איפה החצי השני

سجل..

سجل ! أنا عربي

ورقمُ بطاقتي خمسونَ ألفْ

وأطفالي ثمانيةٌ

وتاسعهُم.. سيأتي بعدَ صيفْ!

فهلْ تغضبْ؟

سجِّلْ! أنا عربي

وأعملُ مع رفاقِ الكدحِ في محجرْ

وأطفالي ثمانيةٌ

أسلُّ لهمْ رغيفَ الخبزِ،

والأثوابَ والدفترْ من الصخرِ

ولا أتوسَّلُ الصدقاتِ من بابِكْ

ولا أصغرْ أمامَ بلاطِ أعتابكْ

فهل تغضب؟

سجل

أنا عربي

أنا اسم بلا لقبِ

صبورٌ في بلادٍ كلُّ ما فيها

يعيشُ بفورةِ الغضبِ

جذوري... قبلَ ميلادِ الزمانِ رستْ

وقبلَ تفتّحِ الحقبِ

وقبلَ السّروِ والزيتونِ .. وقبلَ ترعرعِ العشبِ

أبي.. من أسرةِ المحراثِ لا من سادةٍ نجبِ

وجدّي كانَ فلاحاً بلا حسبٍ.. ولا نسبِ!

يعلّمني شموخَ الشمسِ قبلَ قراءةِ الكتبِ

وبيتي كوخُ ناطورٍ منَ الأعوادِ والقصبِ

فهل ترضيكَ منزلتي؟

أنا اسم بلا لقبِ

سجل

أنا عربي

ولونُ الشعرِ.. فحميٌّ

ولونُ العينِ.. بنيٌّ

وميزاتي:

على رأسي عقالٌ فوقَ كوفيّه وكفّي صلبةٌ كالصخرِ تخمشُ من يلامسَها

وعنواني:

أنا من قريةٍ عزلاءَ منسيّهْ

شوارعُها بلا أسماء

وكلُّ رجالها في الحقلِ والمحجرْ

فهل تغضبْ؟

سجِّل

أنا عربي

سلبتَ كرومَ أجدادي

وأرضاً كنتُ أفلحُها

أنا وجميعُ أولادي

ولم تتركْ لنا.. ولكلِّ أحفادي

سوى هذي الصخورِ..

فهل ستأخذُها

حكومتكمْ.. كما قيلا؟

إذن

سجِّل.. برأسِ الصفحةِ الأولى

أنا لا أكرهُ الناسَ

ولا أسطو على أحدٍ ولكنّي.. إذا ما جعتُ آكلُ لحمَ مغتصبي

حذارِ.. حذارِ.. من جوعي ومن غضبي

טל6881

New member
וכמו שאחת הנשים בכיכר צוטטה:

"עכשיו אתם צריכים רק לשחרר את ירושלים ופלסטין"....

ואת עוד מתפלאת שיש מי שמאחל בהצלחה לשני הצדדים? האנשים במצרים חיים בתוך ערימת זבל של שחיתות ועוני, אבל הדבר הראשון שמעניין אותם זה "שחרור פלסטין הכבושה". עשרות מליוני אנשים שטופי מוח ומוסתים עד כדי כך, שהם לא מסוגלים לומר משפט לאיזשהו כלי תקשורת בלי להזכיר את האויב הציוני (שהחזיר להם את כל סיני וחתם איתם על ""הסכם שלום""). ז ה צריך להדאיג אותך באמת, זו רגרסיה לימיו האפלים של מובאראק וקודמיו.

עד מתי השנאה הזו תימשך?

ואתה ממש דואג למצרים כן בטח.

הם מייחלים לשחרור פלסטין הכבושה
כמו שאתה בדיוק מייחל לאסד להישאר הרבה יותר זמן כדי להיפטר מהמורדים הטרוריסטים שטופי המוח. וכן, גם אם בין אותם "מורדים" אפשר להכליל תושבים אזרחים תמימים. "בכל הכוח לעזור לו".

הודעות שלך כבר קראתי. לא מענין אותי מה שאתה כותב יותר.

כשאני חושבת על מצרים- אתה ודמויך -האחרונים שאני לוקחת בחשבון. חזור לדפי ההיסטוריה- מאחורי כמעט כל אירוע היתה איזושהי אצבע ציונית. על זה - אתה יכול לחשוב מה שבא לך.

