איפה הבנים הרומנטיים??????

lioritaaa

New member
איפה הבנים הרומנטיים??????

פרסמתי את זה בעוד כמה מקומות ...ובכן, איפה הם???? האם הם קיימים בכלל? כי אני מתחילה לאבד תקווה באופן רציני בקצב הזה אני אמשך לבנות המין היפה :\ אולי כי הכרתי את האנשים הלא נכונים אולי כי אני מוקפת בערסים ובדומיהם אולי גם מפני שקשה לי לתת אמון אולי מפני שלא בא לי להיפגע שוב [לאו דווקא בתחום הרומנטי..] אבל בשורה התחתונה זה מה שאני רואה: גברים מאצ'ואיסטים, משחקים אותה גבררים-גברים, פרימיטיביים, מחפשים רק דבר אחד וזה רק מה שמעניין אותם/בעיקר, אני הכי לא מאמינה בהכללות אבל זה מה שאני רואה שצובר תאוצה יותר ויותר ויש יותר כאלה.....:\ איפה הגברים הרומנטיים הרגישים העדינים הרכים הפגיעים האמיתים הנאמנים, יש חיה כזאת או שבסופו של דבר כל אלו מסיימים ביציאה מהארון? :\ כלומר באמת יש כאלה או שאין, זתומרת שהגברים ביסודם לעולם לא יהיו כאלה ,תמיד זה עובדתי ,אני מחפשת משהו שלא נמצא? [כאמור רק בקרב הומוסקסואליים אם כבר] או שאני לא מודעת לכך שכן יש גברים כאלה? מה דעתכם? אני מיואשת

mass

New member
אם..

בכיתי בשבועיים האחרונים יותר מ20 פעם, זה הופך אותי לכזה???

mass

New member
בבסיס שלי חושבים שאני הומו

בגלל שבאתי ליום ספורט בספידו. לא בגלל שבכיתי. D:

Dark Muse

New member
את בת 18, תתבגרי...

ההודעה שלך נשמעת כמו אוי יוי יוי!!!! באמת, בנים ובנות, מספיק כבר לבכות איפה ואיפה כל הטוב שבעולם. זה נמצא וזה קיים וצריך פשוט סבלנות, זמן ומזל! אם יוצא לך לצאת עם כל הסתומים וכל המניאקים אז אולי תעשי לעצמך מסקנות. והומואים אגב, לא בהכרח רגישים וסימפטים כמו שאת חושבת. את חושבת שבקהילה שם אין לכלוך?

מיטללל

New member
תגובה לא לעניין ../images/Emo31.gif

להבא הודעות מזלזלות, מסוג זה, יימחקו וחבל. אני לא חושבת שאתה היית אוהב לקבל תגובות שכאלה, לאחר שאתה היית כותב על בעיה/מצב רוח שיש לך...

Dark Muse

New member
אני לא הייתי כותב שטויות לפחות...

"איפה כל הבנות הנורמליות" וכו'... מעיד לטעמי על חוסר בגרות.

צודק בהחלט..!!

מה גם שבשביל להגיע אל היעד צריך לעבור כמה אפסים בדרך.. יש כאלה שהדרך שלהם ארוכה ויש כאלה שפחות... כמו שמרת צריך זמן ומזל!

נועם m

New member
הם קיימים...

בדמיון שלך... ולא כי אין גברים שהם רגישים/ עדינים/ נחמדים/ מה זה לא יהיה, אלא כי כמו שאת נשמעת- את מחפשת שלמות. נראה לי שאת מקצינה את "הגבר הרומנטי" שלך יותר מדי- הרי יכול להיות מישהו שיהיה לו הכי אכפת ממך בעולם, והוא עדיין לא יפרוץ בבכי כשהוא יראה את אמא של במבי מתה... מעבר לכך- יכול להיות שאת פשוט מסתובבת עם האנשים ה"לא נכונים", מופרך ככל שזה ישמע. אני לא חושבת שאי פעם יצאתי עם "גברים-גברים פרימיטיביים ומצ'ואיסטים", ואין לי אף ידיד שאני יכולה להגיד שהוא מתקרב בכלל לטיפוס שאת מציגה פה (וגם אף אחד מהם לא הומו, עד כמה שידוע לי...). אז אולי הגיע הזמן לעשות חושבים עם עצמך ולברר איך את תמיד מוצאת את עצמך עם טיפוסים כאלה.

lioritaaa

New member
לא הבנת אותי....אין קשר שיבכה מכל

שטות..:| מצטערת לא הצלחתי להעביר את עצמי טוב

Dark Muse

New member
זה נשמע כאילו במילים עדינות

שהיית שימוש לצרכים מינים, ואז זרקו אותך.

הגזמת...

וזה שנפגעת בעבר לא אומר שאת צריכה להכליל על כולם... וחוץ מזה לפעמים.. את צריכה להכיר את הבן אדם כדי שהוא יפתח בפנייך ויראה לך כמה רומנטי רגיש וכל הבלה בלה הזה... וקיצור יהיה בסדר אל ייאוש... ורק שתביני הומו=בן אדם עם בעיה בראש...

mandanah

New member
הגברים הרבה יותר רומנטיים מהנשים

וזאת עובדה. כל הסקרים מראים שהדברים העיקריים שמעניינים נשים בבחירת בן זוג קבוע הם כספו, מקצועו ומעמדו. לעומת זאת מה שמעניין את הגברים הם דברים שהם חלק מהאישה ולא חלק מארנקה: ישבנה, החזה, הסקס, וכו'. בשאר הדברים אנו די דומים- גם גברים וגם נשים אוהבים בני זוג חכמים, בעלי חוש הומור וכו'. הייתי אומר שהעניין שהנשים מגלות בכסף ובמעמד הופך אותן ללא ספק להרבה פחות רומנטיות מהגברים. אלה פשוט אינטרסים

למעלה