איפה הייתם עד עכשיו?

mayarub

New member
מאין לקוחה התמונה של המיטה??

אפשר אם יש קישור לאתר??? תודה מאיה

Nightborn

New member
*מתנצלת על ההצפה*

את זאת הסורק הרס לגמרי. ודווקא אותה אני מחבבת במיוחד.

Nightborn

New member
קצת שונה-

יש שתיים-שלוש תמונות שהייתי רוצה לרטש אך לא אעלה לכאן מחשש שהן מוגדרות כחושפניות מדי. אם מישהו מתנדב, הוא מוזמן לפנות אלי למסנג'ר rose_revolution בהוטמייל דוט קום.

Cinderella14

New member
אני פשוט אוהבת שיש קרדיט על תמונות

מצטערת, זה היה חזק ממני אם את רוצה שאני אשנה את השם שעל הקרדיט או שאני אוריד אותו תגידי מקווה שאהבת

Nightborn

New member
אני לא ממש בכיוון הזה...

אני רוצה להגדיל את הדברים האלה ולהדפיס על קנווס, כך שאין ממש צורך בקרדיטים.

NLO

New member
איפה היינו..? הסתתרנו בקומונה...../images/Emo3.gif

Nightborn

New member
כאן-

היא נושפת על נצנצים, אבל בגלל חשיפה קצרה מדי, זה לא נקלט.

Cinderella14

New member
עזרה

אוקיי, ניסיתי לעשות משו שהתמונה תראה יותר דרמטית אז נתחיל מזה שאני לא יודעת לעשות עננים אז אם למישו יש מדריך טוב איך לעשות עננים או יכול להסביר לי בקצרה אז זה יהיה נחמד [פתוחה לתגובות על העננים..] עכשיו הבעיה השניה והקריטית היא שהשמיים נורא קודרים אבל נכנס מלא אור מהחלון, זה לא נראה הגיוני אז שמתי שמש קטנה בצד אבל זה עדיין לא נראה הגיוני יש הצעות איך להגרום לזה להראות הגיוני יותר?.. אני ממש מתחילה בפוטושופ

Cinderella14

New member
../images/Emo131.gif../images/Emo131.gifSOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo131.gif../images/Emo131.gif

חשבתי שאולי ההודעה לא בולטת מספיק אז הדגשתי אותה אז מי שיודע לעזור לי בבקשה שיעזור.. פשוט אני רוצה לסיים את זה כי אם אני אשאיר את זה ככה זה סתם מכוער ולא שווה כלום וחוצמיזה אני רוצה ללמוד לערוך יותר טוב בפוטושופ אז טוב שנתקלתי במכשול הזה ככה אני אלמד לעבור אותו אז בקיצור--- השמיים לא חייבים להיות כל כך כהים, הכוונה שלי לא הייתה שזה יהיה לילה, אלא פשוט שישרה אווירה אפלה אבל כמו שאמרתי אפעם לא למדתי לעשות עננים [וסביר להניח שצריך קצת אור של שמש מבצבץ בין העננים בגלל הבעיה של האור שנכנס מהחלון] כל עזרה תתקבל בברכה...

Nightborn

New member
אולי אפשר...

לא לעשות עננים, אלא לשנות את צבע השמיים לגוון קודר יותר (ראית פעם שמיים שלפני סופת ברקים?). אהבתי את הרעיון של הכוכבים, אבל אולי כדאי לשנות את העיצוב שלהם.

יש מברשות של עננים

אני משתמשת במברשות של עננים או שאני גוזרת עננים מתמונה קיימת ומדביקה תלוי בכל מקרה לגופו יש לי את גירסא CS3 אם תרצי אשלח לך את המברשות ותוכלי להשתמש בהן תשלחי לי מסר אם תרצי

Cinderella14

New member
../images/Emo187.gif

לי יש CS2 אם בא לך את יכולה לשלוח לי.... זה המייל שלי [email protected] תודה!!! אני מקווה שזה יעזור לי..! וחשבתי גם על לשים עננים מתמונה שצילמתי, אבל נראה לי עדיף לעשות עננים אולי עם המברשת אני אצליח לגרום לאור להראות טבעי יותר........

שלחתי לך

מקווה שזה יתאים לגירסא בכל מקרה מומלץ לבחור ברקע תכלת ועליו להשתמש במברשת בצבע לבן כמובן... בהצלחה

Cinderella14

New member
אפשר

אבל אני בכלל לא יודעת איך למחוק את האור שנכנס מהחלון [כאילו שהחלק המואר יראה כמו החלק המוצל]

למעלה