נצל"ש %#%#$#@W הבגרות בימאות מעשית שלי הלכה... חחחחח
A Another Perfect Day New member 18/5/06 #15 ../images/Emo79.gifנצל"ש!!$#@@%^%@B% הבגרות שלי במתמטיקה [סוג של>] הלכה
L LiLdon New member 18/5/06 #17 נצל"ש!!@#$#%^@#$$&^GU& הבגרות שלי באדריכלות ... הלכה. אבל מזה הלכה.(!) הלכה קאפוט. DDDDD:::::::: מצחיק.
נצל"ש!!@#$#%^@#$$&^GU& הבגרות שלי באדריכלות ... הלכה. אבל מזה הלכה.(!) הלכה קאפוט. DDDDD:::::::: מצחיק.
L LiLdon New member 19/5/06 #42 עשיתי.הגשתי ריק \: איכס. לא יודעת כלום בחרא הזה. גם כן מדרגות. גם כן מלך הסלע..
נ ניו יורק רפיח New member 19/5/06 #24 נצל"ש!!@#$#%^@#$$&^GU& אין לי מגן באלקטרוניקה כאילו יש אבל אי אפשר לקרוא לזה מגן למה למה יש מחשבים אוף
נצל"ש!!@#$#%^@#$$&^GU& אין לי מגן באלקטרוניקה כאילו יש אבל אי אפשר לקרוא לזה מגן למה למה יש מחשבים אוף
א אסי סרחנה בנשמה New member 18/5/06 #19 נצל"ש!!!ש$%@#%#^$%^%@ו$^../images/Emo194.gif המגן במנהל וכלכלה הלך טוב
H Hezi The One New member 19/5/06 #26 נצל"ש:O קיבלתי 100 בבגרות בע"פ בעררבית עכשיו מחכים לתוצאות מתכונת^^
B B a m b o o k New member 19/5/06 #36 חח גמני... יש שיעורים שאני באה ויש שאני לא... כי לפעמים זה נראה לה קצת חשוד שיותר מחצי מהכיתה לא באות...
חח גמני... יש שיעורים שאני באה ויש שאני לא... כי לפעמים זה נראה לה קצת חשוד שיותר מחצי מהכיתה לא באות...
ס ס ט י י ק New member 19/5/06 #37 המורה שלי הייתה שמחה אם הייתי עושה את המבחן בכלל>< ערבית זה זוועתי
L LiLdon New member 19/5/06 #39 חח אביק, זה מזכיר לי.. מורה:"ויאמר אלוהים.." את:אבי הרגת אותי. הוי. נוסטלגיה מכה בי. (אווצ'.זה כאב.כלבה.)
חח אביק, זה מזכיר לי.. מורה:"ויאמר אלוהים.." את:אבי הרגת אותי. הוי. נוסטלגיה מכה בי. (אווצ'.זה כאב.כלבה.)