איפה הם ישנים בלילה ?

איפה הם ישנים בלילה ?

אלון שלנו ישן בעריסה שהשכרנו מהחנות בה קנינו את החדר שלו. העריסה גדולה וממש נוחה , ונמצאת ליד המיטה שלנו . בבוקר אני ישר מעבירה אותו למיטה הרגילה בחדר שלו, ורק בלילה הוא חוזר לעריסה. אוטוטו עוברים 3 חודשים מהלידה, ואני צריכה להחליט אם לבקש את העריסה לעוד זמן. החדר של אלון קצת רחוק מהחדר שלנו ואני חוששת שאני לא אשמע אותו בלילה. אז איפה ישן הצוציק שלכם? מתי הוא עבר לשינה בלילה בחדר שלו.?

twiti

New member
אנחנו העברנו את גיא לחדר שלו

בגיל חודשיים וחצי. עד אז הוא ישן צמוד אלי בעריסה והחלטנו להעביר אותו כי ידענו שאנחנו רוצים שיתרגל לחדר שלו ולמיטה שלו. מאז התחלנו גם שגרת לילה טוב קבועה: אמבטיה, הלבשה, להגיד לילה טוב לחצי מהחדר שלו, ציצי בחדר בחושך ולישון...

מעיין עברה למיטה שלה בגיל 4 וחצי

חודשים. עד אז היא ישנה איתנו במיטה, ולא רק במיטה, אלא על הבטן או שלי או של אבא שלה. פחדנו נורא שהמעבר יהיה כרוך בלילות לבנים והיסטריות ובכי אבל הופתענו לטובה כשעל הלילה הראשון במיטתה היא ישנה 6 שעות רצוף . והמסקנה: לא להילחץ ממה שאומרים ומה שכאילו "נכון" לעשות, צריך פשוט לזרום ולעשות את מה שמרגיש טוב ונכון לכם ולתינוק באותו זמן.

מה הפרש הגילאים שלכם?

אצלינו זה אותו דבר מאותה סיבה - נוריאל עדיין במיטת תינוק. את חושבת על שינוע? - ממיטת תינוק למיטה רגילה ומלול למיטת תינוק?

מתרגשת

New member
אנחנו המצב שלך ביום במיטה שלה

ובלילה בעריסה לידינו. ברגע שנקנה אינטרקום אנחנו ננסה לשים את סתיו בחדר שלה... וואאוו עכשיו שחושבים על זה גם אנחנו נושקים ל- 3 חודשים ועוד מעט צריכים להחזיר את העריסה... או שלא

niniv

New member
אליאורי ישן בדיוק יומיים בעריסה

או יותר נכון, לא ישן... הוא לא הפסיק להתעורר.... הוא היה נרדם אצלנו במיטה וכשהעברתי אותו לעריסה הוא התעורר אחרי 5 דקות... וככה שוב ושוב... בסוף העברתי אותו למיטה שלו, בחדר שלו, והוא ישן ממש טוב.(התעורר רק פעם אחת כל הלילה!) אז מאז הוא במיטה שלו והחזרנו את העריסה ליד שרה. וגם אני חששתי שאני לא ישמע אותו, כי הוא ישן בממ"ד, אבל זה כנראה בלב שלנו, לא באוזן....

ashlaya

New member
עד 4.5 חודשים - ופיתרון למרחק

אז ככה...עד 4.5 חודשים עדי ישן בעריסה כי היא בהחלט היתה גדולה אח"כ כבר הרגשנו שהוא מתעורר גם בגללנו אז העברנו אותו לחדר שלו נכון החדר ממש קרוב אבל...בשל החשש שלא נשמע אותו בהתחלה היינו שמים אינטרקום כל הלילה עם הזמן זה עבר לנו.... ועוד משהו - אומנם מזמן אבל (היה מקסים לראות אותכם ב"להיות הורים" רק שפירסמו אחרי שילדתם
)

דניאL

New member
שירה ישנה במיטה שלה בחדר שלנו

עד לפני שלושה ימים. עכשיו היא עברה לחדר השני (אנחנו בדירת שניים וחצי חדרים אז אפשר לאמר ל"חצי חדר" השני). בכלל, עשינו לה חדר מה זה מתוק (בהתחשב בעובדה שאנחנו בדירה שכורה אז השקענו ככל יכולתינו המותרת). בקרוב כשאלווה שוב את המצלמה הדיגיטלית מאבא שלי אני אראה לכם איך הוא נראה. אגב, שירה ממש אוהבת את המיטה שלה. היא ישנה עם בובת תולעת (Inch worm) שקראנו לה אינצ'י שהיא לגמריי מאוהבת בה וכייף לה במיטה לגמריי.

שושי @:-)

New member
אורית ישנה בחדר ובמיטה שלה

מגיל חצי שנה, שם הכי נח לה. כל מקום אחר היא לא ישנה טוב. והאמת שגם אני, כשהיא ישנה איתנו בחדר אני כל הלילה סופרת את הנשימות שלה, וכשסוף סוף כבר נרדמתי אז היא מתחילה לבכות... עדיף ככה לכל הצדדים.

כמיסה

New member
אז ככה: עומרי כבר כמעט בן 4.5 חודשי

ועד שלשום הוא ישן
בעריסה בחדר שלנו. ביום שישי אבא
בנה לו את המיטה ובשבת הוא ישן בה בפעם הראשונה, בחדר שלנו
נראה לי שיעברו עוד הרבה מים בהנר עד שהוא יעבור לחדר משלו

בהתחלה ישן איתנו בחדר בעריסה די

מצ'וקמקת, ואחרי חודש עבר למיטה שלו בחדר שלו ושל אחותו במרחק שני מטר מהמיטה שלי, כך שאני שומעת כל פיפס שלו (או של אחותו)

למעלה