יודעי דבר, גורמים בלשכה וכדומה שזה מקורות שאי אפשר לבדוק ואפשר למסור כל דבר בשמם.

למעלה