אתה יכול להמשיך לאחל איחולי הצלחה לשני הצדדים. מה שאמור לקרות כבר יקרה בכל מקרה. ואיחול שלך או של אחר לא יזיז משהו. יאל תחנה בצד

עם אותה מפגינה יש לי חילוקי דעות. פלסטין וירושלים עכשיו לא מעניינות אותי. דיברתי בכל ההודעות על אופן התנהגותו של העם המצרי כפי שציינתי.

טל6881

New member
יש לך כמה בעיות בהבנת הנקרא. נתחיל:

1. אני לא מאחל לאסד דווקא להישאר, אלא מפחד מאוד מהיום שהסלפים הפסיכופטים שמשתוללים עכשיו בסוריה באמת יפילו אותו סופית, ואז אפגניסטאן שנות ה-90 תהיה גן עדן לעומת מה שיתחולל שם, עם כל הארגונים החמושים שייאבקו על השלטון. אז כן, על ישראל לעזור לשלטון החילוני להישאר על כנו. אם אסד ייפול והצבא הסורי לא יתקיים עוד, האזרחים התמימים של סוריה יראו איך הגיהינום נראה באמת מבפנים. תשאלי את האפגנים איך נראתה אפגניסטאן אחרי נסיגת בריה"מ, או את העיראקים איך נראית עיראק כיום. אני יודע שבאל-מנאר לא מסקרים דברים כאלה, זה לא נראה טוב. תסתכלי מדי פעם בטלוויזיה הכופרת המערבית.

2. אני אמנם לא ממש דואג למצרים, אבל אני גם לא שונא אותם בלב ובנפש כמו שהם חונכו מגיל 0 לשנוא אותי, רק על היותי יהודי וישראלי. לא זוכר אף תכנית לימודים בארץ שמחנכת לשנאת האיסלאם ומדינות ערב, ובטח לא פרסומים בטלוויזיה וברדיו הממלכתיים שמנאצים את האיסלאם כמו הכתבות והקריקטורות האנטישמיים שרצים במצרים.

3. "מאחורי כל אירוע בהסטוריה היתה איזו אצבע ציונית". יופי, הר גבלס. את דוגמא חיה למה שכתבתי בסעיף הקודם. שטיפת מוח.

4. בשום מקום לא רשמתי איחולי הצלחה לשני הצדדים. את משקרת במודע.

5. ודבר נוסף: אם לא מעניין אותך מה שאני רושם אל תטרחי לענות. את לא מוסיפה כבוד למגזר עם התשובות חסרות ההשכלה והאנטישמיות שלך. ולחנות בצד תגידי למי שעשה אותך.

איך נראית עיראק כיום

תדבר על הסכסוך בין סונים לשיעים.
ולא תדבר על מה נעשה שם בזכות הצבא המערבי. מי שם את מאליקי? סבתא עזיזה...
בא לך על תמונות של גופות עם חיילים אמריקאים. איך תולים גופה מעל למדורה לחגיגות ל''ג בעומר?
איני מצפה עכשיו שתדון בכך כי כרגיל "אתה לא אמריקאי" כמו תמיד כפי שנטען פה.
אסד ייפול והוא כבר נפל. אף אחד לא סופר אותו שם. רק חולה נפש כמוהו עוד חי בחלום שהוא עומד להישאר מספר שנים רבות. רבבות אזרחים שם מחכים לשתות מהדם שלו. לך נשארה התקווה שהוא יישאר- תקרר שמפניות... לא שמענו אותם פוצח פה כשנטען פה "אלוהי ישראל עוזר לנו להיפטר מהסורים כדי לשמור על ארץ ישראל". אתה תגיב לי פה- אבל לא ידעת להגיב על חלוניות שכזו ועוד טוען שההודעות שלי אנטישמיות. יא צבוע.

כמו שבמצרים חונכו לשונא אותך רק כי אתה יהודי. כך חונכו רבבות מתנחלים יהודים ששונאים פלסטינים רק כי היותם ערבים מוסלמים.
אני גאה להיות דוגמה שאני טופת מוח- לא מחכה לדעתך על זה. איך הסקתי זאת- תשאיר בשביליץ ממילא הויכוח יתפרס על עמודים שלמים. אתה לא תאמין לי- ואני לא אאמין לך. NEXT-

לא רשמת איחולי הצלחה לשני הצדדים. עזבנו אותך. חצי מדינה רשמה.

