איפה הייתם בירח דבש

shelycat

New member
תודה...

תודה על ההצעה ואשמח גם לעזור כיון שגם לנו לא חסר מידע ומדריכים (פספורט לספרד, המדריך של לונלי פלנט לספרד, מדריך FODORS 2001 לספרד ויש עוד כמה נוספים שמסתובבים בין ההורים והסבים). דרך אגב המשפחות של שנינו שביקרו כבר מספר פעמים בספרד (גם מדברים ספרדית) אומרים שאמנם הדרום מאוד יפה אבל הצפון שהוא קצת פחות תיירותי לוקח בגדול. וכמו שאת רואה גם אנחנו התחלנו להכין שעורי בית (כנראה הרגל עוד מתקופת תכנון החתונה). שלי.

אתי@

New member
כולם אומרים שהצפון יותר יפה ../images/Emo142.gif

אנחנו תכננו לטייל בברצלונה ובדרום, כי רצינו לטייל בתקופה שבה קר מידי בצפון אבל בדרום נעים. אני מבינה שיש לך המון חומר, אבל בכל אופן אני מצרפת לך קישור שאם אין לך אותו אז חבל מאוד. זה קישור לאתר של הפרדורים (מלון-ארמון) הספרדיים. יש באתר תמונות של כל הפרדורים, מחירים ומבצעים. הבנתי שלהיות בספרד ולא לישון בפרדור זה פיספוס אמיתי...

shelycat

New member
תודה, שוב...

כן שמעתי עליהם ואני בהחלט הייתי רוצה לפחות לילה קסום אחד באחד מהארמונות הללו. ושוב תודה, בינתיים נאלץ להמתין אם יציאה מהארץ (לעמית יש גם מילואים וגם לימודים) כי לא בא לי לסוע בלי עמית. שלי.

מאי26

New member
אוי, זה נורא מצחיק אותי להזכר בזה..

ושוב, מצטערת שאני מתערבת למרות שמקומי עוד לא בפורום הזה, אבל היינו בספרד במאי שעבר, בטיול של שבוע לדרום ולא הכרנו את נושא הפרדורים, ואז יצא לנו לראות כמה, וגם לקרוא עליהם במדריך, והם פשוט מקסימים אין ספק. ניסינו גם כמה פעמים להזמין בהם מקום, אבל היה מאוחר מדי. הקיצר, אכן מומלץ להזמין מקום בפרדורים של ספרד. אנחנו מתכננים לנסוע מתישהו לטיול בצפון ספרד, ואז אני מקווה שנשלים את החסר (למרות שרוב הפרדורים נמצאים דוקא בדרום. ואגב, הצפון אמור להיות מאוד יפה, אבל זה סוג אחר של טיול, וגם הדרום מאוד יפה, אפשר "לכסות" אותו בשבוע, ולנסוע בצ´רטר למלגה.

שמופית

New member
ואפרופו פראדורים -

בגרנדה יש פראדור שממוקם במרכז האלהמברה !!! אמנם לא לנתי שם, אבל הוא נראה מדהים וקסום !!!

הילית*

New member
שלי, הצפון מהמם ! היינו שם לפני

שנתיים. ממש סוף העולם מבחינת היופי. הפירנאים....נופים עוצרי נשימה. אפילו ישנו בקמפינג אז ממש הרגשנו בטבע מוכנה לחזור לשם שוב ! אם תרצו המלצות אנחנו פה !

שמופית

New member
אני חרשתי את ספרד במשך חודש

(הספקתי אמנם רק את הדרום, אבל שמעתי שגם הצפון מ ד ה י ם). אתי ושלי - לא לוותר על טולדו ! עיר מדהימה ! על מלגה אפשר לוותר. חוץ מחוף ים ומלא אנגלים וגרמנים צלויים ושיכורים, אין שם כלום. אבל ליד מלגה יש עיר יפהפיה בשם רונדה ! מומלצת בחום !

שושקה@

New member
אמנם לא ירח-דבר, אבל אני נוסעת

לברצלונה בעוד שבועים, עם אמא שלי (לכמה ימים). בגלל לחץ שלי ושלה של עבודה, לימודים וחיים ניסע כמעט בלי הכנה - אבל אח"כ אוכל לתת קצת עצות. ובהזדמנות זאת - למישהי יש המלצות בנוגע לברצלונה?

