איפה הבושה?

choco2602

New member
איפה הבושה?

לפעמים אני לא מאמינה שכל הדברים האלו בכלל אמיתיים.
אני מדברת על דבי. אישה לא צעירה, אמא לילדים שפשוט לא יודעת להתנהג ובטוחה שהיא שיא השלמות.
היא נוגעת בכל דבר אפשרי (תחת של ברזילאיות, אתמול כמעט נגעה בחזה של מישהי, נגעה גם בחזה של מישהי באיזו משימה, שרירים של גברים) בקיצור היא לא יודעת למתוח גבולות. לא נראה לי הגיוני להגיע למישהו/מישהי ולגעת בהם. גם אם הם משתפים פעולה עם המירוץ. יש אנשים שהיו קוראים לזה הטרדה..
בגלל שדנה כבר רגילה היא שולחת את אמא שלה "לכי תעשי לו עיניים". נראה לי שזאת אמא שמתמשת בבת שלה בתור wingman.
אני כבר לא מזעזעת משום דבר שהיא תעשה אבל פשוט אין לה גבולות. נראה לי שאם היא תצטרך לשכב עם מישהו בשביל לעבור משימה מהר גם את זה היא תעשה.
וזה אחרי שמתעלמים לגמרי מהבכי והיללות הבלתי פוסקים, הקול הצרוד והמפחיד שלה, והיחס לבת שלה.

הלוואי שהייתי יכולה להאמין בדמות שהיא משחקת ולא במי שהיא באמת אבל לצערי יצא לי להתקל באנשים דומים..

מילפית עד שהיא פותחת את הפה ואז...

הרעיון לשחייה בסביבת עמלצים נשמע כנסיון עם אחוזי הישרדות גבוהים יותר, שבת שלום!

retard boi

New member
היא די ממוצעת מראה

אני לא מבין את השיווק המוזר הזה שלה. זה שהיא דחפה טונות של סיליקון לציצי ושמה כמות לא פרופרוציונלית של איפור לא הופך אותה לאשה מושכת, נאה או נראית צעירה לגילה. חוסר מודעות עצמית לא מפחית לה אוטומטית עשור בגיל. אני אפילו אקצין ואגיד שאם הייתי נתקל בה ברחוב הייתי נותן לה חמישים פלוס.

אתה באמת חושב שהיא מילפית...?

אני חייב לשאול אם אתה יודע מה ראשי התיבות של מלפית או שאתה חושב שכל אמא מעל גיל 40 (עם פחות גבולות מהנורמה) עונה להגדרה...?

kobit11

New member
התחלתי לחשוב שכל הרצח אופי הזה שעושים לה

בפורום, הוא בעצם תוצאה של קנאה על כך שהיא חיה טוב.

choco2602

New member
לא בעיני..

אני לא רואה סיבה לקנא בבן אדם עצוב וממורמר, שכל היום בוכה ומיילל..

choco2602

New member
מה בדיוק?

הקול הערב? השיער של העורב? או האודם הזה שמשלים את מראה קרואלה אם רק הייתה לה מקטרת?
או אולי זה שהיא נמרחת על כל דבר עם דופק?
היא אמורה להראות טוב בשביל שתקרא לה ככה לא? אז מה בגלל שהיא לא שמנה היא אוטומטית נראית טוב? זהו? או שמספיק שהיא אמא ויש לה דופק?

choco2602

New member
כל אחת יכולה לעשות ניתוח

החוכמה זה להסתדר עם הנתונים הטבעיים ולהראות טוב.
ויש נשים בגילה שנראות פי מליון יותר טוב אני לא מבינה איך אתה בכלל קורא לדבר הזה "נראית טוב"

כנראה שאתה ילד אם אתה לא מכיר את רייקל וולש

כי רייקל ולש היא רייקל וולשhttps://www.google.co.il/search?q=%D7%A8%D7%90%D7%A7%D7%9C+%D7%95%D7%95%D7%9C%D7%A9&bav=on.2,or.r_qf.&biw=1024&bih=682&bvm=pv.xjs.s.en_US.MpiVkF51mpA.O&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=qTP0UZ78AsKUtQbOuYHYCA

choco2602

New member
אם היית טורח לבדוק היית רואה שאני בת..

נמשיך מזה שהיא נולדה בשנת 1940. קטנה מסבתא שלי ב7 שנים. למה אני אמורה להכיר מישהי שנולדה כשסבתא שלי הייתה בכיתה א'?

Mידאס

New member
איכס!

אורזיגל

New member
אשה דוחה

לא ברור איך דנה שרדה בחיים בכלל (לא במירוץ), בטח לא בזכות אמא שלה.

למעלה