אתה לא תלמד אותי מה זה כבוד. ודעתך לא מורידה ולא מעלה מהכבוד שלי. אני נמצאת בפורום ערבים ואני אכתוב מתי שבא לי.

אל תתנכר להודעות חסרות השכלה. אתה תהלל תגובות מלקקות גם אם הן תגובות אהבלות.

נ.ב- תחנה בצד.

טל6881

New member
כמו שציינתי קודם. פרימיטיבית, אלימה וחשוכה.

אני מקוה ששאר חברי\ות הפורום מתביישים בשקט בשבילך (לא מצפה שיקומו ויעירו לך על הסגנון, בכל זאת....). אם אני הייתי כותב כמוך, כבר מזמן המנהל היה מטיס אותי מכאן. מקוה שנהנית, גיבורה מאחורי המקלדת. בבית את בטח לא פותחת כזה פה גדול.

עכשיו אני בטוח לא אירדם בלילה.

פגעת בי קשות...

אני שומרת על סגנון משלי ולא החלפתי אותו.

והרבה פעמים אפילו אני ואשי היו לנו ויכוחים די רבים ולא הסכמנו על דברים שונים. עאדי.... והיו לי עם אחרים ים של ויכוחים והאשמות.

אני לא אטען שאתה גזען ו..ו.. ומחר אדביק לך בהודעה זר פרחים אדום.

משתמשים לועגים כאן נחסמו מפורומים יהודים שונים- למרות היותם יהודים- והם עדיין מקבלים במה בפורום של ערבים. תשאיר את ההתבכיינות של החסימות בפורום זה בצד. אני נחסמתי מספר רב של פעמים.

לבית שלי בטח לא נכנסת. פותח בקפה.

טל6881

New member
אללה הוא אכבר. או שגם פה התערבו הציונים....?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4401429,00.html

כפי שכתב אחד הטוקבקיסטים: מעניין כמה גינויים קיבלה ניגריה באו"ם {8} לעומת ישראל {224}.

מי לדעתך צריך להתערב שם? הציונים? האמריקי? האו"ם? או אולי לשם שינוי איזו מדינה מוסלמית שאכפת לה שמוסלמים טובחים מליונים בשם האיסלאם והקוראן הקדוש...?

צביעות כבר אמרנו?

לק אינטז עאד

עכשיו אני אביא לך טוקסיבטים שהם נגד הדעה שלך , זה יזיז לך משהו? נולדתי לקחת אחריות על כל אחד שמקליד לי הודעה? זה כמו שאתה לוקח אחריות על ערסים יהודים נכון?
אף אחד לא אמור להתערב בכלום
ואפשר לחשוב שאם ישראל רוצה להתערב גם מאחורי הקלעים- היא בטח נוהגת לבקש רשות קודם.
אללא פאדחיקום בכול מחל. איכרס עאד.

ועל מה שכתבתי אמרתי כבר

איך אתה מסביר את התופעה, שלמרות מעשיהם של כל אותם מוסלמים קיצוניים, מידת הקיצוניות והאנטישימיות בעולם תופצת תאוצה משנה לשנה כלפי יהודים? אפילו באירופה המתקדמת קמו ולא פעם ולא פעמיים מפלגות נאציות ואנטישמיות לדוגמה ביוון.

טענה א' בזמנו היתה כאן- שאירופאים אינם חשופים למידת הדברים "ולאמת" ועוברים שטיפת מוח בכלי התקשורת והם גם כן מושפעים מהבכי של אותם פלסטינים ממורמרים שבוכים על הכיבוש

טענתי בחזרה שאפילו באירופה לא חסר אירופאים שחוו על בשרן את הקיצוניים האכזריים
ובכל זאת

רמת האנטישמיות כלפי יהודים בעולם בקצב עליה מתמיד.

זה המשפט האחרון שהקלדתי ואני חושבת שבזמנו איזה משתמש אחד פה הפסיק להגיב- וחוץ ממנו אף אחד לא הגיב בכלל.