הילית*

New member
לקחת מלון קרוב לרמבלה

זה בעצם המדרחוב שלהם שהוא שוקק חיים כחל היום וכל הלילה עם בתי קפה ומסעדות כייפים, עם אומנים, עם שוק פרחים ... ממש כייף, במיוחד עם אמא. מומלץ מאוד לבקר בכל המקומות של גאודי- למשל פארק גואל ועוד המון מקומות שהוא עיצב בעיר המקסימה הזאת. כמו כן, יש את מוזיאון פיקאסו, ששם יש תמונות שהוא צייר עוד שהיה בן 9 ! ויש עוד.. השאלה מה הכיוון שלך. האם אתם רוצים קצת לצאת גם מהעיר ?

jess ועוד

New member
ווואוו הגיע הזמן בחיי

כבר חשבתי שויתרתם על זה והייתם נוסעים לחתונה היובל
תעשו המון כיף אנחנו היינו שבועיים בצרפת עם רכב ליפול על בית מלון בערב ולטייל כל היום היה סופר !!!!

אתי@

New member
צוחקת עלי, מה ../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

אחרי החתונה, כשראינו שאנחנו לא מספיקים לטוס בגלל הדירה, החלטנו שנטוס מייד כשנוכל, כלומר במרץ... אמנם באיחור רב אבל מכיון שידענו שזה מה שיהיה אז לא התאכזבנו

maz

New member
אנחנו נסענו לפוקט

החתונה היתה ביום חמישי, וביום שישי אחה"צ כבר היינו על המטוס. זו הפעם השניה של כל אחד מאיתנו בתיאלנד, אבל הפעם הראשונה ביחד. בפעם הקודמת זה היה בסיום טיול תרמילאים, עכשיו היינו בסטייל אחר לגמרי - מלון עם פינוקים, ארוחות ברמה וחוסר התקמצנות מוחלט. היינו רק שבוע שם, מתוכם שני לילות על ספינת צוללים באיי סימיליאן המדהימים (ירח מלא, ים צלול, צלילות מדהימות, אננס חופשי). אני רוצה עוד פעם!!!

אנחנו היינו שבוע באילת

במלון "רויאל ביץ´" . החלטנו שאין ירח דבש כמו בארץ. וזה באמת נכון . איפה יפנקו אתכם כמו בארץ שיודעים שאתם בירח דבש. מרב פינוקים כבר ריציתי שיפסיקו. לא רציתי חול כי בחול לא נחים - רוצים תמיד להספיק לראות עוד ועוד. ואנחנו חיפשנו את המנוחה.

סיגל2

New member
אנחנו נסענו לירח הדבש שלנו לברזיל

לריו דה ז´נרו, לבואנוס איירס ולמפלי האיגואסו. טיול שהיה למשך כשבועיים והיה פשוט מקסים במיוחד מפלי האיגואסו המקסימים. שהינו שם במלון שרתון ואיך שנכנסנו לחדר הדבר הראשון שראינו מהמרפסת היו מפלי האיגואסו. אחרי כן כמובן שעשינו שם טיולים בג´יפ וגם בספינה. פשוט נפלא. גם ריו מאד מיוחדת וגם בואנוס איירס מאד יפה. בקיצור מומלץ מאד. סיגל

הילית*

New member
אנחנו היינו בסוף שבוע ברודוס

עשינו גם ירח דבש וגם קצת עסקים...והיה אחלה נהנינו מאוד אבל כנראה שלא נוכל ליסוע לירח דבש כמו שצריך בזמן הקרוב בגלל עבודה... לא לוקחים את זה קשה מדי. החלטנו ללכת כל פעם על סופי שבוע קצרים ולהנות מהם כמה שאפשר

שירי71

New member
בשני שלבים

בלילה של החתונה ישנו במלון בתל אביב ויום אחכ ירדנו לאילת לשבוע והיה סבבה ביותר אבל זה הוגדר כ"בינתיים" כי אני התחלתי בדיוק עבודה חדשה (שיום אחרי שהתחלתי יצאתי לחופש...) ולא היה נעים אתן יודעות לקחת חופש רציני מה גם שחשבתי שיש יותר מידי סידורים ועניינים ושעדיף לדחות טיול לחול למתי שיהיה יותר זמן לתכנן וכן קורה שתכננו שבפסח ניקח חופש רציני אבל (שוב - עבודה של שנינו) זה כנראה נדחה לאוגוסט ללמרות שבנזוגי די לוחץ על פסח .... לי נראה אוגוסט אחלה זמן כי יהיה פחול לחץ בעבודה...

רחלי1

New member
אנחנו בעיצומם של תכנונים ../images/Emo66.gif

מייד לאחר החתונה ירדנו לאילת (מלון הרודס) כדי לא לחזור מייד לעבודה, אבל ירח הדבש האמיתי והנחשב מבחינתנו יצא אל הפועל במאי, (וואו...חצי שנה אחרי החתונה!) והכיוון הוא סקוטלנד-אנגליה-ווילס ולקינוח שופינג סמלי בלונדון. את כל זה אנחנו זוממים לעשות מאגם לאגם, ב -
שכור, כאילו אין מחר. אוף. רק מדברים על זה ומזדגגות לי העיניים מציפיה...

למעלה