איפה הבנים הרומנטיים??????

mandanah

New member
משיכה מינית רומנטית יותר

ממשיכה פיננסית....לדעת רוב בני האנוש לפחות

זה לא ההגדרה אצלי לרומנטיקה..

ברומנטיקה מה שחשוב זה הרגש והנשמה, ופחות הפיזי-ממשי.. רומנטי זה נגיד להתאהב במישהו שהוא מקסים ומצחיק וחכם אבל לא נראה הכי שבעולם.. רומנטי זה לשלוח פרחים ושוקולד סתם ככה.. וכו'

זה אולי נכון ואולי לא

אבל אין בכלל מה להסתמך על סקרים.. אני עצמי הייתי סוקרת בחברת סקרים ואני יודעת איך כל הסקרים האלה מתנהלים -> לא שווים כלום ולא משקפים את המציאות!

איפה הם?!

בואנה יא חוצפנית. בעצם כלכן חוצפניות. איפה הם? הם פה, בכל מקום, אי אפשר שלא לראות אותם. הבעייה שלכן, שאתן נמשכות לאותם "כוסונים", כאלה שינקו סטרואידים מאמא שלהם, נראים כמו דוגמן שאין לי מושג למה בלייזר מפרסמים כאלה תמונות, אותם אנשים הם מאנייקים, רוצים רק לזיין ולזרוק, יש להם את אותו ביטחון עצמי גבוה שמאפשר להם להתחיל אתכן, ככה שבעצם אותו רומנטיקן חסר תקנה הוא בעצם אותו ידיד שלך שאת מכנה אותו "חמוד", או משהו מתקתק ומחליא כמו "נפש תאומה". אז אם לשנייה תפתחו את העיניים ותחפשו טוב, תראו את אותו גבר חלומותיכן, רק מחכה להזדמנות להוכיח כמה שהוא אוהב.

או! שלום!

הא לא... סתם הייתי באיזה מלחמה

עכשיו חזרתי קצת לצלויזיציה (או איך שכותבים את זה). וכן, אני מניח שאת מסכימה.

טוב שחזרת.. ../images/Emo24.gif

בכללי אני מסכימה איתך שיש בנות כאלה.. לא כולן.. אני כבר מצאתי את גבר החלומות שלי.

מיטללל

New member
עזוב אותם, איפה אתה היית?!

שאלה רטורית קראתי את התגובה שלך לדקלה
חסרת פה, באמת מה שלומך? אתה תשתחרר מתישהו? (אההה. וההודעה שכתבת דיי מעפנה. כולנו חוצפניות? כולנו שואפות למניאק הזרקן? כולנו מנצלות ידידים שלנו?
)

באמת מזמן לא כתבת... ../images/Emo70.gif

ואני לא מסכימה, אנחנו רוצות רומנטיקנים כוסונים

אתן הבנות הרסתם את הגברים הרומנטיים

כמה פעמים שמעתי את המשפט אתה יותר מדי טוב בשבילי אני צריכה מישהו שיהיה קצת מניאק שבא לי להקיא לפי מה שראיתי עד עכשיו תדרוך על בחורה תשפיל אותה תשים עלייה קצוץ והיא תרדוף אחרייך כמו כלבה תהיה נחמד אלייה תקנה לה תעשה לה היא תדרוך עלייך ככה זה מה לעשות שאני כזה ולא יכול להיות מניאק לבן אדם וזה קרה לי כמה פעמים שיצאתי על בחורות שהכרתי ופתאום הם יותר רוצות

Zoharrr

New member
זה לא נכון...לא כולן ככה!

חבר שלי כל הזמן מתקשר אליי להגיד שהוא אוהב אותי,וקונה לי דברים יפים ומשקיע בי,וככה הוא היה מההתחלה והוא מקבל את אותו יחס. בנות שאוהבות שמתייחסים אליהן חרא...אני לא יודעת אם הן ילדותיות או סתם...מזוכיסטיות.

לא נכון ../images/Emo10.gif

לא כולן ככה.. אל תכליל כי זה לא יפה... אני לא סובלת שבן תופס עלי פוזה... או דאווינר... בא לי להעיף את הבנים האלה לעזה.. אלה שחושבים שבגלל היופי החיצוני שלהם מותר להם הכל... ואלה שחושבים שגם אם הם יתנהגו חרא לבת.. היא תרדוף אחריהם... בגלל המראה... איכ!!
אני לא סובלת בנים כאלה... וחוצמזה... תאמין לי שלא חסר גברים שמתנהגים בצורה הזו שהגדרת - את יותר מדי טובה בשבילי אני צריך מישהי שתהיה קצת מניאקית ואם אפשר להוסיף: "ושתשחק איתי משחקי כבוד ושלא תתן יותר מידי ושתהיה קשה להשגה כי אני אוהב אתגרים.." תאמין לי שלא חסר כאלה גברים וחבל.... אני לא אומרת שכולם ככה..! ממש לא... אבל בוא נסכם.. שלשני המינים אין כ"כ זכות דיבור בנושא הזה...

מסכים איתך במאה אחוז

אני אף פעם לא מכליל אני טוען שבכל כלל יש יוצא מן הכלל אבל פשוט שמעתי את המשפט הזה כל כך הרבה פעמים וגם אנחנו לא צדיקים אני באופן אישי אוהב ישירות בלי משחקי כבוד אני שונא את זה אני שונא משחקים

סיפור אמיתי בשבילך.

טוב, הוא יהיה ממש ממש בקצרה כי הוא ממש ממש ארוך, אז נוציא את העיקר ונחזק את הטפל כי הטפל בו קשור אלייך... האקסית האחרונה שלי. יצאה עם מאות גברים והייתה מאוכזבת כל כך מכולם. ואז נפגשנו בכנרת. ותכלס לא הייית כל כך הטעם שלה, הייתי כולי שרוולים וגיטרות (זה היה בכנרת מה אתם רוצים...
) והיא הייתה בזמנו יותר בסטייל של האלגנט סטייל, עם הג'ל בשיער שהדבר הכי חשוב להם בעולם זה איך שהם נראים. לא שנאי לא מטופח ולא מתלבש יפה. אבל זה ממש לא בראש מעייני. בקיצור לא היינו באותו תחום אנשים. סתם יצא לנו לדבר, להיות קצת בכנרת, ומשם זה המשיך... מסקנה. אל תפסלי. לא בעצם כן תפסלי, אבל תבחני את הפרמטרים שלך לפסילה... בנים רומנטיים? חותם לך שיש. וגם לא מעט. הבעיה איתם שרובם הגדול די נחבאים לכלים, ולרוב לא יתחילו איתך... בהצלחה...

חבל, שרק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך.

אבל אם את רוצה תשלחי לי מסר, ואנסה לעזור לך עד כמה שאפשר. ביי.

למעלה