איפה הבושה?

choco2602

New member
גם את שולחת את אמא שלך לפתות גברים?

לעשות להם עיניים? להשכיב אותם? נראה לך סביר?
אם כן צר לי על החינוך הנוראי שקיבלת.
איכס, פשוט גועל נפש מה שהיא עושה, ואני בהלם שבכלל כתבת דבר כזה.

אני לא מסתירה ושומרת לעצמי אני פשוט לא רוצה להמרח על כל דבר ולמכור את הגוף שלי תמורת משימות.
ילדותית? היא התכופפה להבליט את החזה וגנחה כדי לשכנע את האופנוען שתנצח אותו בהורדת ידיים.

אני לא חושבת שאת מבינה בכלל על מה את מדברת..

Mידאס

New member
בכל בסדר, באמת

זה אחלה להיות מיני, אחרי הכל אנחנו יצורים מיניים, אבל לפעמים צריך לדעת למתוח גבול, והאישה הזו לא יודעת גבול מהו.

יש הבדל בין לפלרטט/להימרח על גברים כשאת לבד, בבילוי עם חברות וכו', לבין להימרח על כל דבר עם בולבול ליד הבת שלך(!) ובפריים טיים הישראלי. יש נורמות חברתיות שהיא פשוט לא מודעת לקיומן, או שהיא במופגן בוחרת להתעלם מהן. לא לחינם היא מצטיירת כפי שהיא מצטיירת. ממש הזונה מבבל.

בגלל זה ההפקה בחרה בה!

כי היא ידעה שהיא המונית, שונה והרבה אנשים כולל אני וחברי הפורום פה שקשה להם לראות אחת כמוה בטליוויזיה. וההפקה ידעה שדבי תעורר הדים ודיונים בפורום פה ובכלל בין אנשים

וככה חברים עושים טליוויזיה, פשוט דואגים לעורר באז כדי שהרייטינג יעלה...

Lepton

New member
נכון, אבל לא זו היתה השאלה

ברור למה ההפקה בחרה בה, השאלה היא איך בכלל ייתכן שקיים אדם כזה.

אני לא רואה את "האח הגדול"

אבל השנה, משום מה, הסתקרנתי לראות מי נכנס לבית. אז ראיתי את הפרק הראשון. טוב, לא את כולו, אבל מספיק בשביל להבין אילו טיפוסים נכנסו לשם. אני עוד זוכרת, ועד היום אני שואלת את עצמי למה הייתי צריכה להיחשף לזה, את הממציא הזה שהסביר על המצאותיו ולא התייבש לגרבץ מול המצלמה... אז עם כל מגרעות דבי, מסתבר שיש טיפוסים מוזרים יותר ממנה....

למעלה