במקום לנסות לטחון ולטחון ולטחון,

אולי תעצור שניה ותחשוב מדוע זה קורה למרות דת הרצח האלימות האונס בתכלס הדת הפינאטית???????????

ביי.

טל6881

New member
האנטישמיות טבועה בעמי אירופה מאות רבות

של שנים. לא קל להשתחרר מהרגלים ישנים. האיסלאם חדש יחסית באירופה, ומנהיגי המפלגות חוששים להתעמת עם המוסלמים האלימים-מאוד שמאכלסים כיום את פרברי כל עיר גדולה באירופה, ומעדיפים "לשחק על בטוח" ולצאת נגד היהודים הלא-אלימים, בתואנות הישנות והטובות. הצביעות של מדינות אירופה גם עוזרת בכך, שלצאת נגד יהודים זה נסבל, בעוד שלצאת נגד ערבים או מוסלמים בני לאום אחר זה ממש לא פוליטיקלי-קורקט. אבל כמו שזה נראה, תני צ'אנס וזה יגיע בסופו של דבר. ובהחלט, צביעותה של התקשורת האירופית בכל הקשור לסוגיה הפלסטינית והעליהום הבלתי פוסק על ישראל מאוד עוזרים לאנטישמיות כלפי יהודים לשגשג.

את מתעלמת גם מהעובדה שרוב האלימות כלפי יהודים באירופה מקורה כיום במהגרים ממדינות ערב, שנהנים מהמטרות הקלות בשטח ומחוסר האונים של המשטרה שמפחדת להיכנס לשכונותיהם.

Emile Zola

New member
אני מתבייש בה בשקט

אין אין.... זה לא משנה מה יעשה "המערב" או "הציונים"....
אם הם התערבו במשהו - לא טוב, כי התערבו.
אם הם לא מתערבים - לא טוב, כי הם לא מונעים פשעי מלחמה...

עוד לא הבנת, שהערבים בעולם הם "הטובים" וכל השאר זה "הרעים"?

ככה זה בראש של סוכריה,
כל קונספירציה תהיה לה טובה, כל עוד היא מפילה את האשמה על "המערב" או "הציונים".

צהריים טובים

טל6881

New member
הדבר הכי מצחיק שקראתי לפני כמה ימים,

סעודיה אם אינני טועה דרשה ממועצת הביטחון של האו"ם לפעול בסוריה.... כרגיל, חיילים אמריקנים, בריטים, גרמנים וצרפתים ייצאו להילחם בדיקטטור הערבי התורן, בזמן שהסעודים, האיראנים, המצרים, הירדנים, הלובים, הקטארים, הבחריינים, הכוויתים, העיראקים, האלג'יראים, הטוניסאים והלבנונים ימשיכו לשבת עם האצבע תקועה עמוק בישבניהם ויצרחו חמאס על "פשעי המלחמה" שמעולל השטן הגדול בסוריה....

עד לאן יוליכו את הצביעות הזו? נגמרה לערבים הבושה?

ולגבי הסוכריה - כפי שציינתי קודם, גיבורה מאחורי המקלדת. נראה אותה מדברת ככה אל בעלה....

Emile Zola

New member
אני הצעתי כבר לפני שנה

להעביר את מצרים לניהול ישראלי.
מכל מדינות האזור, אנו מתייחסים לערבים בצורה הטובה ביותר.
אז למה לא ללכת על ניהול שהוכיח את עצמו?

פואד בן אליעזר יכול להיות אחלה נשיא למצרים.

וגם את סוריה חחחחחחחחחחח

ערבים רבים ערבים בכל העולם.......לא לרדת מרמת הגולן....כל חצי שנה הפיכה...שוטרים יורים אש חיה במפגינים וכו. וכו.

הקיצר בעזה היה להם הרבה יותר טוב בזמן שלטון ישראל.
אז למה הם שולחים טילים ?
אנה ערף ...........

צה"ל כבר היה שם בעבר 101 ק"מ מקהיר 1973, על כביש קהיר -סואץ.
חבל לא נשאר שם

http://he.wikipedia.org/wiki/הסכם_הפרדת_הכוחות_בין_ישראל_למצרים

למעלה